cu2goup Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 1 hour ago, Mad_Scientist said: Το θέμα είναι, ότι αν όλοι αυτοί που τη βγάζουν σήμερα με λίγα GBs στο What's Up, "μπουκάρουν" ξαφνικά στα απεριόριστα, ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο την αντοχή του δικτύου, οπότε μπορεί η Cosmote να αναγκαστεί να βάλει "κόφτη" ταχύτητας στα απεριόριστα δεδομένα, όπως έχει κάνει ήδη εδώ και λίγα χρόνια ο ανταγωνισμός. Γι' αυτό, υποθέτω ότι η Cosmote δεν θέλει (ιδανικά) να έρθουν όλοι οι χρήστες καρτοκινητής στο Neo με απεριόριστα. Όσο για το "τριπάκι του συμβολαίου", δεν τίθεται τέτοιο θέμα, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για πάντα (για όσους την ενεργοποιήσουν τώρα), οπότε δεν θα αναγκαστεί ποτέ ο χρήστης να το γυρίσει σε κανονικό συμβόλαιο, απλά θα ξενοιάσει με αυτό το πρόγραμμα. ΥΓ. Πριν από λίγους μήνες, η προσφορά ήταν στα 24€, κρίμα που δεν την προλάβαμε και εμείς. Αλλά, για ένα ευρώ, μικρό το κακό. Εδώ δίνει απεριόριστα στο ετήσιο frog που ουσιαστικά είναι 12€/μήνα.. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου 7 ώρες πριν, Stavand said: Ρε παιδιά , η cosmote δίνει off the record το gigamax unlimited κάτω από 20 ευρώ σε κάποιες περιπτώσεις . Δεν την χαλάει να δίνει απεριόριστο neo στα 25 ευρώ . Δεν είναι καμία προσφορά των προσφορών και μυστικό επτασφράγιστο . Κάνει ένα promotion για να τραβήξει κόσμο από what’s up που εκεί που έβαζαν 13-15-18 τον μήνα κάρτα και είχαν το νου τους στα data αν θα φθάσουν και να προλάβουν να ανανεώσουν την σωστή ημερομηνία για να γίνει roll over , να δώσουν 5-10 euro παραπάνω και να τους φύγει αυτό το άγχος . Με αυτό τον τρόπο τους βάζει στο τριπάκι του «συμβολαίου» Και πως παίρνουμε κάτω από 20 το gigamax unlimited? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 19 ώρες πριν, cu2goup said: Εδώ δίνει απεριόριστα στο ετήσιο frog που ουσιαστικά είναι 12€/μήνα.. Σε αυτό έχεις δίκιο. Και αν το πάρεις στην Black Friday (όπως το πήρα εγώ, στη δεύτερη γραμμή μου), σου έρχεται στα 9,08€ το μήνα. Και αν έχεις Cosmote One σχήμα λόγω σταθερού (όπως εγώ), θα σου έρθει στα 8,26€ ανά μήνα. Αν δεν είναι αυτή η απόλυτη VFM προσφορά επικοινωνίας, τότε ποια είναι? 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavand Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 1 minute ago, Mad_Scientist said: Σε αυτό έχεις δίκιο. Και αν το πάρεις στην Black Friday (όπως το πήρα εγώ, στη δεύτερη γραμμή μου), σου έρχεται στα 9,08€ το μήνα. Και αν έχεις Cosmote One σχήμα λόγω σταθερού (όπως εγώ), θα σου έρθει στα 8,26€ ανά μήνα. Αν δεν είναι αυτή η απόλυτη VFM προσφορά επικοινωνίας, τότε ποια είναι? σωστος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 14 ώρες πριν, akis8607 said: Και πως παίρνουμε κάτω από 20 το gigamax unlimited? Έλα ντε! Σε εμένα και στους γονείς μου πάντως, έδωσαν προσφορά ανανέωσης στα 28,19€ και δεν έπεφταν με κανέναν τρόπο, ούτε ένα cent κάτω από αυτήν την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 6 ώρες πριν, Mad_Scientist said: Σε αυτό έχεις δίκιο. Και αν το πάρεις στην Black Friday (όπως το πήρα εγώ, στη δεύτερη γραμμή μου), σου έρχεται στα 9,08€ το μήνα. Και αν έχεις Cosmote One σχήμα λόγω σταθερού (όπως εγώ), θα σου έρθει στα 8,26€ ανά μήνα. Αν δεν είναι αυτή η απόλυτη VFM προσφορά επικοινωνίας, τότε ποια είναι? Πως ακριβώς βγαίνει το 8.26; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 4 ώρες πριν, akis8607 said: Πως ακριβώς βγαίνει το 8.26; Επιπλέον 10% έκπτωση επειδή έχει σταθερό και κινητό στην Telecom/Cosmote. To 9.08€ το μήνα βγαίνει με επιμερισμό χ12μηνες