Jump to content

DEAL! Η ρομποτική σκούπα-σφουγγαρίστρα Viomi V3 στα €248,99!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Ενα χρήσιμο gadget που θα σας απαλλάξει από μία από τις πιο βαρετές δουλειές του σπιτιού: Το καθάρισμα. Είναι η ρομποτική σκούπα-σφουγγαρίστρα Viomi V3 σε εξαιρετική τιμή, όπως τη βρήκαμε στο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα TomTop.com!

Η Viomi V3 Robotic Cleaner είναι μία πρόταση που κάνει τις δουλειές σας πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ, διαθέτοντας δυνατότητα σκουπίσματος αλλά και σφουγγαρίσματος. Έχει δυνατότητα αυτόματο καθαρισμού ακόμη σε γωνίες και θέσεις πίσω από τα έπιπλα χωρίς τυφλές περιοχές. Ουσιαστικά απλώς την αφήνετε στο χώρο σας και… φεύγετε! Η σκούπα θα σκανάρει όλα τα δωμάτια στα οποία μπορεί να μπει, θα καταγράψει κάθε γωνιά και θα τα καθαρίσει όλα αυτόματα!

Διαθέτει μπαταρία 4900mAh και μπορεί και επιστρέφει στη βάση φόρτισης για να φορτιστεί αυτόματα όταν η μπαταρία είναι χαμηλή. Και βέβαια, η μεγάλη του διαφορά σε σχέση με τις απλές σκούπες είναι ότι διαθέτει και σφουγγαρίστρα, με δοχείο νερού 550ml και μπορεί να καθαρίζει πλήρως το χώρο σας, με τη χρήση των ειδικών αξεσουάρ που θα βρείτε στη συσκευασία!

Αποκτήστε την Viomi V3 ρομποτική σκούπα-σφουγγαρίστρα από το TomTop.com έναντι €248,99, από γερμανική αποθήκη!

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...