Jump to content

Η ZTE θα ανακοινώσει τρεις επερχόμενες ναυαρχίδες με το Snapdragon 8 Gen 1


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τρέχουν και μάλιστα με γοργό ρυθμό οι τεχνολογικές εξελίξεις και εάν δεν το γνωρίζετε, η Qualcomm σχεδιάζει μια μάλλον σημαντική αλλαγή. Πιθανόν αυτή η αλλαγή θα έχει ως αποτέλεσμα η επόμενη ναυαρχίδα για κινητά να ονομάζεται Snapdragon 8 Gen 1.  Σε κάθε περίπτωση, η Qualcomm έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση για τις 30 Νοεμβρίου που θα ξεκαθαρίσει όλη αυτή τη σύγχυση. Στο μεταξύ, όπως ορίζει και η παράδοση, ο αγώνας για την κυκλοφορία της πρώτης συσκευής με το νέο chipset στην αγορά βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με τη Xiaomi και τη Motorola να ανταγωνίζονται στα ίσα.

Σύμφωνα με νέα διαρροή, η ZTE είναι και αυτή στο τρέξιμο. Σε μια μάλλον αναμενόμενη εξέλιξη, το νέο κορυφαίο chip της Qualcomm πιθανότατα θα τροφοδοτεί την επόμενη γραμμή gaming τηλεφώνων της εταιρείας – συγκεκριμένα τα nubia Red Magic 7 και Red Magic 7 Pro. Αυτά αναμένεται να φέρουν τους αριθμούς μοντέλων NX679J και NX709J, αντίστοιχα.

Στα σκαριά είναι και ένα άλλο mainstream μοντέλο nubia Z40 με το ίδιο chip Snapdragon 8 Gen 1. Αν και, δεδομένου ότι το τρέχον nubia Z30 Pro ανακοινώθηκε αρκετά πρόσφατα τον Μάιο, πρέπει να αναρωτηθούμε εάν το Z40 – NX701J θα έρθει σύντομα. Τέλος, η λίστα συσκευών που διέρρευσαν αναφέρει επίσης ένα τηλέφωνο M2 Play – αριθμός μοντέλου NX90J7. Ωστόσο, πιθανότατα δεν θα έχει το ίδιο κορυφαίο chipset της Qualcomm. Επιπλέον, το όνομά του προκαλεί σύγχυση, καθώς κάποιοι από εσάς μπορεί να θυμάστε ότι η ZTE έχει ήδη ένα nubia M2 Play από το 2017.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...