Jump to content

Ολόκληρη η σειρά gaming laptop's Redmi G 2021 θα φέρει οθόνη 16,1 ιντσών + 144Hz


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι εποχές που επικρατούσε η θεωρία πως το PC gaming ήταν αποκλειστικό προνόμιο των desktops, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, καθώς τα gaming laptops δεν έχουν πλέον να ζηλέψουν τίποτα από τα σταθερά συστήματα!  Οι συνήθειες άλλαξαν και βλέπουμε ολοένα και περισσότερους gamers αποφασίζουν να επενδύσουν σε αυτά και οι προτάσεις πλέον είναι πιο πολλές από κάθε άλλη φορά.

Στις εταιρείες που ετοιμάζονται να λανσάρουν νέο gaming laptop συγκαταλέγεται πλέον και η Xiaomi με το… Redmi G 2021. Θα είναι η δεύτερη προσπάθεια της Xiaomi και η εταιρεία λέει ότι θα προσφέρει “ανίκητη απόδοση” στους παίκτες.

Με ένα σύντομο σχόλιό της στον επίσημο λογαριασμό στο Weibo, η Xiaomi αποκάλυψε ότι όλες οι παραλλαγές των φορητών υπολογιστών Redmi G 2021 θα είναι εξοπλισμένες με μια υπερ-άνετη οθόνη 16,1 ιντσών και ομαλότατη λειτουργία με έως 144Hz refresh rate.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι και η προηγούμενη γενιά είχε τις ίδιες προδιαγραφές οθόνης. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα αναβαθμιστούν άλλες προδιαγραφές όπως, για παράδειγμα, η μέγιστη φωτεινότητα.

Άλλες γνωστές προδιαγραφές περιλαμβάνουν τον mobile επεξεργαστή AMD Ryzen 7 5800H σε συνδυασμό με την κάρτα γραφικών NVIDIA RTX 3060. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Redmi G 2021 με RTX 3060 έχει κατανάλωση ισχύος 130W. Φυσικά, η προσθήκη GPU RTX σημαίνει επίσης ότι θα υποστηρίζει raytracing για βελτιωμένα οπτικά στοιχεία σε υποστηριζόμενα παιχνίδια.

Τέλεια ψύξη στο νέο Redmi G 2021

Υπάρχει επίσης ένα νέο σύστημα ψύξης που ονομάζεται Hurricane Cooling 3.0 και θα περιλαμβάνει δύο μεγάλους ανεμιστήρες των 12V, πέντε σωλήνες θερμότητας από χαλκό και τέσσερις διαμορφώσεις εξόδου του θερμού αέρα.

Τέλος, μια σελίδα προπώλησης του Redmi G 2021 είχε δείξει νωρίτερα ότι ο φορητός υπολογιστής έρχεται επίσης με έκδοση επεξεργαστή Intel.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Redmi G 2021 αποκαλύφθηκε με το πρώτο επίσημο teaser πριν από λίγες ημέρες. Η εν λόγω ημερομηνία απέχει μόνο λίγες ημέρες – 22 Σεπτεμβρίου.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Είναι μία ευκαιρία να μπει δυναμικά  η Xiaomi στα λάπτοπ και ειδικά στα gaming. Να τα δούμε και στη χώρα μας όμως, σε γνωστά καταστήματα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...