Jump to content

OnePlus 9RT Hacker Black Edition: Το βλέπουμε σε νέα φωτογραφία και θα φέρει 7GB εικονική μνήμη RAM


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολλά και διάφορα έχουν γνωστοποιηθεί μέσω του διαδικτύου για την έκδοση OnePlus 9RT Hacker Black, ενώ παράλληλα έχουν επιβεβαιωθεί και λεπτομέρειες σχετικά με την εικονική μνήμη RAM του τηλεφώνου. Η Κινεζική εταιρεία θα αποκαλύψει επιτέλους το πολυαναμενόμενο smartphone OnePlus 9RT στις 13 Οκτωβρίου στη χώρα “καταγωγής” της, την Κίνα. Για την ώρα, το μοντέλο 9RT είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία μέσω του JD.com και του επίσημου ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας.

Διάφοροι κατασκευαστές χρησιμοποιούν πλέον τη δυνατότητα Virtual RAM. Ως αποτέλεσμα, μια αρκετά smartphones μεσαίας εμβέλειας, έρχονται τώρα με τη λειτουργία αυτή. Ακολουθώντας τα βήματα του προκατόχου του, του OnePlus 9, το OnePlus 9RT θα κυκλοφορήσει με έως και 7 GB εικονικής μνήμης RAM. Η προαναφερθείσα δυνατότητα επιτρέπει στη συσκευή να μετατρέπει τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σε RAM και έτσι αυξάνεται η διαθεσιμότητα μνήμης.

Επιπλέον, το OnePlus 9RT θα διαθέτει φυσική RAM LPDDR5, μαζί με αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1. Εκτός από αυτό, θα έρθει με βελτιωμένο σύστημα ψύξης σε σύγκριση με τη σειρά OnePlus 9. Το επερχόμενο smartphone θα υιοθετήσει έναν αποτελεσματικό πεντα-διάστατο σχεδιασμό διάχυσης θερμότητας και θα είναι σε θέση να προσφέρει 20% καλύτερη ψύξη, λόγω του βελτιωμένου θαλάμου ψύξης VC. Επιπλέον, το τηλέφωνο θα προσφέρει ρυθμό απόκρισης αφής 600Hz.

Φαίνεται ότι η OnePlus βρίσκεται στα πρόθυρα της αποκάλυψης του OnePlus 9RT Hacker Black Edition. Η παραλλαγή έχει ματ μαύρο χρώμα στο πίσω πάνελ και το μοντέλο φαίνεται να φιλοξενεί τρεις κάμερες. Το setup της κάμερας στο πίσω μέρος δείχνει έναν κύριο αισθητήρα στα 50MP.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...