Jump to content

Μια ανάσα πριν την κυκλοφορία του Xiaomi 12 Mini και αυτές είναι οι πλήρεις προδιαγραφές του


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η Xiaomi φημολογείται πως έχει ήδη δρομολογήσει τον ερχομό της σειράς Xiaomi 12 για τον επόμενο μήνα στην αγορά της Κίνας. Η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει τρία τηλέφωνα της σειράς Xiaomi 12 που είναι τα: Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro και Xiaomi 12 Ultra. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και μια Mini έκδοση του τηλεφώνου. Ένας tipster στο Twitter μοιράστηκε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο smartphone, το οποίο μπορεί να είναι γνωστό ως Xiaomi 12 Mini. Η συσκευή αναμένεται να έχει επίπεδη οθόνη των 6,28 ιντσών και θα ανταποκρίνεται στις επιθυμίες όσων αγαπούν τα συμπαγή τηλέφωνα.

Σύμφωνα με teaser που κοινοποίησε ένας χρήστης του Twitter, ο Mayank Kumar, το Xiaomi 12 Mini θα κυκλοφορήσει στην Κίνα στις 21 Δεκεμβρίου. Η συσκευή μπορεί να διαθέτει επίπεδη οθόνη AMOLED 6,28 ιντσών FHD+ με υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 120 Hz και απόκριση αφής 480 Hz. Άλλες πληροφορίες που διέρρευσαν λένε ότι η οθόνη θα μπορούσε να είναι τόσο φωτεινή αγγίζοντας τα 1500 nits και μπορεί να υποστηρίζει HDR10+. Το Xiaomi 12 Mini μπορεί να τροφοδοτείται από Snapdragon 870 SoC μαζί με 12 GB LPDDR5 RAM και 256 GB ROM UFS 3.1.

Όσον αφορά τα οπτικά, η συσκευή μπορεί να διαθέτει τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος με συνδυασμό κύριας κάμερας 100MP με OIS, υπερευρυγώνιο φακό 20MP, φακό οπτικού ζουμ 5X και φακό πορτρέτου 2x. Το Xiaomi 12 Mini μπορεί επίσης να έχει μπαταρία 4700 mAh με γρήγορο ενσύρματο φορτιστή 67 W και ασύρματο φορτιστή 50 W. Στα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται η υποστήριξη Bluetooth 5.2, στερεοφωνικά διπλά ηχεία Harman με Dolby Atmos, πιστοποίηση IP68. Θα έχει πάχος 7,96 mm και βάρος περίπου 176 γραμμάρια.

Βασισμένοι πάντα σε αυτή την αφίσα που διέρρευσε, το Xiaomi 12 Mini θα είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές: 8GB+128GB με τιμή ¥3599, 8GB+256GB με τιμή 3899 ¥ και 12 GB + 256 GB 4299¥.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...