Jump to content

Λεπτομέρειες για το Xiaomi Mix 5 και την ημερομηνία κυκλοφορίας του


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιλώντας εκ του ασφαλούς, μπορούμε να πούμε ότι το Mi Mix αποτελεί την πιο καινοτόμα ναυαρχίδα της Xiaomi. Οι συσκευές της σειράς Mix είναι εξοπλισμένες με μεγάλες οθόνες χωρίς πλαίσιο, κεραμικό σώμα, εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και επίσης υποστηρίζουν πολλές καινοτόμες τεχνολογίες.

Τον Αύγουστο, έκανε πρεμιέρα το Xiaomi Mi Mix 4 που προσφέρει σύστημα Snapdragon 888+, κάμερα κάτω από την οθόνη, γρήγορη φόρτιση 120 W και κεραμικό σώμα.

Είναι απίθανο λοιπόν κάποιος να εκπλαγεί από τις νεότερες πληροφορίες ότι η Xiaomi εργάζεται πάνω σε έναν διάδοχο του smartphone και μάλιστα γίνεται γνωστό ότι οι εργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σε δύο συσκευές με την κωδική ονομασία Thor και Loki, των οποίων οι αριθμοί μοντέλων αναφέρονται ως L1 και L1A. Οι συσκευές έχουν ήδη πιστοποιηθεί στην Κίνα και φαίνεται ότι δεν θα φύγουν από αυτή τη χώρα.

Σε επίπεδο φημών, λένε ότι το Xiaomi Mix 5 θα πρέπει να λάβει την πλατφόρμα Snapdragon 8 Gen1, μια νέα γενιά σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων οθόνης και μια μπροστινή κάμερα 48MP, η οποία είναι κρυμμένη κάτω από την οθόνη. Η κύρια κάμερα θα πρέπει να είναι κάμερα τριών συστατικών με αισθητήρες 50 MP + 48 MP + 48 MP με οπτικό ζουμ 5x και ψηφιακό 120x.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα προσφέρει οθόνη OLED με αυξημένο ρυθμό ανανέωσης, τουλάχιστον 8 GB RAM, στερεοφωνικά ηχεία, λειτουργικό σύστημα Android 12 και εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση. Η αναμενόμενη περίοδος της ανακοίνωσης είναι ο Μάρτιος του 2022.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...