Jump to content

Μεγάλο screen to body ratio και νέος σχεδιασμός κάμερας στο Xiaomi Mi 12


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οσονούπω, η Xiaomi θα μας αποκαλύψει την τελευταία της ναυαρχίδα για φέτος, το Mi 12. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η σειρά Mi 12 μπορεί να φτάσει νωρίτερα από τον προκάτοχό της. Θυμηθείτε ότι το Xiaomi Mi 11 κυκλοφόρησε επίσημα τον Δεκέμβριο του 2020. Αυτό σημαίνει ότι το Xiaomi Mi 12 ενδέχεται να φτάσει τον Νοέμβριο. Η τελευταία έκθεση από τον δημοφιλή ιστότοπο διαρροών στο Weibo, @DCS, ισχυρίζεται ότι η σειρά Xiaomi Mi 12 θα υιοθετήσει μια νέα διαδικασία σχεδιασμού. Αυτό σημαίνει ότι στο νέο μοντέλο θα υπάρξει ένα στενότερο πλαίσιο, αλλαγή στο κάτω πηγούνι καθώς και ένα συνολικά διαφορετικό οπτικό αποτέλεσμα. Το στενότερο πλαίσιο και το πηγούνι σημαίνουν ότι αυτό το smartphone θα έχει υψηλότερη αναλογία οθόνης προς σώμα.

Αλλάζει και η πίσω σχεδίαση της κάμερας

Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές ότι ο σχεδιασμός γωνίας R του Mi 12 θα είναι καλύτερος και δεν θα εμποδίζει το περιεχόμενο της οθόνης όπως συνέβη στην  σειρά Mi 11. Υπάρχουν αναφορές ότι ο σχεδιασμός της πίσω κάμερας του Xiaomi Mi 12 θα υιοθετήσει ένα νέο σχήμα. Η μονάδα φακού έχει τώρα έναν συνολικό σχεδιασμό που είναι πιο όμορφος από της σειράς Xiaomi Mi 11.

Στο τμήμα καμερών, η επερχόμενη σειρά από την Xiaomi θα χρησιμοποιήσει μια κύρια κάμερα 50MP. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις προηγούμενες αναφορές ότι αυτό το smartphone θα συνοδεύεται από κύρια κάμερα Samsung των 200MP. Ωστόσο, υπάρχουν φήμες ότι αυτή η κύρια κάμερα 50MP θα υποστηρίζει εξαιρετικά αργή κίνηση 1920fps. Η periscope tele-camera θα είναι επίσης 50MP και όλα αυτά μας αφήνουν να συμπεράνουμε πως τελικά θα υπάρξει τριπλή πίσω κάμερα 50MP.

Αφήνοντας τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, περνάμε στο εσωτερικό και σε αυτό το smartphone θα δούμε το τελευταίο Snapdragon 898 SoC της Qualcomm. Επιπλέον, αυτή η συσκευή θα διαθέτει προσαρμοστική οθόνη ρυθμού ανανέωσης LTPO. Αυτή η λειτουργία θα επιτρέπει μια προσαρμοστική λειτουργία ρυθμού ανανέωσης μεταξύ 1 – 120Hz. Η συγκεκριμένη λειτουργία θα φέρει επίσης μια αυτόματη ρύθμιση της οθόνης, άρα όταν ένας χρήστης ενεργοποιεί ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης θα ορίζεται αυτόματα στα 120Hz. Ωστόσο, όταν ο χρήστης βρίσκεται σε μια κοινωνική εφαρμογή, μειώνει σημαντικά τον ρυθμό ανανέωσης και φυσικά αυτό θα βοηθήσει τελικά στην κατανάλωση ενέργειας της συσκευής.

Το αρχικό σχέδιο για το Mi 12 δείχνει ότι θα υποστηρίζει ενσύρματη γρήγορη φόρτιση 120W και ασύρματη φόρτιση 100W. Ωστόσο, λόγω της εφαρμογής των νέων κανονισμών ασύρματης φόρτισης, η ασύρματη γρήγορη φόρτιση άνω των 50W θα απαγορευτεί.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Αμφιβάλω πολύ για το αν θα έχει το Mi μπροστά μιας και έχει η ίδια η Xiaomi ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει το συγκεκριμένο brand, όπως εξάλλου είδαμε και στο 11Τ (χωρίς το Mi).

Βέβαια Xiaomi είναι αυτή και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

Καλά χρυσά τα κινητά αυτά αλλά το μέγεθος έχει ξεφύγει. Πρέπει να βγουν λίγο πιο μαζεμένα και πιο ελαφριά.. 

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...