Jump to content

Τα νέα μοντέλα Huawei nova 9/nova 9 pro ανακοινώθηκαν με chipset Snapdragon 778G 4G και φόρτιση 100W


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι νέες συσκευές της Huawei ανακοινώθηκαν στην Κίνα και επρόκειτο για τα nova 9 και nova 9 Pro. Το νέο ζευγάρι τηλεφώνων φέρει οθόνες OLED, τετραπλές κάμερες 50MP και χρησιμοποιεί το chipset της Qualcomm Snapdragon 778G 4G, πράγμα που σημαίνει ότι καμία συσκευή δεν προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης 5G.

Το μοντέλο Pro διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη με δύο selfie κάμερες 32MP, ψύξη γραφενίου VC και γρήγορη φόρτιση έως 100W μέσω USB-C. Οι υπόλοιπες προδιαγραφές είναι ίδιες μεταξύ τους, όπως και ο σχεδιασμός. Και τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν το τελευταίο HarmonyOS 2 της Huawei.

Στο νέο nova 9 επιλέχθηκε οθόνη OLED 6,57 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση FHD+, ενώ η έκδοση Pro ανεβαίνει σε μέγεθος οθόνης ενσωματώνοντας ένα πάνελ 6,72 ιντσών. Το μη-Pro στεγάζει μια μόνο κάμερα selfie 32MP στην εγκοπή εμπρός του.  Ένα κοινό χαρακτηριστικό των δύο τηλεφώνων είναι ότι διαθέτουν σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη.

Στο πίσω μέρος και τα δύο nova 9s διαθέτουν έναν κύριο αισθητήρα 50MP RYYB μαζί με έναν αισθητήρα ultrawide 8MP και δύο μονάδες 2MP για macro-λήψεις και βάθος πεδίου.

Όσο για τη μπαταρία και τις ταχύτητες φόρτισης, εκεί τα δύο τηλέφωνα διαφέρουν. Η vanilla έκδοση του nova 9 διαθέτει μπαταρία 4.300mAh με φόρτιση 66W ενώ το μοντέλο Pro έχει χωρητικότητα στα 4.000mAh αλλά αυξάνει την ταχύτητα φόρτισης στα 100W. Η Huawei ισχυρίζεται ότι το μοντέλο Pro χρειάζεται μόλις 20 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως.

Τα Huawei nova 9 και 9 Pro έρχονται σε μπλε, μοβ, πράσινο και μαύρο χρώμα και ξεκινούν την πώληση στην Κίνα από τις 29 Σεπτεμβρίου. Το nova 9 με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο ξεκινά από 2.699 CNY (418 $), ενώ το πιο ισχυρό μοντέλο των 8/256GB πωλείται για 2.999 CNY (464 $).

Κόστος αγοράς..

Η απλή έκδοση του nova 9 Pro με 8/128GB κοστίζει 3.499 CNY (542 $), ενώ η high-end παραλλαγή του με αποθηκευτικό χώρο 8/256 GB θα διατίθεται στα 3.899 CNY (604 $).

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δυνατά χαρακτηριστικά, όμορφα τηλέφωνα.

Στα μείον η έλλειψη 5G και η λιγάκι μικρότερη χωρητικότητα της μπαταρίας, κάτι που συνηθίζει και σε άλλα μοντέλα η εταιρεία στο πρόσφατο παρελθόν.

Την χρειάζεται η αγορά, αν και από τιμές πάντα είναι προς τις αλμυρούτσικες θέσεις.

Link to comment
Share on other sites

Προσπαθούν,αλλά πλέον έχει αρχίσει να μην τραβάει.χωρίς gms no hope.

Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...