Jump to content

H σειρά Apple Watch για το 2022 μπορεί να περιλαμβάνει το νέο Apple Watch SE και ένα "Rugged" μοντέλο


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποτέ δεν έχει χρόνο για διάλλειμα η Apple και ήδη εργάζεται πάνω στη σειρά Apple Watch για το 2022. Σύμφωνα με μια αναφορά του δημοσιογράφου Mark Gurman (Bloomberg), νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως και έτσι μαθαίνουμε πως θα υπάρξουν κατά την διάρκεια του νέου έτους τα μοντέλα 2nd Gen Watch SE μαζί με το Apple Watch 8.

Το Apple Watch SE, που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020, απευθυνόταν σε όσους ήθελαν ένα απλό Apple Watch, χωρίς τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά όπως μια οθόνη πάντα ανοιχτή, έναν αισθητήρα οξυγόνου αίματος, ΗΚΓ κ.λπ. Η Apple δεν ανανέωσε το iPhone SE, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία εργάζεται για να φέρει τη 2η γενιά του Watch SE σε όσους θέλουν μια κομψή σχεδίαση και γενικά μια αίσθηση του κανονικού Apple Watch σε πιο προσιτή τιμή.

Προς το παρόν, τίποτα δεν είναι γνωστό για το 2nd Gen Watch SE. Ωστόσο, πιστεύεται ότι ορισμένα από τα προηγμένα χαρακτηριστικά μπορεί να φτάσουν σε αυτό μαζί με ένα ελαφρώς διαφορετικό σχέδιο. Και δεν είναι μόνο αυτό. Παράλληλα με το 2nd Gen Watch SE, η Apple μπορεί επίσης να φέρει ένα νέο ανθεκτικό Apple Watch που απευθύνεται σε λάτρεις των σπορ και σε επαγγελματίες αθλητές.

Αυτό δεν είναι συγκλονιστικό νέο, επειδή η εταιρεία έχει συνεργαστεί με τη Nike για να φέρει την ειδική έκδοση του Apple Watch Series 7 και SE μοντέλα με ένα μοναδικό watchface και ειδικά σχεδιασμένα λουράκια. Το νέο ανθεκτικό Apple Watch μπορεί να συνοδεύεται από ένα ανθεκτικό καντράν για να το προστατεύει από βαθουλώματα και γρατσουνιές, ενώ θα μπορούσε να αντέξει ακόμη και σε πτώσεις και κρούσεις.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...