Jump to content

Λίγες οι βελτιώσεις στο BlackShark 4S Pro αλλά θα φέρει σίγουρα Snapdragon 888+


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι φαινόμενο ναρκισσισμού, δεν είναι κάποια παροδική μανία, η μόδα των selfies συντελεί στην εξέλιξη της τεχνολογίας των smartphones με ολοένα και πιο ισχυρές κάμερες. Έτσι εξηγείται και ο λόγος για τον οποίο συναντάμε διαρκώς πάρα πολλά smartphones που εστιάζουν στην απόδοση της selfie κάμερας. Φυσικά, αυτό το χαρακτηριστικό είναι πολύ απαιτητικό. Έτσι, οι κατασκευαστές προσπαθούν να προσθέσουν ισχυρές κάμερες στο μπροστινό μέρος των smartphones τους καθώς και να τις τροφοδοτήσουν με το κατάλληλο λογισμικό. Αλλά θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι υπάρχει κι ένα άλλο τμήμα στο οποίο στοχεύουν οι κατασκευαστές, τα gaming smartphones. Από αυτή την άποψη, η εταιρεία Black Shark που σχετίζεται με την Xiaomi είναι μία από αυτές που άρχισαν να κατασκευάζουν συσκευές παιχνιδιών. Έπειτα ακολούθησαν η ASUS και άλλοι πολλοί.

Εδώ και λίγες ώρες, γνωστός blogger του Weibo αποκάλυψε μερικές αξιοσημείωτες πληροφορίες σχετικά με το Black Shark 4S Pro.

Όπως αποδεικνύει ο blogger, το επερχόμενο smartphone Black Shark 4S Pro θα έχει το πιο ισχυρό chip που διατίθεται αυτή τη στιγμή στην αγορά. Αν μαντέψατε σωστά, μιλάμε για το Qualcomm Snapdragon 888 Plus. Το τελευταίο είναι το ίδιο Snapdragon 888 με μέγιστη ταχύτητα ρολογιού. Εκτός από αυτό, το νέο μοντέλο έχει οθόνη 144Hz και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 120W.

Τέλος πάντων, ο blogger αποκάλυψε ότι το τηλέφωνο Black Shark 4S Pro θα εξακολουθεί να χρησιμοποιεί παρόμοια οθόνη μεγέθους με το τρέχον μοντέλο. Επομένως, δεν θα υπάρχει έκδοση υπερ-μεγάλης οθόνης που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία για ανώτερη εμπειρία παιχνιδιών.

Δεδομένου ότι πρόκειται να είναι ένα νέο μοντέλο με λίγες βελτιώσεις, πολλές προδιαγραφές θα παραμείνουν αμετάβλητες, δηλαδή θα δούμε σύστημα υγρή ψύξης “σάντουιτς” για τη διάχυση θερμότητας και μπαταρία 4500mAh,  οθόνη AMOLED (by Samsung) 6,67 ιντσών.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...