YpNoS Δημ. June 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2023 ξέρει κανείς γιατί ενώ τραβάει βίντεο, φώτο ο γιος έχω ενεργοποιήσει το google photos να ανεβαίνουν εκεί ακόμα και με data δεν ανεβαίνει εάν δεν ανοίξεις την εφαρμογή; Πρέπει να την έχεις ανοικτή την εφαρμογή ακόμα και στο background. Και ανεβαίνουν. Έλεγξε και τις ρυθμίσεις μέσα από το google photos για το backup. Θεωρώ δεδομένο ότι έχεις χώρο ελεύθερο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2023 Πρέπει να την έχεις ανοικτή την εφαρμογή ακόμα και στο background. Και ανεβαίνουν. Έλεγξε και τις ρυθμίσεις μέσα από το google photos για το backup. Θεωρώ δεδομένο ότι έχεις χώρο ελεύθερο. Sent from my iPhone using Tapatalkέχω το google one 2tb. έχει χώρο. και στο σπίτι με wifi όταν κλείνει η εφαρμογή δεν ανεβαίνουν που είναι η ρύθμιση για το background; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. June 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2023 41 minutes ago, ilka71 said: έχω το google one 2tb. έχει χώρο. και στο σπίτι με wifi όταν κλείνει η εφαρμογή δεν ανεβαίνουν που είναι η ρύθμιση για το background; Το background app refresh το έχεις ανοιχτό έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2023 ναι τελικά ανοιχτό ήταν. αλλά έφταιγε που σήμερα στην συναυλία ο μικρός είχε ενεργοποίησει το battery saver το οποίο κλείνει τα background refresh! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 7 ώρες πριν, koutsis said: Το background app refresh το έχεις ανοιχτό έτσι; δεν έχει σχέση το background refresh με αυτο που συζητατε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 2 ώρες πριν, Tasos19s said: δεν έχει σχέση το background refresh με αυτο που συζητατε Νομίζω έχει. Αν το έχεις ανοιχτό κάνει upload τις φωτογραφίες χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή. Αλλιώς πρέπει να την ανοίξεις και μετά ξεκινάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 6 minutes ago, koutsis said: Νομίζω έχει. Αν το έχεις ανοιχτό κάνει upload τις φωτογραφίες χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή. Αλλιώς πρέπει να την ανοίξεις και μετά ξεκινάει... Δεν επιμένω αλλά από τις γνώσεις μου για το τι κάνει η ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο θεωρώ ότι δεν έχει σχέση αν είναι ενεργή η όχι Δεν επιμένω όμως μπορεί να έχεις δίκιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 Είχε ποτέ κανείς πρόβλημα με το ίντερνετ μέσω 5g κλπ; Χάνεται το σήμα χωρίς λόγο συνέχεια εδώ και κανα μήνα, και γίνεται όλο και χειρότερο. Από εκεί που πιάνω κανονικά ίντερνετ, ξαφνικά χάνει το ίντερνετ και μετά χάνει και το σήμα τελείως. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει Sent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 Μήπως στη περιοχή που είσαι δεν έχεις καλό σημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, Antonio27 said: Είχε ποτέ κανείς πρόβλημα με το ίντερνετ μέσω 5g κλπ; Χάνεται το σήμα χωρίς λόγο συνέχεια εδώ και κανα μήνα, και γίνεται όλο και χειρότερο. Από εκεί που πιάνω κανονικά ίντερνετ, ξαφνικά χάνει το ίντερνετ και μετά χάνει και το σήμα τελείως. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει Sent from my SM-S918B using Tapatalk Το κάνει και με άλλα κινητά στο συγκεκριμένο σημείο; επίσης το δικό σου κινητό χάνει το σήμα πάτο κι αλλού ή μόνο εκεί που λες; Edited June 23, 2023 by koutsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. June 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2023 Μόνο το δικό μου και το κάνει σε ραντομ σημεία. Το s23 ultra που έχω ως πρώτο κινητό ας πούμε δεν έχει θέμα στα ίδια σημείαSent from my SM-S918B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 On 23/6/2023 at 7:57 ΠΜ, Tasos19s said: δεν έχει σχέση το background refresh με αυτο που συζητατε Εγω εχω κλειστό το