Jump to content

Οι κάμερες του Galaxy S22 Ultra θα έχουν διπλό ζουμ 3x + 10x


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπήρξαν κατά το διάστημα των τελευταίων εβδομάδων πολλές αντικρουόμενες φήμες σχετικά με τη ρύθμιση της κάμερας στο επερχόμενο Samsung Galaxy S22 Ultra. Από την μία πλευρά έχουμε εκείνους που επιμένουν στην άποψη ότι το νέο τηλέφωνο θα επαναχρησιμοποιήσει τη ρύθμιση S21 Ultra, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι θα είναι εξοπλισμένο με τους νέους αισθητήρες των 200 MP της Samsung. Ο Leakster Ice Universe μπήκε και κλίνει κυρίως προς την πρώτη επιλογή, αλλά με βελτιωμένους τηλεφακούς.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο The Cat, το S22 Ultra θα διαθέτει δύο φακούς για ζουμ με μεταβλητή εστιακή απόσταση. Ο πρώτος υποστηρίζει 3x και ο δεύτερος 10x. Αυτοί είναι οι ίδιοι αριθμοί μεγέθυνσης με το τρέχον μοντέλο Ultra, αν και οι νέοι φακοί θα μπορούν να προσφέρουν περαιτέρω μεγέθυνση.

Καλύτερες οι νέες τηλε-κάμερες

Συνάμα θα έχουμε και μια μικρή αναβάθμιση στους αισθητήρες που χρησιμοποιούνται στις δύο τηλε-κάμερες. Το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιεί δύο αισθητήρες 12 MP με εικονοστοιχεία 1,22 μm, σύμφωνα με τον leakster, σε σύγκριση με δύο αισθητήρες 10 MP με το ίδιο μέγεθος pixel. Και οι δύο κάμερες θα διαθέτουν την λειτουργία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS).

Η κύρια κάμερα θα είναι η ίδια, εκτός από μερικές τροποποιήσεις. Θα διαθέτει αισθητήρα 108 MP με εικονοστοιχεία 0,8 μm. Δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για τον ίδιο αισθητήρα HM3 που χρησιμοποιείται στο τρέχον Ultra ή για μια νέα γενιά. Λέγεται ότι φέρνει βελτιωμένο OIS.

Εδώ να προσθέσουμε πως υπάρχουν πληροφορίες πως η κύρια κάμερα ultrawide θα μείνει με τον  αισθητήρα 12 MP, αλλά θα αποκτήσει OIS. Η ηλεκτρονική σταθεροποίηση τείνει να δουλεύει καλύτερα από ποτέ.

Τέλος, θα έχουμε selfie κάμερα θα αισθητήρα 40 MP, όπως και στο σημερινό Ultra και σχεδόν σίγουρα δεν θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Η σειρά Samsung Galaxy S22 αναμένεται τον Ιανουάριο του 2022 ενώ θα έχουμε πιο αξιόπιστες πληροφορίες καθώς πλησιάζει στο επίσημο λανσάρισμα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...