Jump to content

Το Galaxy Z Flip 4 θα μπορούσε να αποτελέσει το νέο best-seller της Samsung


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υψηλότερα των προσδοκιών της Samsung φαίνονται να είναι τα νούμερα πωλήσεων για τα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3, για αυτό και η εταιρεία ακούγεται πως θέτει υψηλότερους στόχους για το 2022!

Το “The Elect” από την Κορέα, αναφέρει πως ο κατασκευαστής στοχεύει να επιταχύνει την παραγωγή των πτυσσόμενων smartphones του 2022. Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζεται ότι η Samsung σχεδιάζει να παράγει 2,9 εκατομμύρια συσκευές Galaxy Z Fold 4 και 6,9 εκατομμύρια τηλέφωνα Galaxy Z Flip 4 από το τρίτο τρίμηνο του 2022 (συνολικά 9,8 εκατομμύρια μονάδες). 

Για το τρέχων έτος, η Samsung είχε στόχο να διαθέσει μεταξύ έξι και επτά εκατομμυρίων foldables. Πιστεύεται ότι 2,5 έως 3 εκατομμύρια συσκευές Z Fold 3 επρόκειτο να παραχθούν καθώς και 3,5 έως 4 εκατ. μονάδες Z Flip 3. Με άλλα λόγια, ο συνολικός όγκος αποστολών για το 2022 θα ήταν σημαντικά υψηλότερος από το 2021 εάν όλα αυτά τα στοιχεία είναι πράγματι ακριβή. Αλλά αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι η αύξηση φαίνεται να προέρχεται μόνο από το μοντέλο Galaxy Z Flip 4, με σχεδόν διπλάσιο από τον προβλεπόμενο όγκο για το 2022 σε σύγκριση με το Z Flip 3.

Στη συνέχεια, το κατάστημα ισχυρίστηκε ότι οι αποστολές αναδιπλούμενων τηλεφώνων της Samsung το 2020 ανήλθαν σε 2,5 εκατομμύρια μονάδες ή στο 60% του αρχικού στόχου (4,5 έως 5 εκατομμύρια μονάδες). Επομένως, είναι πιθανό ο στόχος αποστολής της εταιρείας το 2022 να μην μεταφράζεται στα πραγματικά αποτελέσματα.

Ένας άλλος ενδιαφέρον ισχυρισμός στην έκθεση είναι ότι το Galaxy S22 FE θα παράγεται επίσης μαζικά από το τρίτο τρίμηνο του 2022 και θα κυκλοφορήσει το ίδιο τρίμηνο. Πιστεύεται ότι η Samsung στοχεύει να στείλει 5,7 εκατομμύρια μονάδες. Ελπίζουμε ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει πραγματικά στην ώρα της και δεν θα επηρεαστεί σοβαρά από την παγκόσμια έλλειψη chip.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...