Jump to content

Την άνοιξη ενδέχεται να δούμε νέο Apple iMac Pro 27" με οθόνη miniLED


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνέχεια δίνεται στις φήμες για τον ερχομό ενός καινούργιου iMac Pro 27 ιντσών, καθώς μια νέα αναφορά από την Display Supply Chain Consultants δίνει μερικές πληροφορίες για ένα iMac που θα αντικαταστήσει το τρέχον μοντέλο των 27 ιντσών με επεξεργαστή της Intel.

Η νέα έκθεση αναφέρει πως η Apple θα κυκλοφορήσει έναν iMac Pro 27 ιντσών με οθόνη miniLED και τεχνολογία ProMotion την άνοιξη του 2022, δηλ. την ίδια περίοδο που η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει τελικά τη λειτουργία Universal Control.

Εάν αυτό το iMac Pro διαθέτει οθόνη miniLED, θα είναι το τρίτο προϊόν της Apple που χρησιμοποιεί αυτήν την τεχνολογία, μετά το M1 iPad Pro και το νέο M1 Pro και M1 Max MacBook Pro.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, στο ενημερωτικό Δελτίο του Power On, ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι η Apple ετοιμάζεται για το 2022 να κυκλοφορήσει ένα ανανεωμένο, high-end iMac με Apple Silicon. Προηγουμένως, ο Gurman ανέφερε ότι η εταιρεία έπρεπε να αναβάλει αυτό το iMac καθώς έπρεπε να επικεντρωθεί στην κυκλοφορία του M1 iMac 24 ιντσών.

Προς το παρόν, ο tipster Dylan πιστεύει ότι αυτός ο νέος Mac θα έχει διαμόρφωση βασικού μοντέλου με χαρακτηριστικά: 16 GB RAM και 512 GB SSD, ακριβώς όπως το νέο MacBook Pro. Επίσης, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των chips M1 Pro και M1 Max.

Ο χρήστης είπε επίσης ότι μπορεί  να υπάρχει μια πρόσθετη διαμόρφωση. Αυτό το iMac Pro φημολογείται επίσης ότι διαθέτει θύρα HDMI, υποδοχή κάρτας SD και θύρες USB-C. Ακριβώς όπως το iMac 24 ιντσών, αυτό αναμένεται να διαθέτει Ethernet στην συσκευή φόρτισης. Ο Dylan είπε επίσης ότι το Face ID δοκιμάστηκε για αυτό το Mac, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...