Jump to content

MateView GT & MateBook 14s event @ΚΠΙΣΝ: Δυναμικό λανσάρισμα νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά από τη HUAWEI!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η HUAWEI είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της και στον κόσμο των laptops, προτείνοντας δυναμικές, αξιόπιστες και συγχρόνως “value for money” λύσεις που ενθουσιάζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς tech enthusiasts. Πέραν όμως των laptops, αλλά και των smartphones και wearables (που όλοι γνωρίζουμε το πόσο έχει αφήσει το στίγμα της η κινεζική εταιρεία), η HUAWEI το τελευταίο χρονικό διάστημα επιχειρεί να κάνει ένα ευρύτερο άνοιγμα και στον χώρο των PC monitors, ισχυροποιώντας την παρουσία της και εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την (ήδη μεγάλη) γκάμα της, στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων.

Για αυτό πριν από μερικές μέρες, ο κολοσσός της τεχνολογίας πραγματοποίησε μια λαμπερή δια ζώσης εκδήλωση που έλαβε χώρα στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και έτσι είχαμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουμε μια καλή γεύση τόσο από το MateBook 14s (ένα all-arounder laptop που διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το υψηλό performance) όσο και το gaming monitor MateView GT (μια λύση που είναι βέβαιο ότι θα κάνει τις καρδιές των φανατικών Ελλήνων gamers να… «σκιρτήσουν»).

Η οικοδέσποινα της βραδιάς κ. Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Με οικοδέσποινα της βραδιάς την αγαπητή ηθοποιό Πηνελόπη Αναστασοπούλου και παρόντες, εκτός από τα στελέχη της HUAWEI Ελλάδος, τον Andy Miao (Country Manager HUAWEI CBG Ελλάδος, Κύπρου και Αλβανίας) και τον Derek Yu, (Πρόεδρο Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης, Σκανδιναβικής Χερσονήσου, Τουρκίας και Καναδά HUAWEI CBG), οι εκπρόσωποι των media όσοι παρευρέθηκαν στο event είχαν τη δυνατότητα να «παίξουν» και να «αισθανθούν» καλύτερα τις εξελιγμένες δυνατότητες των δύο προαναφερθέντων δύο συσκευών, που κάτι μας λέει ότι πρόκειται  να πρωταγωνιστήσουν στην ελληνική αγορά.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Derek Yu, Πρόεδρος Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης, Σκανδιναβικής Χερσονήσου, Τουρκίας και Καναδά, HUAWEI CBG και Andy Miao, Country Manager HUAWEI CBG Ελλάδος, Κύπρου και Αλβανίας.

Φυσικά, με την παρουσία του κ. Derek Yu και του κ. Andy Miao, δεν θα μπορούσαμε παρά να αδράξουμε την ευκαιρία και να μάθουμε περισσότερα για τις προθέσεις και τα μελλοντικά σχέδια της HUAWEI, στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων. Τα δύο στελέχη της HUAWEI απαντώντας στις ερωτήσεις μας, μας βοήθησαν να κατανοήσουμε το πως ο κολοσσός των νέων τεχνολογιών αφουγκράζεται την ελληνική αγορά και τις ιδιαιτερότητες της…

Derek Yu

D.L: Σήμερα παρουσιάσατε δύο νέα notebooks και ένα business monitor. Πόσο σημαντική θέση κατέχουν αυτές οι κατηγορίες συσκευών στη στρατηγική της HUAWEI; Θα επεκταθεί η γκάμα σας και σε νέες προϊοντικές κατηγορίες το επόμενο διάστημα;

Ως γνωστόν, εδώ και μερικά χρόνια έχουμε επεκταθεί πέρα από την κατηγορία των smartphones. Σε αυτό συνέβαλαν και οι κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον μας. Έτσι, πλέον διαθέτουμε ένα ευρύ οικοσύστημα hardware και software, με «αιχμές» το HMS και το HarmonyOS, από smartphones, και wearables μέχρι υπολογιστές και λοιπα business προϊόντα. Η long-term στρατηγική μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης στον καταναλωτή και αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε με τα νέα μας προϊόντα.

