Jump to content

Η πρώτη συσκευή με SoC Snapdragon 8 Gen1 και σκορ 1.000.000 στο AnTuTu


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι μελλοντικές ναυαρχίδες Android θα καταγράφουν σκορ επιδόσεων πάνω από 1 εκατομμύριο πόντους στο AnTuTu και μάλιστα ένα αποτέλεσμα έχει ήδη αποκαλυφθεί από συσκευή που φέρει το chipset Snapdragon 8 Gen1.

Το αποτέλεσμα εντοπίστηκε από γνωστό blogger στο Weibo και δεν έχει επαληθευτεί ακόμα από την ομάδα του AnTuTu. Για απλούς λόγους σύγκρισης, να πούμε πως οι τρέχουσες συσκευές με chip Snapdragon 888(+) βαθμολογούνται με σκορ 800.000 πόντους στην καλύτερη περίπτωση, μερικές μάλιστα πέφτουν κάτω από τις 800.000. Έτσι, αυτό διαμορφώνεται σε μια σταθερή βελτίωση των γενεών.

Υπάρχουν έως και τέσσερις συσκευές που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν εμπορικά έως το τέλος του έτους και τροφοδοτούνται από Snapdragon 8 Gen1. Ποια είναι αυτά τα μοντέλα; Το Xiaomi 12 και το Moto Edge 30 Ultra, αλλά υπάρχει πιθανότητα να δούμε και το OnePlus 10 Pro (αν και ορισμένες φήμες υποστηρίζουν ότι θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο) και ένα τηλέφωνο από την iQOO. Η επίσημη αποκάλυψη του chipset θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου και αναμένουμε να δούμε τους πρώτους πελάτες της Qualcomm που θα προμηθευτούν αυτό το chip επόμενης γενιάς.

Δεν είναι σαφές ποια συσκευή έκανε τη δοκιμή. Ο Product Manager της Lenovo είπε ότι δεν ήταν η ναυαρχίδα της Motorola, αλλά είτε αυτό είναι αλήθεια είτε απλώς ο συγκεκριμένος κύριος προσπαθεί να αποφύγει την επιβεβαίωση αυτής της είδησης.

Φυσικά, το συγκεκριμένο μοντέλο chipset Snapdragon δεν είναι το μόνο που έχει ξεπεράσει το φράγμα του 1 εκατομμυρίου πόντων – το Dimensity 9000, το πρώτο chipset 4 nm που έγινε επίσημο, κατάφερε να καταγράψει τα ίδια νούμερα.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...