Jump to content

ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστα GB για 15 μέρες! Τα μεγάλα Xmas δώρα της Cosmote συνεχίζονται!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Χριστούγεννα σημαίνει δώρα και η Cosmote γνωρίζει πολύ καλά πως να μας κάνει happy σε αυτές τις γιορτές, προσφέροντας μοναδικά δώρα για όλους τους συνδρομητές της! Η νέα εβδομάδα λοιπόν ξεκινάει και με νέα σούπερ δώρα, καθώς μέσω της εφαρμογής Cosmote App, οι συνδρομητές της Cosmote μπορούν να αποκτήσουν Απεριόριστα data για 15 μέρες! Η ενεργοποίηση πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής Cosmote App και θα πρέπει να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 02/01/2022 και ισχύει για 15 μέρες!

Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς μπορείτε επωφεληθείτε ακόμη περισσότερο, καθώς χρησιμοποιώντας τον ειδικό κωδικό μπορείτε να κερδίσετε 30% επιστροφή της αξίας της παραγγελίας σε πόντους ΒΟΧ. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για τις επόμενες 3 παραγγελίες φαγητού ή καφέ από τις 13/12/2021 έως και 02/01/2022. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγωγή του κουπονιού γίνεται μόνο μια φορά και η μέγιστη αξία επιστροφής ανά παραγγελία είναι τα 7 ευρώ! Με αυτές τις σούπερ προσφορές από την Cosmote το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσετε τα πιο cool Χριστούγεννα… ever!

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Καλες οι προσφορες της cosmote γι'αυτες τις γιορτες αλλα και οι προσφορες του box γενικα που στο κομματι αυτο παιζει κυριολεκτικα μονο του και τολμω να πω οτι εδω και λιγο καιρο μ'εχει κερδισει ξεκαθαρα σε σχεση με τον αμταγωνιστη του που χρησιμοποιουσα εδω και χρονια κι ο οποιος εχει μηδενικες προσφορες παροτι εχει ρεκορ κερδων.


Μακαρι το box να συνεχισει ετσι αν και φοβαμαι πως οταν κερδισει την πρωτια (που ειναι ζητημα χρονου μετα απο τοσες προσφορες) θα σταματησει. Ελπιζω να διαψευστω.

nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65-

nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800-

nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D-

LG G2

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...