Jump to content

Εργάζεται πυρετωδώς η vivo για να κυκλοφορήσει ένα tablet με Snapdragon 870


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Μάταια ήλπιζαν κάποιοι χρήστες πως θα έβλεπαν τον περασμένο Ιανουάριο το πρώτο tablet με την υπογραφή της vivo. Ωστόσο, λίγο αργότερα (εκεί γύρω στον Αύγουστο), ο VP της vivo είπε ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα tablet το 1ο εξάμηνο του 2022. Και ενώ αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες από τη vivo για το πρώτο της tablet, ξανα-χτυπά με νέο ρεπορτάζ του ο αξιόπιστος tipster Digital Chat Station και αποκαλύπτει ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ένα tablet με το Snapdragon 870 SoC. Βέβαια δεν είναι σαφές εάν αναφέρονται στο πρώτο tablet της vivo ή σε διαφορετικό μοντέλο.

Δεν γνωρίζουμε επίσης το όνομα του tablet, αλλά η εταιρεία έφερε το εμπορικό σήμα “vivo Pad” με το Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO) τον Ιούνιο στην κατηγορία 9, η οποία καλύπτει διάφορες κατηγορίες προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των PDA και των υπολογιστών tablet.

Μια συσκευή vivo που πιστεύεται ότι είναι tablet εντοπίστηκε επίσης στον ιστότοπο της TUV με μπαταρία 8.040 mAh.

Η vivo δεν είναι η πρώτη εταιρεία του ομίλου BBK Electronics που λανσάρει tablet, αντιθέτως αυτή την ιδιαίτερη τιμή είχε Realme, η οποία κυκλοφόρησε το Realme Pad τον Σεπτέμβριο με εξαιρετικά λεπτό προφίλ σχεδίασης, μεταλλική κατασκευή, chip Helio G80, οθόνη 10,4 ιντσών και μπαταρία 7.100 mAh. 

Και άλλοι θα κάνουν την αρχή σύντομα…

Εκτός από την vivo, οι OnePlus και Oppo αναμένεται επίσης να εισέλθουν στην κατηγορία των tablet. Το πρώτο έφερε το εμπορικό σήμα “OnePlus Pad” με το EUIPO τον Ιούλιο.

Μερικά screenshots που διέρρευσαν αποκάλυψαν ότι το Oppo Pad (δοκιμαστικό όνομα) θα συνοδεύεται από το Snapdragon 870 SoC, 6 GB RAM, 256 GB αποθηκευτικό χώρο, ColorOS 12 που βασίζεται σε Android 11 και οθόνη 120 Hz, η οποία λέει ότι ο Digital Chat Station πως πρόκειται για πάνελ LCD 11 ιντσών με ανάλυση 2.560×1.600 pixel.

Ο tipster ισχυρίζεται επίσης ότι το Oppo Pad θα έρθει με κύρια κάμερα 13MP, δευτερεύουσα κάμερα 8MP, μπαταρία 8.080 mAh και βασική τιμή 2.000 CNY (310$/275€) στην Κίνα.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...