background refresh και δεν ανεβαινουν οι φωτο αυτοματα , μια φορα τη βδομαδα ανοιγω την εφαρμογη και την αφηνω ανοικτη για να ανεβουν Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 2 ώρες πριν, SkenaDena said: Εγω εχω κλειστό το background refresh και δεν ανεβαινουν οι φωτο αυτοματα , μια φορα τη βδομαδα ανοιγω την εφαρμογη και την αφηνω ανοικτη για να ανεβουν Οκ σε ευχαριστούμε δεν το ήξερα εγώ προσωπικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Έπεσε στο χέρια μου το παρακάτω power bank. Είναι οκ να το χρησιμοποιήσω σε iPhone 13 Pro (όχι Max). Δεν έχω ξανα χρησιμοποιήσει power bank για αυτό ρωτάω. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 11 minutes ago, soiramk said: Έπεσε στο χέρια μου το παρακάτω power bank. Είναι οκ να το χρησιμοποιήσω σε iPhone 13 Pro (όχι Max). Δεν έχω ξανα χρησιμοποιήσει power bank για αυτό ρωτάω. Μια χαρά είναι όλα τα επώνυμα ναι 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Εγω προσωπικά σε φορτιστές καλώδια και powerbank εμπιστεύομαι τα προιόντα της ANKER που έχει και λογικότατες τιμές.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 28 minutes ago, zerokill said: Εγω προσωπικά σε φορτιστές καλώδια και powerbank εμπιστεύομαι τα προιόντα της ANKER που έχει και λογικότατες τιμές. Sent from my iPhone using Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα. Να προσθέσω και τα Baseus. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Έπεσε στο χέρια μου το παρακάτω power bank. Είναι οκ να το χρησιμοποιήσω σε iPhone 13 Pro (όχι Max). Δεν έχω ξανα χρησιμοποιήσει power bank για αυτό ρωτάω.Βεβαίως και μπορείς. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, zerokill said: Εγω προσωπικά σε φορτιστές καλώδια και powerbank εμπιστεύομαι τα προιόντα της ANKER που έχει και λογικότατες τιμές. Sent from my iPhone using Tapatalk Καλά τα power bank της δεν τα λες και φτηνά, τα baseus είναι πολύ πιο φτηνά και καλά καλωδια οποιαδήποτε μάρκα αρκεί να έχει πιστοποίηση mfi , και φορτιστές anker, sbs, belkin Edited June 26, 2023 by fotisbasm_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 26, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Δεν υπάρχει σύγκριση στην ποιότητα ανάμεσα στα Baseus και τα Anker. Εντελώς διαφορετικές κατηγορίες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2023 (edited) Εγώ ρε παιδιά που πήρα αυτους δηλαδή δεν είναι καλοί? Έπρεπε να πάρω Anker? https://www.skroutz.gr/s/26495280/Spigen-Φορτιστής-Χωρίς-Καλώδιο-με-Θύρα-USB-C-20W-Power-Delivery-Λευκός-Powerarc-Arcstation-Pro.html https://www.skroutz.gr/s/33257476/Spigen-Φορτιστής-Χωρίς-Καλώδιο-με-Θύρα-USB-C-25W-Λευκός-ArcStation.html Edited June 29, 2023 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 Μια χαρά είναι και αυτοί… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. June 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2023 16 ώρες πριν, vtag said: Εγώ ρε παιδιά που πήρα αυτους δηλαδή δεν είναι καλοί? Έπρεπε να πάρω Anker? https://www.skroutz.gr/s/26495280/Spigen-Φορτιστής-Χωρίς-Καλώδιο-με-Θύρα-USB-C-20W-Power-Delivery-Λευκός-Powerarc-Arcstation-Pro.html https://www.skroutz.gr/s/33257476/Spigen-Φορτιστής-Χωρίς-Καλώδιο-με-Θύρα-USB-C-25W-Λευκός-ArcStation.html Απλά εάν είναι να δώσεις τόσα λεφτά πασ σε ένα public και περνεις belkin ή sbs να γλυτώσεις μεταφορικά, το θέμα είναι τι γίνετε με τα καλώδια που δεν δίνουν προσοχή ο κόσμος, φροντίζεις να έχουν πιστοποίηση mfi πολύ βασικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_haris Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 Για επεξεργασία φωτογραφιών ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε;; Για να σβήσεις κανενα αντικείμενο αχρειαστο κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 snapseed 2 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts