Jump to content

Διέρρευσαν τα specs του Samsung Galaxy Tab A8 2021


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του 91mobiles.com φανέρωσε το νέο Samsung Galaxy Tab A8 2021 σε όλη του την δόξα με πλήρες φωτογραφικό υλικό. Τώρα η ίδια ομάδα βασισμένη σε πληροφορίες του Steve Hemmerstoffer μοιράζεται τις βασικές προδιαγραφές της επερχόμενης συσκευής και λέγεται ότι θα διαθέτει οθόνη TFT, επεξεργαστή Unisoc και αποθηκευτικό χώρο έως 128 GB. Το tablet είναι επίσης διαθέσιμο σε χρυσό, ασημί και γκρι χρώμα.

Το Samsung Galaxy Tab A8 2021 διαθέτει οθόνη TFT WUXGA των 10,5 ιντσών (1920 × 1200) με ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Το tablet τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Unisoc T618 και θα έρθει σε εκδόσεις: 3GB/32GB, 4GB/64GB και 4GB/128GB. Η διαθεσιμότητα των παραλλαγών θα εξαρτηθεί από τις αγορές. Το tablet διαθέτει κάμερα 8MP στο πίσω μέρος και αισθητήρα 5MP στο μπροστινό μέρος για λήψεις selfies και συνομιλίες μέσω βίντεο. Επίσης, ενσωματωμένη θα βρίσκεται  μπαταρία 7.040mAh που θα μπορούσε να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.

Ως προς το εξωτερικό του σχεδιασμό, το Galaxy Tab A8 2021 έχει έναν ορθογώνιο συντελεστή μορφής με εμφανή bezels περιμετρικά και μπροστινή κάμερα στην δεξιά περιοχή του πλαισίου. Ο ρυθμιστής-πλήκτρο έντασης και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων υπάρχουν στη δεξιά πλευρά.  Υπάρχει ένας μόνο αισθητήρας κάμερας στο πίσω μέρος μαζί με το λογότυπο της Samsung. Στο επάνω μέρος υπάρχουν ένα μικρόφωνο και ένα ηχείο. Στο κάτω μέρος έχουμε δύο ηχεία, μια θύρα USB Type-C και μια υποδοχή ήχου 3,5 mm.

Οι συνολικές διαστάσεις του νέου tablet έχoυν ως εξής: 246,7 x 161,8 x 6,9 mm (8,7 mm συμπεριλαμβανομένου του εξογκώματος της πίσω κάμερας). Τα  ηχεία θα πρέπει να έχουν υποστήριξη Dolby Atmos και υπάρχει και μια έκδοση LTE που θα κυκλοφορήσει μετέπειτα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...