D.L: Η κρίση και οι ελλείψεις στην αγορά ημιαγωγών θα επηρεάσουν την στρατηγική σας τα επόμενα εξάμηνα;

Η έλλειψη σε chips είναι σαφώς μια μεγάλη πρόκληση αυτή τη στιγμή, αλλά επιπλέον έχουμε να αντιμετωπίσουμε και σαφώς αυξημένες τιμές πρώτων υλών και αυξημένο κόστος μεταφορών. Ωστόσο, μέχρι στιγμής καταφέραμε να μην μετακυλίσουμε αυτό το κόστος στους καταναλωτές και τα προϊόντα μας εξακολουθούν να προσφέρουν το απαιτούμενο value for money. Αν έπρεπε να κάνω μια πρόβλεψη για την κρίση στην αγορά, θα έλεγα οτι η κατάσταση αναμένεται να ομαλοποιηθεί προς το τέλος του 2022.

D.L: Η παρουσίαση του Nova 9 στη Βιέννη ήταν μια ηχηρή «δήλωση» από την HUAWEI που σηματοδοτεί ένα comeback στην κατηγορία των smartphones. Πότε θα δούμε νέες ναυαρχίδες σας, στη high-end κατηγορία;

Τα high-end smartphones είναι μια κατηγορία στην οποία συνεχίζουμε να στοχεύουμε και το 2022 θα λανσάρουμε το νέο μας foldable και τα νέα P-series, πιθανότατα τον Μάρτιο. Θα παρουσιάσουμε νέα μοντέλα και για την οικογένεια Mate, με έμφαση όπως πάντα στην προηγμένη τεχνολογία και την προσιτή τιμή για τους καταναλωτές.

 

Andy Miao

D.L:  Τι ετοιμάζει η HUAWEI για τους Έλληνες καταναλωτές το 2022 από πλευράς προϊόντων;

Σήμερα παρουσιάσαμε τα νέα μας notebooks και σαφώς το 2022 θα παρουσιάσουμε περισσότερα προϊόντα στην κατηγορία των υπολογιστών, αλλά και των smartphones. Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην κατηγορία των business προϊόντων που παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση αυτή τη στιγμή, σε μια προσπάθεια να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Για τον λόγο αυτό διαθέτουμε τόσο τα «μικρά» μας μοντέλα, όπως το D14, όσο και κορυφαία μοντέλα όπως το MateBook X Pro που απευθύνονται σε απαιτητικούς χρήστες.

D.L:  Η HUAWEI αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί μια μεγάλη «επαναφορά» στην κατηγορία των smartphones, έπειτα από τις γνωστές δυσκολίες των τελευταίων 2 ετών. Ρεαλιστικά, ποιοι είναι οι στόχοι σας για το 2022 στη συγκεκριμένη κατηγορία;

Το επόμενο έτος θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, από κοινού με τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα για να προσφέρουμε λύσεις στους Έλληνες καταναλωτές, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο αναζητούμε ακόμα περισσότερους developers που θα μας βοηθήσουν να επεκτείνουμε το software οικοσύστημα για τις mobile συσκευές μας. Είμαστε αισιόδοξοι πως σύντομα οι προσπάθειές μας θα μας ξαναφέρουν στις κορυφαίες θέσεις της αγοράς.

D.L:  Είδαμε σήμερα το νέα σας monitor, το οποίο περιλαμβάνει και ορισμένα χαρακτηριστικά που απευθύνονται στους gamers. Είναι μια κατηγορία χρηστών η οποία σας ενδιαφέρει και θα δούμε άραγε κάποιο gaming notebook από τη HUAWEI στο άμεσο μέλλον;

Όλα είναι πιθανά! Σαφώς και μας ενδιαφέρει να επεκταθούμε σε νέες κατηγορίες προϊόντων ώστε να καλύψουμε κάθε ανάγκη των χρηστών, ακόμα και των gamers, όπως πολύ σωστά παρατηρήσατε. Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα αυτή τη στιγμή, βέβαια, αλλά σίγουρα θα δείτε πολλά νέα πράγματα από την HUAWEI το επόμενο διάστημα, πάντα με έμφαση στην υψηλή τεχνολογία και τις προσιτές τιμές!

Matebook 14s: Κορυφαία κατασκευή, υψηλές αποδόσεις και ελαφρύς σχεδιασμός

Το νέο HUAWEI MateBook 14s 14,2 ιντσών είναι εδώ! Νέα προσθήκη στη σειρά MateBook που έχει σχεδιαστεί για υψηλή παραγωγικότητα, ο νέος φορητός υπολογιστής φέρει το MateBook DNA, το οποίο συνδυάζει με ιδανικό τρόπο κομψή σχεδίαση, καινοτόμα χαρακτηριστικά και έξυπνη εμπειρία. Παράλληλα, ανοίγει νέους δρόμους με τη λεπτεπίλεπτη σχεδίαση και τις ισχυρές επιδόσεις του, ενώ υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ πολλαπλών συσκευών η οποία ευνοεί τη δημιουργικότητα και διευκολύνει την καθημερινή ζωή, προσφέροντας έτσι ένα αναβαθμισμένο επίπεδο εμπειρίας χρήσης φορητού υπολογιστή.