αν πάς στο κατάστημα (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) στις μέρες γύρω από το Black Friday και περιμένεις κάποιο ικανό χρόνο στην ουρά για να παρεις το ετήσιο πακέτο frog με 109€. ΟΚ, κερδίζεις καλή προσφορά με αρκετή προσπάθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavand Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 1 hour ago, opmgls said: Επιπλέον 10% έκπτωση επειδή έχει σταθερό και κινητό στην Telecom/Cosmote. To 9.08€ το μήνα βγαίνει με επιμερισμό χ12μηνες αν πάς στο κατάστημα (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) στις μέρες γύρω από το Black Friday και περιμένεις κάποιο ικανό χρόνο στην ουρά για να παρεις το ετήσιο πακέτο frog με 109€. ΟΚ, κερδίζεις καλή προσφορά με αρκετή προσπάθεια. υπήρχε τέτοια προσφορά ; πολύ καλό . δεν το ήξερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) 33 minutes ago, Stavand said: υπήρχε τέτοια προσφορά ; πολύ καλό . δεν το ήξερα Ε, άμα δεν μπαίνεις στο υπερφόρουμ μας πως να την ξέρεις! 🙂 Μόνο σε καρτοκινητή frog και μόνο στα 2 καταστήματα frog store την έπαιρνες αν πήγαινες αυτοπροσώπος να στηθείς στην ουρά εκεί να δώσεις όλο το ποσό για το έτος. (ουρά έχει κυρίως στο κατάστημα Αθήνας) Υπάρχει ακόμη η ίδια προσφορα με τους ίδιους όρους αλλα΄με 144€ το χρονο. Κάτι έχει ακουστεί ότι θα σταματήσει αλλά όλο έτσι λένε και παρατείνεται. Edited 3 Μαΐου by opmgls 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου On 3/5/2026 at 5:51 ΜΜ, akis8607 said: Πως ακριβώς βγαίνει το 8.26; Έχουν φροντίσει και σου τα παίρνουν από αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου On 4/5/2026 at 12:32 ΠΜ, opmgls said: Ε, άμα δεν μπαίνεις στο υπερφόρουμ μας πως να την ξέρεις! 🙂 Μόνο σε καρτοκινητή frog και μόνο στα 2 καταστήματα frog store την έπαιρνες αν πήγαινες αυτοπροσώπος να στηθείς στην ουρά εκεί να δώσεις όλο το ποσό για το έτος. (ουρά έχει κυρίως στο κατάστημα Αθήνας) Υπάρχει ακόμη η ίδια προσφορα με τους ίδιους όρους αλλα΄με 144€ το χρονο. Κάτι έχει ακουστεί ότι θα σταματήσει αλλά όλο έτσι λένε και παρατείνεται. Το κακό είναι πως θα κόψει από Οκτώβρη τα δρομολόγια η ryanair με Θεσσαλονίκη οπότε δεν θα μπορούν να έρχονται οι Έλληνες της διασποράς στο frog store να εξυπηρετηθούν μαζί με τα υπόλοιπα εκατομμύρια πελατών της β. Ελλάδας. @VIPdriver 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 27 minutes ago, cu2goup said: Το κακό είναι πως θα κόψει από Οκτώβρη τα δρομολόγια η ryanair με Θεσσαλονίκη οπότε δεν θα μπορούν να έρχονται οι Έλληνες της διασποράς στο frog store να εξυπηρετηθούν μαζί με τα υπόλοιπα εκατομμύρια πελατών της β. Ελλάδας. @VIPdriver Ευκαιρία για μπιζνα (να τους στέλνουμε ταχυδρομικως, ψηνεσαι; ). Βασικα δεν θα κοπούν οι πτήσεις, απλα δεν θα παρκάρουν στο skg τα βραδια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου Το πλάνο των 50GB με 21€ και των Απεριόριστων των 25€, πήρε παράταση εώς 22/05. Σε κάποια φάση μετά τις 10 εώς χθες δεν εμφανιζόταν στο app. 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου On 4/5/2026 at 12:32 ΠΜ, opmgls said: Ε, άμα δεν μπαίνεις στο υπερφόρουμ μας πως να την ξέρεις! 🙂 Μόνο σε καρτοκινητή frog και μόνο στα 2 καταστήματα frog store την έπαιρνες αν πήγαινες αυτοπροσώπος να στηθείς στην ουρά εκεί να δώσεις όλο το ποσό για το έτος. (ουρά έχει κυρίως στο κατάστημα Αθήνας) Υπάρχει ακόμη η ίδια προσφορα με τους ίδιους όρους αλλα΄με 144€ το χρονο. Κάτι έχει ακουστεί ότι θα σταματήσει αλλά όλο έτσι λένε και παρατείνεται. Παιδία υπάρχει ακόμη η προσφορά 144€ για ένα έτος: Από whats up μπορεί να πάρει αυτή την προφορά σε frog; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. 