Jump to content

Το Realme GT 2 Pro επιβεβαιώθηκε επίσημα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μη θέλοντας να αιωρούνται ερωτήματα δεξιά και αριστερά, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Realme, Sky Li, επιβεβαίωσε ότι η επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας θα ονομάζεται GT 2 Pro. Η συσκευή περιγράφεται ως η πιο premium ναυαρχίδα της Realme μέχρι σήμερα και θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

Σε σχετικές ειδήσεις, ο OnLeaks έδωσε μια νέα φωτογραφία του επερχόμενου GT 2 Pro. Η σχεδίαση φέρει μεγάλη απόκλιση από τα Realme GT και GT Neo2 με ένα πολύ αλλαγμένο πλαίσιο πίσω κάμερας που εύλογα θα πείτε ότι μοιάζει με το στυλ του Nexus 6P που εκτείνεται στο επάνω μέρος της πλάτης. Υπάρχουν τρεις ορατές μονάδες κάμερας που στεγάζονται στη συσκευή με δύο αισθητήρες 50MP + άλλη μια κάμερα των 8MP. Λέγεται επίσης ότι και οι τρεις μονάδες θα προσφέρουν φακούς GR που αναπτύχθηκαν από την Ricoh, οι οποίοι ειδικεύονται στη μείωση της αντίστασης στα είδωλα και στον οπίσθιο φωτισμό.

Το Realme GT 2 Pro έχει επίσης επίπεδες μεταλλικές πλευρές και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον επερχόμενο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen1 της Qualcomm. Το τηλέφωνο εμφανίστηκε πρόσφατα με το κορυφαίο chip σε μια λίστα AnTuTu όπου κατάφερε να καταγράψει πάνω από 1 εκατομμύριο πόντους. Το τηλέφωνο φημολογείται επίσης ότι θα φέρει με οθόνη 6,51 ιντσών FHD+ AMOLED + ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η μνήμη RAM είναι τύπου LPDDR5 και ο αποθηκευτικός χώρος υποστηρίζει το πρότυπο UFS 3.1. Από θέμα φόρτισης, έχουμε την τεχνολογία UltraDart 125 W.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...