vag2 Δημοσιεύτηκε October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 15, 2021 Χαιρετώ τους φίλους του φόρουμ. Κατέχω ένα mi 9 lite και ήμουν κατευχαριστημένος έως τώρα, που παρουσιάζει προβλήματα σύνδεσης με τα δεδομένα και συχνά με το wifi. Θα διαθέσω το ποσό των 300-350 ευρώ το πολύ. Η χρήση που κάνω κυρίως είναι φωτό, σερφάρισμα (διάβασμα ειδήσεων κ.α), χάρτες, λίγα παιχνίδια, αρχεία που συμβουλεύομαι στην εργασία μου, 3 λογαριασμοι αλληλογραφίας, και παρακολούθηση σειρών και αγώνων ποδοσφαίρου αν παραστεί ανάγκη. Επίσης με ενδιαφέρει η αυτονομία ταχύτητα και η κάμερα αρκετά. Επιθυμητά θα ήταν η amoled οθόνη, και το NFC αν έχει 5g θα ήταν τέλειο. Παρακαλώ για τις προτάσεις σας και τυχόν συμβουλές σας. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 Για Xiaomi δε σε κόβω από αυτά που μας παραθέτεις. Να πας σε κανένα realme gt master edition? Έχει όλο το πακέτο θεωρώ εκτός από στερεοφωνικό ηχείο νομίζω....Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. October 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2021 Poco f3 με μια μικρή υποχώρηση στην κάμερα που δεν την λες κακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. October 17, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας φίλοι μου. Μετά από σύντομη έρευνα χθες βρήκα τα παρακάτω: xiaomi mi 11 lite 5g oppo find X3 lite realme gt master edition oneplus nord ce 5g samsung a52s 5g Θα ήθελα τις προτάσεις σας αν και καταλαβαίνω οτι το realme είναι "καυτό" αυτή την περίοδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 Νομίζω ότι για φέτος, έχει κερδίσει με διαφορά τις εντυπώσεις το Α52s της Samsung. Είναι το πιο προτεινόμενο σε αυτό το subforum και όχι τυχαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 Θα πήγαινα η στο σαμσουνγκ η στο realme. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. October 17, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 Ευχαριστώ πολύ παίδες. Θα δώ το σαμσουνγκ σε πρώτη φάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 Samsung A52s, Realme GT Master Edition είναι τα καλύτερα αυτό το καιρό στην μεσαία κατηγορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 2 minutes ago, CaptainChris said: Samsung A52s, Realme GT Master Edition είναι τα καλύτερα αυτό το καιρό στην μεσαία κατηγορία. Αυτό ακριβώς. Εκτός αν κοιτάξεις κάτι σε 1+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. October 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2021 (edited) 11 ώρες πριν, CaptainChris said: Samsung A52s, Realme GT Master Edition είναι τα καλύτερα αυτό το καιρό στην μεσαία κατηγορία. Αυτά που κοιτάς έχουν, στην καλύτερη 450€ έκαστος. Το αναφέρω γιατί δύο αρχικό σου ποστ γράφεις μέχρι 350€ το πολύ. Edited October 17, 2021 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Αυτά που κοιτάς έχουν, στην καλύτερη 450€ έκαστος. Το αναφέρω γιατί δύο αρχικό σου ποστ γράφεις μέχρι 350€ το πολύ. To real me gt master edition ξεκινάει από 320 ευρώ.Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Ευχαριστώ πολύ παίδες. Θα δώ το σαμσουνγκ σε πρώτη φάση.Samsung , αν πηγαίνεις πρώτη φορά θα δεις και ότι πιο ολοκληρωμένο και προσεγμένο σε δυνατότητες software με το One UI και με φοβερά ενοποιημένο οικοσύστημα το μόνο που υπάρχει σε android.Στάλθηκε από το SM-A725F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. October 18, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Το είδα το a52s και μου άρεσε αλλά έπαθα μια ανακοπή (439ευρώ). Θα κατευθυνθώ μάλλον στο realme. Πάντως σας ευχαριστώ όλους για την καλή διάθεση να βοηθήσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 Κι εγώ θα διάλεγα μεταξύ poco f3 και realme master edition. Και μάλλον θα πήγαινα στο δεύτερο για την αλλαγή. Όλοι έχουμε δουλέψει miui. Ας δούμε και κάτι άλλο Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 7 ώρες πριν, vag2 said: Το είδα το a52s και μου άρεσε αλλά έπαθα μια ανακοπή (439ευρώ) Στο bestprice, θα το βρεις 100€ λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2021 έχει πολύ λιγότερο αν ψάξεις στο Best price και μάλιστα ευρωπαϊκό με επίσημη εγγύηση δες το μαγαζί με τις περισσότερες κριτικές,δίνουν και IMEI για έλεγχο ......όνομα δεν λέμε .....:p Το είδα το a52s και μου άρεσε αλλά έπαθα μια ανακοπή (439ευρώ). Θα κατευθυνθώ μάλλον στο realme. Πάντως σας ευχαριστώ όλους για την καλή διάθεση να βοηθήσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. October 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2021 Samsung A52s, Realme GT Master Edition Όντως αυτά τα 2 υπερέχουν την δεδομένη στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. October 26, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Τελικά μου έκανε δώρο η σύζυγος το Α52s 5G. Από μια πρώτη ματιά είναι καταπληκτικό. Σας ευχαριστώ όλους θερμά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2021 Μπράβο στη σύζυγο! Να το χαρείς και ότι χρειαστείς μπορείς να απευθυνθείς στο σχετικό θέμα της συσκευής. https://myphone.gr/forum/topic/190162 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2 Δημ. October 27, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 21 ώρες πριν, athanaso77 said: Μπράβο στη σύζυγο! Να το χαρείς και ότι χρειαστείς μπορείς να απευθυνθείς στο σχετικό θέμα της συσκευής. https://myphone.gr/forum/topic/190162 Ευχαριστώ φίλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2021 Κινητάρα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts