Jump to content

Ντεμπούτο για το Redmi Note 11, το Pro+ με φόρτιση 120 W


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμπλούτισε κι άλλο την γκάμα συσκευών της η Xiaomi, με την ανάδειξη τριών νέων μοντέλων της. Τα Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11 Pro+ και το πιο προσιτό vanilla Redmi Note 11, όλα εμφανίστηκαν επισήμως πριν λίγες ώρες στην χώρα καταγωγής του κατασκευαστή. Οι δύο συσκευές Pro είναι πανομοιότυπες εκτός από μια βασική διαφορά: η έκδοση Plus προσφέρει γρήγορη φόρτιση 120 W, ενώ η παραλλαγή Pro έχει μεγαλύτερη μπαταρία.

Redmi Note 11 Pro και Redmi Note 11 Pro+

Πρέπει να διευκρινιστεί πως αυτά τα δύο τηλέφωνα είναι ίδια εξωτερικά. Εμπρός δεσπόζει μια οθόνη AMOLED 6,67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 360 Hz και διαθέτει μια ιδιαίτερα μικρή οπή για την selfie κάμερα με διάμετρο μόλις 2,96 mm.

Στο εσωτερικό, έχουμε ένα chipset Dimensity 920 και μια επιλογή μεταξύ τριών εκδόσεων μνήμης: 6/128GB, 8/128GB και 8/256GB.

Εκείνο το χαρακτηριστικό που θα ζηλέψουν αρκετοί επάνω στο Redmi Note 11 Pro+ είναι η γρήγορη φόρτιση των 120 W που γεμίζει κανονικά την μπαταρία των 4.500 mAh σε περίπου 15 λεπτά. Για να το αποδείξει αυτό, η Xiaomi έβαλε έναν performer στη σκηνή να κρατά την αναπνοή του για 15 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα, ενώ μια μονάδα επίδειξης φορτιζόταν.

Αν προτιμήσετε το τηλέφωνο που δεν είναι Plus, θα εκμεταλλευτείτε μονάχα 67 W ισχύ φόρτισης , που εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά γρήγορη και θα γεμίζετε μια μεγαλύτερη μπαταρία των 5.160 mAh.

Το τεράστιο υπο-πλαίσιο της κάμερας στο πίσω μέρος έχει τρεις αισθητήρες: ένα κεντρικό 108MP Samsung HM2, δανεισμένο από τον προκάτοχό του Redmi Note 10 Pro, μια κάμερα ultrawide 8MP με FoV 120 μοιρών και μια κάμερα telemacro 2MP. Η μπροστινή κάμερα διαθέτει αισθητήρα 16MP.

Άλλο ένα ωραίο χαρακτηριστικό σε αυτό το τηλέφωνο είναι η υποδοχή ήχου 3,5 mm και τα στερεοφωνικά ηχεία με την υπογραφή της JBL.

Τα δύο τηλέφωνα Redmi Note 11 Pro διαθέτουν υποδοχή διπλής SIM αλλά δεν υπάρχει χώρος για microSD. Τρέχουν Android 11 με MIUI 12.5.

Redmi Note 11

Το vanilla Note 11 μοιάζει με τα Pro αδέρφια του, αλλά λαμβάνει μερικές αξιοσημείωτες υποβαθμίσεις. Το chipset είναι Dimensity 810, σε συνδυασμό με τέσσερις επιλογές μνήμης: 4/128GB, 6/128GB, 8/128GB και 8/256GB.

Στο μπροστινό μέρος, βλέπουμε μια οθόνη LCD 6,6 ιντσών με ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης 90 Hz. Το πίσω μέρος έχει το ίδιο τεράστιο υπο-πλαίσιο, αλλά δυστυχώς έρχεται με μόνο δύο κάμερες: κύρια μονάδα 50MP και κάμερα υπερευρείας γωνίας των 8MP. Τουλάχιστον το Redmi Note 11 διατήρησε τη selfie κάμερα των 16MP.

Υπάρχει υποβάθμιση και στο τμήμα μπαταριών. Το vanilla Note 11 έχει γρήγορη φόρτιση 33 W για την μπαταρία των 5.000 mAh, η οποία θα πρέπει να φορτίζει από 0 έως 100% σε 62 λεπτά, σύμφωνα με την Redmi. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετήθηκε στο πλάι, διπλασιάζοντας το πλήκτρο λειτουργίας.

