Jump to content

Η Google, η Lenovo, η Intel, η Meta και η T-Mobile δεν θα παρευρεθούν στην CES 2022


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών ανακοίνωσε ότι η πολυαναμενόμενη έκθεση CES 2022 θα είναι μια εκδήλωση που ξεκινά από τις 5 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας. Ενώ οι εταιρείες αναμενόταν να παρουσιάσουν τα τελευταία και κορυφαία τεχνολογικά προϊόντα τους στην εκδήλωση, πολλές από αυτές αποχωρούν από την νέα αυτή προσωπική εκδήλωση, επικαλούμενες ανησυχίες για την υγεία λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορωνοϊού.

Ηχηρά ονόματα του χώρου υποχωρούν και λένε πως θα συμμετάσχουν όχι με φυσική παρουσία αλλά μέσω εικονικών συνδιαλέξεων. Οι εταιρείες που ήδη έχουν συμπεριληφθεί στους απόντες με φυσική παρουσία είναι: Lenovo, Meta, Twitter, Google, T-Mobile και Intel . Μεταξύ άλλων, η Lenovo με ανάρτηση στο Twitter ανακοίνωσε ότι θα αναστείλει όλες τις επιτόπιες δραστηριότητες στην CES 2022 λόγω της κατάστασης του COVID. Ωστόσο, σε ένα επόμενο tweet, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει τα τελευταία της προϊόντα όπως είχε προγραμματιστεί στις 4 και 5 Ιανουαρίου.

Εκτός από τη Lenovo, η Intel ανακοίνωσε επίσης ότι θα λείπει από το Λας Βέγκας, επικαλούμενη την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων και των συνεργατών της. Η εταιρεία είπε ότι θα μεταφέρει όλο το περιεχόμενο και τις εμπειρίες της που σχετίζονται με το CES εικονικά, στο επίσημο Newsroom της.

Η T-Mobile ήταν ένας άλλος σημαντικός εκθέτης που αποχώρησε από την προσωπική εκδήλωση CES στο Λας Βέγκας. Ακόμη και η επιχείρηση αυτόνομης οδήγησης Waymo της Alphabet ενημέρωσε ότι δεν θα εμφανιστεί εκεί!

[via]

back to the Article

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...