Το HUAWEI MateBook 14s διαθέτει λεπτό σχεδιασμό και έντονες γωνίες. Διαθέτει οθόνη αφής FullView 2,5Κ με αναλογία διαστάσεων 3: 2 ιδανική για επαγγελματική χρήση, η οποία προσφέρει συναρπαστική οπτική εμπειρία. Στην καρδιά του νέου laptop βρίσκεται ο νέος επεξεργαστής Intel® Core 11 11ης γενιάς για γρήγορη και ομαλή ανταπόκριση, ενώ η ποιότητα του ήχου της συσκευής είναι σαφώς βελτιωμένη χάρη στην υποστήριξη HUAWEISOUND® και τετραπλά ηχεία με tweeters και woofer. Η πληκτρολόγηση στο HUAWEI MateBook 14s είναι ευχάριστη καθώς η απόσταση ανάμεσα στα πλήκτρα δεν υπερβαίνει τα 1,5 χιλιοστά. Το νέο HUAWEIlaptop μπορεί επίσης να συνεργαστεί με διαφορετικού τύπου συσκευές, κάτι που το ανάγει σε τέλειο εργαλείο, τόσο για επαγγελματική χρήση, όσο και για καθημερινές εργασίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ξ οθόνη του HUAWEI MateBook 14s υποστηρίζει refresh rate έως 90Hz για ομαλή περιήγηση. Πιέζοντας ταυτόχρονα το πλήκτρο Fn και R, η λειτουργία του laptop μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ 60Hz για καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και 90Hz για αρτιότερα γραφικά. Το νέο laptop παρέχει διπλή προστασία ματιών στους χρήστες με τις πιστοποιήσεις TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) και Flicker Free, οι οποίες ελαττώνουν την κόπωση των ματιών και προστατεύουν τα μάτια των χρηστών. Το νέο laptop διαθέτει αισθητήρα φωτός που αντιλαμβάνεται τα μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα φώτα και ρυθμίζει ανάλογα τη φωτεινότητα της οθόνης.

MateView GT: “To όνειρο κάθε gamer”!

Το λανσάρισμα της MateView GT δεν σηματοδοτεί μόνο το άνοιγμα σε μια νέα προϊοντική κατηγορία αλλά και την επέκταση της σειράς HUAWEI Mate Series, η οποία διακρίνεται για την επαναστατική της τεχνολογία, την ισχυρή της αξιοπιστία και την εξαιρετική της ποιότητα. H υπεροχή της HUAWEI MateView GT είναι εμφανής: ultrawide καμπύλη 21:9 οθόνη 34 ιντσών, 3K ανάλυση, ρυθμός ανανέωσης στα 165-Hz και stereo SoundBar για αξεπέραστη απόδοση ήχου. Με την HUAWEI MateView GT, η HUAWEI προσφέρει στους καταναλωτές μία πανίσχυρη και αποδοτική οθόνη, και ανεβάζει το gaming και την ψυχαγωγία σε άλλα επίπεδα.

Καθώς υποστηρίζει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα της παλέτας κινηματογραφικού επιπέδου DCI-P3, η HUAWEI MateView GT είναι ιδανική για gaming και επεξεργασία εικόνας & βίντεο. Τα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης επιτρέπουν σε κάθε χρώμα να λάμψει και να δείχνει όπως φαίνεται στην πραγματικότητα (Delta E value <2), ενώ η HD-ready φωτεινότητα έως και 350 nits, καθώς και το contrast ratio στα 4000:1, προσφέρουν μέγιστη χρωματική ακρίβεια και αναδεικνύουν ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Και οι ευχάριστες εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς το καινοτόμο SoundBar της οθόνης HUAWEI MateView GT συνδυάζει ηχείο και βάση σε ένα. Συμπεριλαμβάνει δύο ηχεία που υποστηρίζουν surround sound 2.0 και αποδίδουν στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας, είτε για gaming, είτε για αναπαραγωγή βίντεο. Το The RGB touch panel στη βάση του SoundBar αφενός παράγει εφέ φωτισμού, αφετέρου προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αυξομειώνουν την ένταση του ήχου κάνοντας απλά swipe με το δάχτυλο. Συνδυάζοντας τέλεια υψηλή αισθητική και χρησιμότητα, το SoundBar προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία χρήσης!

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...