Jump to content

Τέλος για το OneDrive σε Windows 7 και 8 από την 1η Μαρτίου 2022


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η Microsoft προσπαθεί να ωθήσει περισσότερους ανθρώπους προς τις νεότερες εκδόσεις των Windows. Όπως αναφέρει το Thurott, η εταιρεία έχει προειδοποιήσει ότι η εφαρμογή OneDrive θα σταματήσει να συγχρονίζεται με προσωπικούς υπολογιστές Windows 7, 8 και 8.1 την 1η Μαρτίου 2022. Το λογισμικό δεν θα λαμβάνει πλέον ενημερώσεις από την 1η Ιανουαρίου και μετά. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την web έκδοση για να μεταφέρετε αρχεία, αλλά αυτό είναι ξεκάθαρα μια ταλαιπωρία.

Οι business πελάτες θα έχουν λίγο μεγαλύτερη προθεσμία. Οι χρήστες των Windows 7 και 8.1 στο χώρο εργασίας θα έχουν περιθώριο έως τις 10 Ιανουαρίου 2023, ενώ οι χρήστες των Windows 8 δεν έχουν καμία τύχη.

Η εταιρεία καθιστά σαφές πως όλο αυτό θα βοηθήσει στην “εστίαση πόρων” σε νεότερες πλατφόρμες και τεχνολογίες των Windows, σύμφωνα με τις απόψεις των προγραμματιστών του OneDrive. Με άλλα λόγια, η Microsoft θέλει πραγματικά να κάνετε αναβάθμιση σε Windows 10 ή Windows 11.

Αυτή δεν είναι μια εντελώς απροσδόκητη κίνηση. Η Microsoft αντιμετωπίζει εδώ και καιρό πρόβλημα στο να πείσει ορισμένους πελάτες να αναβαθμιστούν σε νεότερες εκδόσεις των Windows, σε σημείο που οι εταιρείες και οι κυβερνήσεις προτιμούν να πληρώνουν για ειδικά συμβόλαια υποστήριξης παρά για ενημέρωση. Αυτό φυσικά βλάπτει τα αποτελέσματα της Microsoft, αλλά εγκυμονεί επίσης κινδύνους για την ασφάλεια.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...