Jump to content

Η Microsoft και το iFixit παρουσιάζουν επίσημα εργαλεία επισκευής για συσκευές Surface


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελαφρώς πιο εύκολη θα θεωρείται από εδώ και πέρα η πιθανή επισκευή μιας μονάδaς Surface της Microsoft σε εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών, Microsoft Experience Centers και πελάτες Microsoft Commercial, καθώς η γνωστή εταιρεία έχει κλείσει μια νέα συμφωνία με το iFixit. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το iFixit, εν συντομία θα σας πούμε πως πρόκειται για μια εταιρεία που πουλάει όλα τα είδη εργαλείων και παρέχει μαθήματα για το πώς οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν μόνοι τους επισκευές σε ηλεκτρονικές συσκευές. Επιπλέον, η εταιρεία επανεξετάζει συχνά τη δυνατότητα επισκευής συσκευών όπως οι υπολογιστές, όπου οι υπολογιστές Surface της Microsoft έχουν λάβει ιστορικά πολύ χαμηλών βαθμολογιών λόγω του ότι τα περισσότερα εξαρτήματα είναι συγκολλημένα ή κολλημένα στη θέση τους. Τώρα, η Microsoft και το iFixit κάνουν τις επισκευές Surface λίγο πιο εύκολες, προσφέροντας τρία νέα εργαλεία που βοηθούν τους επισκευαστές να πραγματοποιούν τις εργασίες επισκευής πιο εύκολα.

Αυτό καθιστά αυτή τη συνεργασία ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, καθώς η Microsoft δίνει σε ανεξάρτητα συνεργεία επισκευής και σε εμπορικούς πελάτες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν περισσότερες επισκευές μόνοι τους, χωρίς να τους υποχρεώνει τους πελάτες να περάσουν από την υπηρεσία υποστήριξης της ίδιας. Δεν είναι ακόμα μια τέλεια λύση, αλλά είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα.

Αυτά τα εργαλεία δεν είναι διαθέσιμα στον απλό ιδιώτη, αλλά οι εξουσιοδοτημένοι πάροχοι υπηρεσιών της Microsoft ή του iFixit μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν, επομένως δεν χρειάζεται πλέον να πηγαίνετε απευθείας στη Microsoft για να επισκευάσετε το Surface σας, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει χαμηλότερες τιμές. Για τους εμπορικούς πελάτες, μπορεί ακόμη και να έχουν διαχειριστές IT ή άλλο προσωπικό που διαχειρίζεται τις επισκευές και χρησιμοποιεί αυτά τα εργαλεία εσωτερικά. Συμβάλλει πολύ στο να κάνει τις επισκευές πιο προσιτές.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...