Jump to content

JBL Club Pro+ Hands-On Review: "Ποιότητα και δυναμικός ήχος που ξεχωρίζει"!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

 Yψηλή ποιότητα κατασκευής, εκπληκτική αντοχή και εμβληματικός ήχος που σίγουρα δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει… κανείς! Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηρισιτκά που μπορούμε να διακρίνουμε σε κάθε audio προϊόν που φέρει τη σφραγίδα της JBL! Με τη πρόθεση της γνωστής εταιρείας να “ακουστεί” δυνατά και στην κατηγορία των TWS (True-Wireless ακουστικών), τα JBL Club Pro+ σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα από τους λάτρεις του ποιοτικού ήχου! Για πάμε λοιπόν να δούμε όμως και πιο αναλυτικά τι μας επιφυλάσσει η πρόταση της JBL… 

Τα ΤWS ακουστικά της JBL έρχονται με μια τετραγωνισμένη θήκη, ενώ η μορφή τους ακολουθεί ένα ακανόνιστο μη συμμετρικό τριγωνικό design. Τα ακουστικά διαθέτουν πάχος στα 6.8mm (drivers) και κουμπώνουν άψογα μέσα στη θήκη, η οποία λόγω των compact διαστάσεων της μπορεί να χωρέσει εύκολα σε οποιαδήποτε τσέπη. Στο δε κάτω τμήμα της υπάρχει μια USB Type-C για τη φόρτιση των ακουστικών. Αν και φαίνονται κάπως πιο… εναλλακτικά από άποψη design, ωστόσο τα Club Pro+ διακρίνονται για την άνετη, ξεκούραστη και (κυρίως) σταθερή εφαρμογή τους, ακόμη και εάν τα χρησιμοποιούν users οι οποίοι λατρεύουν το απαιτητικό workout. Επιπλέον, to σχεδιαστικό team της JBL για μια ακόμη φορά πόνταρε στην υψηλή αντοχή και έτσι τα Club Pro+ είναι water-proof και sweatproof (για αντοχή στις σταγόνες νερού/βροχής και στον ιδρώτα), καθώς φέρουν πιστοποίηση IPX4.

Από την στιγμή της πρώτης σύνδεσης των Club Pro+ της JBL στο smartphone ή στο tablet σας, εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι τα εν λόγω TWS ακουστικά σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν υψηλό performance. Με απόκριση συχνότητας που καλύπτει ένα φάσμα από τα 10Hz – 20KHz, το ακουστικό αποτέλεσμα που προσφέρουν είναι crystal clear, πεντακάθαρο με εξαιρετικά ευδιάκριτο μπάσο, το οποίο ξεχωρίζει για το πόσο «βαθύ» είναι. H δε ένταση τους αγγίζει τα 102db, πράγμα που μεταφράζεται σε εξαιρετικά υψηλή ένταση από οποιαδήποτε πηγή, κι εάν προέρχεται ο ήχος.

Τα ασύρματα ακουστικά της JBL συνδέονται μέσω Bluetooth 5.2 για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα στη σύνδεση, με τη JBL να «επενδύει» σημαντικά στην τεχνολογία Adaptive Noise Cancelling. Η ειδική αυτή τεχνολογία ακύρωσης θορύβου, ουσιαστικά πετυχαίνει το maximum στην απομόνωση των θορύβων του περιβάλλοντος, βοηθώντας έτσι στη συγκέντρωση σας κάτω από οποιαδήποτε κατάσταση (είτε σας αρέσει να «λιώνετε» στο γυμναστήριο, είτε να διαβάζετε για τις εξετάσεις στη σχολή σας). Και οι ευχάριστες εκπλήξεις που προσφέρει το Adaptive Noise Cancelling  δεν περιορίζονται μόνο εδώ, η JBL ενσωμάτωσε στην προαναφερθείσα έξυπνη τεχνολογία της, τη λειτουργία Smart Ambient (Ambient Aware και TalkThru), η οποία δεν σε αποκόπτει από την επαφή σου με το περιβάλλον, αλλά δημιουργεί μια mixed συνθήκη, στην οποία ο χρήστης μπορεί να ακούει τον συνομιλητή του, φιλτράροντας παράλληλα τον ήχο του περιβάλλοντος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα εν λόγω ακουστικά μπορούν να συνδεθούν απευθείας με την φορητή σας συσκευή (smartphone ή tablet), λόγω της τεχνολογίας Dual Connect + Sync, ενώ παράλληλα η πρόταση της JBL υποστηρίζει τόσο τη ψηφιακή βοηθό Alexa, όσο και Google Assistant για μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση στο χειρισμό. Τέλος, επειδή ως γνωστόν ο παράγοντας «αυτονομία» είναι το Α και το Ω σε ακουστικά τεχνολογίας TWS, η πρόταση της JBL προσφέρει 8 ώρες αυτονομίας (μια επίδοση από τις καλύτερες στην συγκεκριμένη προϊοντική κατηγορία), ενώ μαζί με την θήκη ο χρόνος αυτός τριπλασιάζεται (ξεπερνώντας ακόμη και τις 24 ώρες). Στη σπάνια περίπτωση που… «ξεμείνετε» όμως, 10 λεπτά φόρτισης είναι αρκετά για να προσφέρουν 1 ώρα πλήρους λειτουργίας.

Χωρίς αμφιβολία, η JBL συνεχίζει να βαδίζει στον ίδιο ποιοτικό δρόμο που μας έχει συνηθίσει με όλα τα audio-based προϊόντα της. Τα Club Pro+ φέρουν στο DNA τους όλη την ποιότητα που χαρακτηρίζει τη γνωστή εταιρεία, παρέχοντας αξιοπιστία, crystal clear ήχο, μια σειρά από smart features (με το ANC να τα σπάει) και υψηλή αυτονομία. Αδιαμφισβήτητα, Club Pro+ ακουστικά της JBL θα αναβαθμίσουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας σας και σας τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα. 

Hands-on Video: Δημήτρης Σκιάννης

 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...