Jump to content

Tα Πρώτα Παγκοσμίως Android PayPhones Έρχονται στην Ελλάδα


ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η PAX Technology, ο κορυφαίος πάροχος λύσεων τερματικών πληρωμών παγκοσμίως, ανακοίνωσε τη διάθεση στην Ευρωπαϊκή αγορά των Android PayPhones M30 & M50 κατά τη διάρκεια της κορυφαίας εκδήλωσης Money20/20 που έλαβε χώρα στο Άμστερνταμ στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2021.

Η PAX Technology (PAX) και η Transaction Systems, Μaster Distributor των προϊόντων της PAX στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, Ρωσία και ΚΑΚ, ήταν ανάμεσα στους χορηγούς του Money2020, όπου με ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της διοργάνωσης παρουσίασαν επίσημα τα πρώτα Android Payphones παγκοσμίως. Τα PayPhones της PAX είναι πλέον διαθέσιμα στην Ευρώπη μέσω της Transaction Systems και του συνεργάτη της στην Ελλάδα, Novidea.

Τα πρωτοποριακά PayPhones ανήκουν στη σειρά M, και  είναι τα πρώτα smartphones με ενσωματωμένη τεχνολογία POS, συνδυάζοντας τα οφέλη ενός ασφαλούς τερματικού πληρωμών με πιστοποίηση EMV & PCI 6, μέσα από  ένα σύγχρονο οικοσύστημα Android smartphone.

Τα M30 & M50 αποτελούν καινοτόμες εναλλακτικές λύσεις για Τράπεζες (Acquiring Banks) και για Παρόχους Υπηρεσιών Πληρωμών που επιδιώκουν να ενισχύσουν τις συνεργασίες με φορείς τηλεπικοινωνιών ή να παρέχουν επαναστατικές νέες υπηρεσίες σε εμπόρους.

Ο Jack Lu, CEO της PAX Technology, σχολίασε «Τα M30 και M50 αποτελούν συναρπαστικές συσκευές, όχι μόνο λόγω της τεχνολογίας τους, αλλά για λόγω του τρόπου με τον οποίο φέρνουν την επανάσταση στην αγορά των λιανικών πωλήσεων.  Τώρα μπορείτε να δέχεστε πληρωμές, να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βίντεο και να αλληλεπιδράτε με πελάτες στα κοινωνικά μέσα, και όλα αυτά μέσα από μία και μόνο συσκευή

Στη Βραζιλία, όπου δεκάδες χιλιάδες μοντέλα της σειράς Μ αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια μιας επιτυχούς πιλοτικής φάσης, επιχειρηματίες και έμποροι προωθούν προϊόντα και υπηρεσίες γυρίζοντας βίντεο και φωτογραφίζοντας και στη συνέχεια πουλώντας και αποδεχόμενοι πληρωμές, όλα μέσω αυτών των καινοτόμων συσκευών της PAX.

Μπορείτε να δείτε πως η PagSeguro προωθεί τα προϊόντα της σειράς Μ σε αυτό το βίντεο:

https://marketing.paxtechnology.com/videos#videos-by-partners

Το M30 έχει σχεδιαστεί για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των δυνατοτήτων του πελάτη και του POS, και επιτρέπει σε εταιρείες και επιχειρηματίες να διαχειρίζονται μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου εν κινήσει. Οι συσκευές αποδέχονται όλους τους βασικούς τρόπους πληρωμής παγκοσμίως, ενώ ταυτόχρονα διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις λειτουργίες πωλήσεων και ελέγχου αποθεμάτων. Ένα ασφαλές PINpad βρίσκεται στην πίσω πλευρά της βασικής οθόνης, μετατρέποντας το smartphone σε ασφαλή συσκευή πληρωμής.

Το M50 αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο την εμπειρία του χρήστη, βελτιώνοντας τα χαρακτηριστικά του M30 με ταχύτερη επεξεργαστική ισχύ στο Android 11, μια μεγαλύτερη οθόνη HD+ 5,7 ιντσών για καλύτερη εργασιακή εμπειρία. Και τα δύο μοντέλα τροφοδοτούνται από μπαταρία προηγμένης τεχνολογίας που επιτρέπει έως και 78 ώρες αναμονής.

Ο Πάνος Χαλκιάς, Managing Director, Transaction Systems σχολίασε σχετικά με το λανσάρισμα «Σε μια εποχή που ολόκληρη η βιομηχανία μιλάει για τη χρήση smartphones ως συσκευών αποδοχής καρτών, η PAX έρχεται με το ιδανικό υβρίδιο μεταξύ των 2 κόσμων, χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που γινόμαστε μάρτυρες του πρώτου λανσαρίσματος Payphone, μιας ακόμη καινοτομίας της PAX Technology. Καθώς ζούμε σε μια εποχή όπου η εμπειρία των πελατών είναι ζωτικής σημασίας, η PAX Technology φέρνει επανάσταση στην αγορά, προωθώντας μια λύση που συνδυάζει εξαιρετική τεχνολογία πληρωμών με ευκολία και μεγάλη εμπειρία χρήστη.»

Ο Andrew Wu, VP της PAX Technology για την περιοχή  EMEA, κατέληξε: «Η PAX συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια της καινοτομίας φέρνοντας στην αγορά προϊόντα που βοηθούν τους πελάτες μας διεθνώς να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να προσφέρουν νέες κερδοφόρες υπηρεσίες. Βοηθάμε στον επαναπροσδιορισμό του ηλεκτρονικού και κινητού εμπορίου, επιτρέποντας στους εμπόρους να είναι πιο αποτελεσματικοί και να επεξεργάζονται ό, τι χρειάζονται επιτόπου, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Αυτή είναι η αρχή μιας νέας εποχής για τις επιχειρήσεις κινητού εμπορίου και είμαστε περήφανοι που οι πελάτες μας διεθνώς εκτιμούν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προσφέρουν οι λύσεις PAX στις επιχειρήσεις τους.»

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...