Εδώ, βλέπουμε επίσης μια υποδοχή ήχου 3,5 mm, στερεοφωνικά ηχεία και έναν αισθητήρα υπερύθρων, καθώς και Android 11 με MIUI 12.5. Ακριβώς όπως τα τηλέφωνα Pro, το Redmi Note 11 δεν διαθέτει υποδοχή micro SD.

Το Redmi Note 11 θα είναι διαθέσιμο σε χρώματα Gradient, Black και Mint Blue και ξεκινά από 1.199 CNY (187 $). Το πρώτο flash sale θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου.

Αργότερα, θα δούμε το Redmi Note 11 Pro στις 5 Νοεμβρίου σε χρώματα: Black, Aurora Gradient, Violet ή Forest Green. Οι τιμές ξεκινούν από 1.699 CNY (265 $).

Όσοι βάλουν λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, υπάρχει το Redmi Note 11 Pro+ που ξεκινάει από 1.999 CNY (310 $).

Αντίθετα με τα υπόλοιπα μοντέλα, το Redmi Note 11 Pro+ θα έχει μια επιλογή Yibo Design που είναι σε πράσινη απόχρωση με φανταχτερές ρίγες και έχει ένα τρισδιάστατο εφέ του λογότυπου της Redmi, ζωγραφισμένο στη γυάλινη πλάτη. Κοστίζει 2.699 CNY (420 $) και θα ξεκινήσει στις 11 Νοεμβρίου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

12 ώρες πριν, stilskin said:

Next..... emoji1.png

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
 

Redmi χωρίς κάρτα μνήμης;;; Άρχισε να κατεβαίνει κατηγορία η αφαίρεση της βλέπω!☹️ Αν και τα 128GB εσωτερικής μου είναι υπεραρκετά εμένα. Εδώ δεν γέμισα ούτε τα 64 της συσκευής μου ακόμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι υπέρ της αφαίρεσης επέκτασης μνήμης. 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Αν όντως αφαίρεσαν την κάρτα μνήμης να τα βάλουν όπισθεν, κινητό χωρίς sd , jack δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Link to comment
Share on other sites

Και οι 3 προτασεις ειναι απιστευτα καλες για τα χρηματα τους, ιδιως το 11pro+ φαινεται τοσο πληρες παντου που κοιταει στα ισια συσκευες των διπλασιων σχεδον χρηματων.

Οσο για την sd σιγουρα αρνητικο, αλλα εδω δεν την εχουν συσκευες 1000 ευρω και τις αγοραζουν μια χαρα, σιγα μην ειναι deal breaker σε συσκευες των ουτε 300 ευρω που για τα χρηματα τους κανουν παπαδες.

 

Μακαρι μονο ο dimensity να'ναι καλος και οι συσκευες θα σπερνουν.

Edited by EvO_Boss

nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65-

nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800-

nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D-

LG G2

Link to comment
Share on other sites

Η sd δεν είναι θέμα αν θα την γεμίσεις η όχι αλλά για να έχεις αμεσο backup σε κάποια σημαντικά δεδομένα αν πάθει κάτι το τηλέφωνο...

Μεγάλο φάουλ

Sent from my Power 3 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, HEO said:

Η sd δεν είναι θέμα αν θα την γεμίσεις η όχι αλλά για να έχεις αμεσο backup σε κάποια σημαντικά δεδομένα αν πάθει κάτι το τηλέφωνο...

Μεγάλο φάουλ

Sent from my Power 3 using Tapatalk
 

...και για τις ναυαρχίδες μεγάλο φάουλ! Για να μη πω μεγαλύτερο...

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Σε αλλα νεα ...

"Ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Redmi Note 11 είναι η χρήση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, με δύο έξτρα "φακούς" να υπάρχουν για λόγους αισθητικής. Η απόφαση να προστεθούν δύο διακοσμητικοί φακοί μπορεί να μπερδέψει τον μέσο καταναλωτή."

🤣

ff.jpg

Link to comment
Share on other sites

9 ώρες πριν, koutsis said:

Σε αλλα νεα ...

"Ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Redmi Note 11 είναι η χρήση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος, με δύο έξτρα "φακούς" να υπάρχουν για λόγους αισθητικής. Η απόφαση να προστεθούν δύο διακοσμητικοί φακοί μπορεί να μπερδέψει τον μέσο καταναλωτή."

🤣

Προτείνω στο Redmi Note 12 να προσθέσουν αλλους 2 φακούς εξτρά για αισθητική. Πέρα οτι θα ψαρώνουν με τα Mp όπως συνηθίζεται τότε θα εντυπωσιάζονται και απο την πληθώρα φακών.😀

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...