Jump to content

Θα θυμίζει laptop το νέο Galaxy Tab S8 Ultra με οθόνη 14,6"!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Ένα λαμπρότερο μέλλον ονειρεύεται η Samsung όσον αφορά την κατηγορία των tablets και αυτή η σκέψη προκύπτει από πληροφορίες που διέρρευσε ο tipster Ice Universe. Σύμφωνα με αυτόν, το Galaxy Tab S8 Ultra θα υποστεί μεγάλη αύξηση μεγέθους οθόνης, σε σημείο που θα μοιάζει περισσότερο με… laptop!

Είναι πολλές οι ίντσες!

Οι προδιαγραφές που παρέχονται από το Ice Universe μιλούν για πάνελ οθόνης διαστάσεων 14,6 ιντσών στο νέο Galaxy Tab S8 Ultra. Σε καθαρά μεγέθη οθόνης, αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο high-end tablet της Samsung μέχρι σήμερα, ακόμα και από το M1 iPad Pro των 12,9 ιντσών. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, ενδεχομένως να μικρύνουν με κάποια νέα μέθοδο τα bezels, αλλά ακόμα και τότε, η χρήση οθόνης σχεδόν 15 ιντσών για ένα tablet ακούγεται υπερβολική.

Αυτή η τόσο μεγάλη οθόνη δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίζει και μια μεγάλη ανάλυση, η οποία σύμφωνα με τον tipster θα αγγίξει τα 2960 x 1848 pixels. Εάν έχετε μπερδευτεί διαβάζοντας τους αριθμούς, αυτή η ανάλυση δεν εισέρχεται στην περιοχή των 4K. Πρακτικά είναι άσκοπο να έχετε μια οθόνη UHD σε μια φορητή συσκευή όπως αυτή γιατί θα “κατάπινε” την μπαταρία σας! 

Όσον αφορά την αυτονομία της συσκευής, το Galaxy Tab S8 Ultra θα έχει μπαταρία των 11.500mAh. Η μεγάλη οθόνη θα έχει υψηλή κατανάλωση, αλλά ακόμα κι έτσι, ίσως το νέο tablet να “βγάζει” μια μέρα χρήσης.

Αδιευκρίνιστο παραμένει το εάν η Samsung σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το Exynos 2200 ή το Snapdragon 898 της Qualcomm για το νέο της tablet. Πάντως διάφοροι tipsters στο Twitter λένε πως το SoC Exynos 2200 προορίζεται για αυτό το μοντέλο. Βέβαια, εμείς δεν θα εκπλαγούμε αν τελικά παρθεί η απόφαση για παραλλαγές με χρήση του Snapdragon 898 σε επιλεγμένες αγορές.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Τραγικό το μέγεθος όπως και το Aspect Ratio των Samsung Tablet , που θυμίζουν μεγάλα τηλέφωνα. Πρέπει να πάνε στο 4:3 που είναι η νέα μόδα.  

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/
Link to comment
Share on other sites

Μην συγχίζεστε κάποιοι, ηρεμία παιδιά!

Edited by Nagata

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πόσα θέλεις για να μας τρελάνεις?  νέα μόδα το 4/3 ?
 
Ανέκδοτο ήταν λογικά για το 4:3 που είναι ότι πιο αρχαίο υπάρχει στον κόσμο των οθονών. 16:9 η 16:10 είναι η καλύτερη επιλογή στα tablets εδώ και χρόνια.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Είναι καιρός να πάμε σε κάτι τέτοιο: JingPad: World’s First Consumer-Level Linux Tablet.

 

Ένας κατασκευαστής όπως η Samsung, που έχει την εμπειρία στο hardware, θα μπορούσε να προσφέρει τα μέγιστα την κοινότητα του linux, αλλά και στους χρήστες. Σταματώντας την παρακολούθηση της Google και δίνοντας ελευθερίες στους χρήστες θα ήταν μια καλή αρχή για να γυρίσει το παιχνίδι. Από την άλλη είναι το ζήτημα των εφαρμογών, αλλά κι εκεί θα μπορούσαν να τρέχουν και για Android για τους αμετανόητους, αν και με τόσο μεγάλες οθόνες τέτοιες συσκευές δεν είναι απλά εξελιγμένα κινητά τηλέφωνα.

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Όλα είναι θέμα συμφωνιών και κέρδους. Αυτό που σου φαίνεται εσένα λογικό από τη μεριά σου, μπορεί να μη σημαίνει τίποτα για μια εταιρία.

Modpic.gif

Link to comment
Share on other sites

Τεράστια οθόνη/μεγεθος η οποια δεν ταιριάζει στην φορητότητα ενός tablet.

Τεράστιο το κόστος το οποίο επίσης δεν ταιριάζει σε android tablet.

Πιο πολύ κίνηση για τα ματια του κόσμου σε φάση''μπορώ και εγώ να βγάλω κάτι αντίστοιχο ενος Ipad pro'',πάρα κάτι χρήσιμο.

Edited by Fulgore1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...