Jump to content

Κυκλοφορεί το untethered jailbreak για iPhone με εκδόσεις έως το iOS 14.5.1


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Ώρες κλεισμένοι σε γραφεία και με ανοιχτές οθόνες υπολογιστών, τα παιδιά της ομάδας Unc0ver κατάφεραν να φτιάξουν και να διαθέσουν το νέο εργαλείο για το jailbreak του iOS 14. Με τον αριθμό 7.0, είναι το πρώτο που προσφέρει ένα untethered jailbreak, δηλαδή δεν απαιτεί πλέον επανεκκίνηση της διαδικασίας μετά από κάθε restart.

Βασισμένο σε ένα στοιχείο που αναπτύχθηκε από τον ειδικό σε θέματα ασφάλειας, Linus Henze, το Unc0ver 7.0 δεν είναι για όλους. Η νέα έκδοση 7.0.0 του unc0ver περιλαμβάνει μια πρώιμη υποστήριξη για το Fugu14 του Linus Henze. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές που είναι εξοπλισμένες με chip A12 έως A14, όπως το iPhone XS και νεότερες όπως το iPhone 12, μπορούν τώρα να αποσυνδεθούν από το jailbreak εάν εκτελούν iOS 14.4 και iOS 14.5.1. Αλλά πριν από αυτό, πρέπει να εγκαταστήσετε το Fugu14 στη συσκευή μέσω επικοινωνίας με υπολογιστή Mac, μια κάπως περίπλοκη διαδικασία για τον κοινό χρήστη.

Πράγματι, όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες που δημοσιεύονται στη σελίδα GitHub της Henze για να εγκαταστήσουν και να εκτελέσουν μη αυτόματα το Fugu14 πριν εγκαταστήσουν και εκτελέσουν την εφαρμογή unc0ver έκδοση 7.0 σε συμβατό iPhone ή iPad.

Όπως εξηγείται στο iPhoneTweak, είναι καλύτερο να αφήσετε αυτήν την έκδοση στους πιο έμπειρους και να περιμένετε με σύνεση για μια μελλοντική ενημέρωση στην οποία το Fugu14 θα είναι πλήρως συσκευασμένο στο jailbreak, ώστε η διαδικασία εγκατάστασης να γίνει πιο ασφαλής και φιλική προς όλους.

Ήδη αρκετοί ελπίζουν ότι αυτό θα ανοίξει την πόρτα σε ένα jailbreak του iOS 15 τις επόμενες εβδομάδες.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...