Jump to content

Σας περιμένουν οι νέες ενημερώσεις iOS 15.1 και iPadOS 15.1


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν η Apple παρουσίασε στα πλαίσια της εκδήλωσης WWDC 2021 τα νέα της λειτουργικά συστήματα  iOS 15 και iPadOS 15, συγκρατήσαμε την είδηση πως θα δούμε διάφορα νέα χαρακτηριστικά, όπως τη λειτουργία Live Text που μοιάζει με το Google Lens σε iPhone και iPad, ακόμη και το SharePlay. Τώρα, ο γίγαντας του Cupertino κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις iOS 15.1 και iPadOS 15.1 στις συσκευές του, προσθέτοντας την υποσχόμενη λειτουργία SharePlay για το FaceTime.

Η νέα δυνατότητα SharePlay στο iOS 15.1 και το iPadOS 15.1 επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται την οθόνη τους στο FaceTime , να μεταδίδουν μουσική από το Apple Music και ακόμη και να παρακολουθούν ταινίες μαζί με φίλους σε κλήσεις FaceTime. Είναι ένα αρκετά χρήσιμο χαρακτηριστικό, ειδικά σε αυτές τις περιόδους που η απομακρυσμένη εργασία και το lockdown έχουν γίνει κανόνας λόγω της πανδημίας.

Παρόλο που η εταιρεία δεν πρόσθεσε αυτή τη δυνατότητα με την αρχική δημόσια κυκλοφορία, η Apple τις επέτρεψε στους χρήστες με τις τελευταίες ενημερώσεις iOS 15.1 και iPadOS 15.1. Έρχονται ως ενημερώσεις OTA για συμβατά μοντέλα iPhone και iPad και οι χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη της ενημέρωσης για να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το SharePlay στις συσκευές τους αμέσως.

Εκτός από αυτό, οι χρήστες της Apple που εκτελούν την τελευταία ενημέρωση iOS 15.1 και iPadOS 15.1 θα μπορούν επίσης να διατηρούν ένα επαληθεύσιμο αντίγραφο του πιστοποιητικού εμβολιασμού τους για τον COVID-19 στην εφαρμογή Apple Wallet. Επιπλέον, οι χρήστες του iPhone 13 θα λάβουν υποστήριξη για τη μορφή βίντεο ProRes με αυτήν την ενημέρωση.

Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας έχει επαρκή αποθηκευτικό χώρο και φορτίστε την προτού πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...