Jump to content

Η Google βελτιώνει την αναζήτηση ειδήσεων με την βοήθεια του Twitter


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προκειμένου η Google να κάνει την πλατφόρμα αναζήτησής της το πιο δημοφιλές μέρος για τους χρήστες ώστε να παρακολουθούν τα τελευταία γεγονότα, ακόμη και live μεταδόσεις, αποφάσισε να αξιοποιήσει τη δύναμη του Twitter.

Όπως γνωρίζουμε όλοι μας, τα τελευταία χρόνια η Google έφερε ένα διαδραστικό καρουσέλ με τίτλους και εικόνες στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης κατά την αναζήτηση για τα πιο πρόσφατα γεγονότα. Τώρα, σύμφωνα με το Bloomberg, εκπρόσωποι της εταιρείας επιβεβαίωσαν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η εργασία για την παροχή πιο σχετικών πληροφοριών και συναφών λειτουργιών για πιο στοχευμένα θέματα, όπως αθλητικές εκδηλώσεις, βραβεία ή φυσικές καταστροφές.

Νέα έρευνα έδειξε πως η πλατφόρμα Twitter ήταν η πιο επιτυχημένη στην παροχή ενημερωμένων πληροφοριών μέχρι σήμερα, παρά τις συνεχείς προσπάθειες της Google και του Facebook προς την ίδια κατεύθυνση. Ο γίγαντας αναζήτησης το αναγνώρισε αυτό πριν από μερικά χρόνια και το 2015, η εταιρεία κατέληξε σε συμφωνία με το Twitter που επέτρεπε την εμφάνιση σχετικών tweets στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Google δοκιμάζει αυτή τη στιγμή την κατάταξη των Big Moments για τα πιο σημαντικά νέα γεγονότα, αν και δεν υπάρχουν ακόμη πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την πρωτοβουλία.

Μάλιστα, λόγω και της πανδημίας, ο γίγαντας αναζήτησης αναγκάστηκε να αναθεωρήσει πλήρως τη μορφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης, προσπαθώντας να κάνει πιο ορατές τις έγκυρες πηγές. Στη συνέχεια, η εταιρεία αποφάσισε να επεκτείνει αυτή τη στρατηγική σε άλλα θέματα ειδήσεων. Η Google και το Twitter δεν έχουν ακόμη σχολιάσει την φημολογούμενη συνεργασία.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...