14 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαΐου 23 minutes ago, alcateluser said: Παιδία υπάρχει ακόμη η προσφορά 144€ για ένα έτος: Από whats up μπορεί να πάρει αυτή την προφορά σε frog; Μόνο φορητότητα από άλλο πάροχο, ή νέος αριθμός για την προσφορά της frog. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Καλησπερα!! Εχω μια απορια. Ψαχνω εναλλακτικο πακετο απεριοριστων δεδομενων για την 4μηνη περιοδο Ιουνιο με Σεπτεμβριο. Ουσιαστικα κατι αντιστοιχο του εξοχικου πακετου της cosmote. Υπαρχει το εξοχικο πακετο που ομως πλεον το χρεωνουν ακομη και τους μηνες που ΔΕΝ χρησιμοποιειται. Επιλεξα αυτο με τα 25mbps. Ειδα μολις στο cosmote app προσφορα NEO για ενεργοποιησεις συνδεσης με απεριοριστα data, ομιλια, και 2000sms. στα 33€. Επειδη δεν εχω εικονα, εαν επιλεξω το συγκεκριμενο πακετο, η SIM καρτα μπαινει σε ρουτερ; ή ειναι μονο για χρηση σε κινητες συσκευες; θα εχω ζητημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 1 ώρα πριν, jimma1987 said: Καλησπερα!! Εχω μια απορια. Ψαχνω εναλλακτικο πακετο απεριοριστων δεδομενων για την 4μηνη περιοδο Ιουνιο με Σεπτεμβριο. Ουσιαστικα κατι αντιστοιχο του εξοχικου πακετου της cosmote. Υπαρχει το εξοχικο πακετο που ομως πλεον το χρεωνουν ακομη και τους μηνες που ΔΕΝ χρησιμοποιειται. Επιλεξα αυτο με τα 25mbps. Ειδα μολις στο cosmote app προσφορα NEO για ενεργοποιησεις συνδεσης με απεριοριστα data, ομιλια, και 2000sms. στα 33€. Επειδη δεν εχω εικονα, εαν επιλεξω το συγκεκριμενο πακετο, η SIM καρτα μπαινει σε ρουτερ; ή ειναι μονο για χρηση σε κινητες συσκευες; θα εχω ζητημα; Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά λογικά δεν θα έχεις ζήτημα. Εαν πας από what's up σε neo, το απεριόριστο βγαίνει στα 25€ (προσφορά λίγων ημερών). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimma1987 Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου Just now, VIPdriver said: Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά λογικά δεν θα έχεις ζήτημα. Εαν πας από what's up σε neo, το απεριόριστο βγαίνει στα 25€ (προσφορά λίγων ημερών). Δεν εχω what up, μονο συμβολαια και κινητο και σταθερο... θενκς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 15 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαΐου 3 minutes ago, jimma1987 said: Δεν εχω what up, μονο συμβολαια και κινητο και σταθερο... θενκς. Δεν ξέρω εάν παρεις ένα νέο νουμερο what's up εάν θα καταφέρεις την μειωμένη τιμή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. Παρασκευή στις 01:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:02 μμ Το νου μας (για όποιον ενδιαφέρεται). Η προσφορά των 50+50GB με 21€, έχει πάρει παράταση έως 15 Ιουνίου. Ωστόσο, για την άλλη προσφορά (αυτή των unlimited με 25€), εξακολουθεί να αναφέρει ως ημερομηνία λήξης την 22η Μαϊου, γεγονός που (μάλλον) σημαίνει, ότι η εν λόγω προσφορά, δεν έλαβε άλλη παράταση. Επομένως, όποιος θέλει τα απεριόριστα, θα πρέπει να τα ενεργοποιήσει σήμερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν On 22/5/2026 at 4:02 ΜΜ, Mad_Scientist said: Το νου μας (για όποιον ενδιαφέρεται). Η προσφορά των 50+50GB με 21€, έχει πάρει παράταση έως 15 Ιουνίου. Ωστόσο, για την άλλη προσφορά (αυτή των unlimited με 25€), εξακολουθεί να αναφέρει ως ημερομηνία λήξης την 22η Μαϊου, γεγονός που (μάλλον) σημαίνει, ότι η εν λόγω προσφορά, δεν έλαβε άλλη παράταση. Επομένως, όποιος θέλει τα απεριόριστα, θα πρέπει να τα ενεργοποιήσει σήμερα. Νομίζω και τα απεριόριστα πήρανε παράταση εώς 15/6. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts