Jump to content

Επίσημο το νέο Xiaomi Redmi Note 11 4G


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αγορά της Κίνας υποδέχτηκε τον περασμένο μήνα την ανανεωμένη σειρά τηλεφώνων Redmi Note 11, αποτελούμενη από τρία smartphones: Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro και Redmi Note 11 Pro+Τώρα, η εταιρεία έχει επεκτείνει περαιτέρω τη σειρά Note 11 με μια έκδοση 4G του vanilla Redmi Note 11 και αυτό δεν είναι μόνο μια παραλλαγή 4G του Redmi Note 11. Στην πραγματικότητα είναι ένα Redmi 10 με μία κάμερα λιγότερη στο πίσω μέρος. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε ένα SoC Helio G88, το MIUI 12.5 που βασίζεται σε Android 11 και μια οθόνη FullHD+ LCD των 6,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, η οποία μπορεί να αλλάξει αυτόματα στα 45 Hz όταν διαβάζετε κάτι και στα 60 Hz όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο.

Στην περιοχή της οθόνης έχει προσαρμοστεί μια μικρή οπή όπου στεγάζεται μια selfie κάμερα των 8MP και το υπο-πλαίσιο κάμερας στο πίσω μέρος φιλοξενεί τις κύριες μονάδες 50MP, ultrawide φακό 8MP και τις μονάδες macro 2MP. Δεν υπάρχει αισθητήρας βάθους 2 MP που έχουμε συναντήσει στο Redmi 10.

Το Redmi Note 11 4G διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι, USB-C, στερεοφωνικά ηχεία, υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και IR blaster.

Με κύριο μέλημα πάντα την ικανοποιητική αυτονομία, η εταιρεία πρόσθεσε μια μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη φόρτισης 18 W. Το smartphone υποστηρίζει επίσης αντίστροφη ενσύρματη φόρτιση 9W και διατίθεται με τροφοδοτικό/φορτιστή 22,5W.

Από θέμα επιλογών, το Redmi Note 11 4G διατίθεται σε τρία χρώματα και έχει δύο εκδόσεις μνήμης – 4GB/128GB και 6GB/128GB με τιμή CNY999 (155$/140€) και 1.099 CNY (170$/155€), αντίστοιχα. Το smartphone θα κυκλοφορήσει στην Κίνα από την 1η Δεκεμβρίου, αλλά η διαθεσιμότητά του σε άλλες αγορές είναι άγνωστη.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...