Jump to content

Χρήστες αναφέρουν αποχρωματισμό και παραμόρφωση της οθόνης LCD του iPad Mini 6


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπερβολικός ή όχι, ο ενθουσιασμός που εξέφρασαν πολλοί κατά την παρουσίαση του νέου επανασχεδιασμένου iPad mini 6 δίνει τη θέση του σε… γκρίνια. Μερικοί χρήστες άρχισαν να αναφέρουν προβλήματα με την οθόνη, όπως το εφέ κύλισης τύπου “ζελέ”.

Επίσης, φαίνεται ότι εμφανίστηκαν περισσότερα προβλήματα οθόνης με βάση μια ανάρτηση στο Reddit. Εκεί, οι χρήστες μοιράζονται κι άλλα προβλήματα όπως ο αποχρωματισμός και παραμόρφωση της απεικόνισης. Σύμφωνα με νέα ανάρτηση κατόχου της συσκευής, πήρε το Wi-Fi iPad Mini 6 64gb πριν από περίπου μία εβδομάδα και παρατήρησε ότι φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με την οθόνη LCD εάν τοποθετήσει το iPad του σε κάθετο προσανατολισμό (με το κουμπί λειτουργίας επάνω δεξιά ). Πιέζοντας πολύ ελαφρά στην οθόνη παρατηρεί παραμόρφωση και αποχρωματισμό περίπου μια ίντσα κάτω και μέσα από την πάνω δεξιά πλευρά.

Αυτός ο χρήστης απευθύνθηκε σε επίσημο αντιπρόσωπο της Apple και στη συνέχεια παρήγγειλε μια μονάδα αντικατάστασης, αλλά κατέληξε να έχει το ίδιο πρόβλημα, αν όχι και χειρότερο. Στη συνέχεια, ο χρήστης πιθανολογεί ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα με την ίδια την οθόνη, αλλά μάλλον οφείλεται στην κατασκευή του tablet που θα μπορούσε να προκαλέσει ορισμένα προβλήματα, ίσως λόγω της καλωδιοταινίας της οθόνης που δεν έχει τοποθετηθεί σωστά.

Φυσικά, δεν αντιμετωπίζουν όλοι οι χρήστες αυτό το ζήτημα. Ευτυχώς όσοι επηρεάζονται φαίνεται οτι μπορούν να πάρουν μονάδες αντικατάστασης, οπότε αν αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα στο iPad mini 6 σας, πηγαίνετε πίσω στο κατάστημα από όπου το προμηθευτήκατε και ίσως αντικατασταθεί με ένα νέο, τουλάχιστον μέχρι να το αναγνωρίσει επίσημα η Apple.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...