Jump to content

40 λεπτά TikTok την ημέρα για τους Κινέζους έως 14 ετών


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την προστασία των παιδιών και των εφήβων, η ByteDance εισάγει νέους ελέγχους για το Douyin, την αντίστοιχη εφαρμογή του TikTok στην Κίνα, όπως ανέφερε το Bloomberg. Οποιοσδήποτε χρήστης επιβεβαιωθεί ότι είναι κάτω των 14 ετών θα εισέλθει σε μια νέα “λειτουργία νέων” που περιορίζεται σε 40 λεπτά χρήσης την ημέρα. Ταυτόχρονα, αποκάλυψε μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Xiao Qu Xing (“Little Fun Star”), μια σύντομη εφαρμογή βίντεο στυλ TikTok με περιορισμένο υλικό θεμάτων, χρονικό όριο 40 λεπτών, αλλά δεν επιτρέπεται στον χρήστη να ανεβάζει ή να μοιράζεται βίντεο.

Εκτός από τον χρονικό περιορισμό, τα παιδιά στην Κίνα δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Douyin μεταξύ των ωρών 10μμ και 6πμ. Τα νέα στοιχεία ελέγχου ισχύουν μόνο για χρήστες που παρείχαν τα πραγματικά τους ονόματα και ηλικίες, οπότε το Douyin ζήτησε από τους γονείς να καταχωρήσουν τις πραγματικές πληροφορίες των παιδιών τους. Η ByteDance πρόσθεσε επίσης περισσότερο περιεχόμενο στο Douyin με εκπαιδευτικά θέματα όπως η επιστήμη, η ιστορία της τέχνης και πολλά άλλα. Η νέα εφαρμογή, Xiao Qu Xing, φαίνεται να προσφέρει αποκλειστικά εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Προηγουμένως, τα παιδιά μπορούσαν να παίζουν για 90 λεπτά την ημέρα και τρεις ώρες στις διακοπές τους.

Οι περιορισμοί του TikTok δεν θα επηρεάσουν τόσα παιδιά. Σύμφωνα με ένα άρθρο της South China Morning Post (SCMP) , μόλις το 0,34 % των χρηστών Douyin είναι κάτω των 12 ετών, με 4,18 % από 13-19 ετών. Ωστόσο, αυτά τα στοιχεία δεν είναι σίγουρα, καθώς το Douyin δεν δημοσιεύει δημογραφικά στοιχεία.

Αναγνώρισε επίσης ότι μπορεί να είναι εύκολο να παρακάμψει κάποιος τους νέους κανόνες. Για το λόγο αυτό, έχει ξεκινήσει μια καμπάνια εύρεσης σφαλμάτων που αναζητά “κενά” στη διαδικασία σύνδεσης.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...