Jump to content

Το iPhone SE 3 έρχεται με οθόνη LCD


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θερμότατης και πρωτοφανούς υποδοχής έτυχε το iPhone SE (2020) από χρήστες της Κίνας πέρυσι και γι’ αυτό η Apple αποκάλυψε ότι δεν θα χρειαστούν άλλα 4 έτη αναμονής για την αποκάλυψη της επόμενης γενιάς.

Το νέο iPhone SE 3 θα είναι το τελευταίο τηλέφωνο της Apple με οθόνη LCD και θα έρθει την επόμενη άνοιξη, δήλωσαν εκπρόσωποι των κινεζικών μέσων ενημέρωσης. Παρόλο που κάποιοι περιμένουν μικρό μέγεθος και εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό, η νέα συσκευή πιθανότατα θα βασίζεται στο iPhone XR.

Ουσιαστικά θα έχουμε την μετάβαση σε ένα notched iPhone που σημαίνει ότι δεν υπάρχει μπροστινό πλήκτρο Home και το Touch ID θα μετακινηθεί στο πλάι. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες έρχονται σε αντίθεση με κάτι που αναφέρθηκε νωρίτερα, άρα προφανώς κάποιος κάνει λάθος…

Το νέο τηλέφωνο θα έχει το νέο chipset A15 Bionic, προσθέτοντας υποστήριξη για δίκτυα 5G. Από πλευράς τιμής, οι προσδοκίες είναι ότι το τηλέφωνο θα κοστίζει το ίδιο με το iPhone SE (2020) στην Κίνα και σε όλο τον κόσμο – 3.299 CNY/399 $/499 €/419 £.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αξίζει να σημείωθεί ότι το "Android" που έχουν οι κινέζοι δεν έχει καμιά σχέση με το δικό μας που έχει Play Store, Google Maps, Google Drive, Google Movies, Google Assistant κλπ, αντιθέτως πρόκειται για AOSP με κάποια τοπικά υποκατάστατα των υπηρεσιών της Google, βασικά ότι κάνει και η Huawei παγκοσμίως.

Οπότε στην Κίνα χρειάζεσαι κάτι που τρέχει iOS για να λες ότι έχεις πραγματικά σύγχρονη εμπειρία smartphone και ικανοποιητικό οικοσύστημα εφαρμογών, online υπηρεσιών και περιεχομένου.

Οπότε για εμάς τα $400 για το iPhone SE φαίνονται πολλά, αλλά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα iPhone είναι προσιτό.

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...