drdedus Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 παρε τον 80αρι oppo απο το ali και για καλώδιο το baseus supervooc απο το Σκρουτζ Προσοχή γιατι στο σκρουτζ το ενα απο τα 3 δεν ειναι supervooc... Εγω να ρωτησω... νομίζω παλιότερα γινόταν να μεταφέρεις απο την παλιά συσκευή στην καινούργια μονο τα wifi δίκτυα που εχεις μεσω του clone και όχι του google cloud. Εξακολουθεί? γίνεται να είναι το παλιο realme η ακόμα και οποιοδήποτε android ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 7 ώρες πριν, drdedus said: παρε τον 80αρι oppo απο το ali και για καλώδιο το baseus supervooc απο το Σκρουτζ Προσοχή γιατι στο σκρουτζ το ενα απο τα 3 δεν ειναι supervooc... Εγω να ρωτησω... νομίζω παλιότερα γινόταν να μεταφέρεις απο την παλιά συσκευή στην καινούργια μονο τα wifi δίκτυα που εχεις μεσω του clone και όχι του google cloud. Εξακολουθεί? γίνεται να είναι το παλιο realme η ακόμα και οποιοδήποτε android ? Συγνώμη, μπορείς να βάλεις κάποιο "υπερσύνδεσμο" για τα βρω; 🥹 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 το φτηνο απο τα τρια δεν σου κανει https://www.skroutz.gr/s/39465773/Baseus-Superior-USB-2-0-Cable-USB-C-male-USB-A-male-Μαύρο-2m-CAYS001001.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share τον φορτιστή απο το ali 21 ευρώ https://oppostore.co.uk/80w-supervooc-car-charger.html 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Είχε ενημέρωση λογισμικού σε f2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 12 ώρες πριν, athanasios1112 said: Είχε ενημέρωση λογισμικού σε f2. Δεν μου έχει έρθει κάτι μέχρι στιγμής. Να ρωτήσω κάτι. Μετά τη λήψη της beta, σας κάνει κάποια στιγμιαία μαυρισματα η οθόνη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 47 minutes ago, al_exis said: Δεν μου έχει έρθει κάτι μέχρι στιγμής. Να ρωτήσω κάτι. Μετά τη λήψη της beta, σας κάνει κάποια στιγμιαία μαυρισματα η οθόνη; Ναι, το παρατήρησα κι εγώ αυτό, αλλά δεν γίνεται συχνά οπότε το αγνοώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 1 ώρα πριν, al_exis said: Δεν μου έχει έρθει κάτι μέχρι στιγμής. Να ρωτήσω κάτι. Μετά τη λήψη της beta, σας κάνει κάποια στιγμιαία μαυρισματα η οθόνη; Ναι τα κάνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 Εγώ πάλι δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. March 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2023 11 ώρες πριν, al_exis said: Δεν μου έχει έρθει κάτι μέχρι στιγμής. Να ρωτήσω κάτι. Μετά τη λήψη της beta, σας κάνει κάποια στιγμιαία μαυρισματα η οθόνη; Το έκανε στην beta F.01 και έχει διορθωθεί στην F.02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 On 16/3/2023 at 2:27 ΠΜ, athanasios1112 said: Είχε ενημέρωση λογισμικού σε f2. Μήπως έχεις screenshot με τις λεπτομέρειες του update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2023 Κοίταξε αυτά: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_86 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω την έκδοση 8/256, την οποία την έχω αφήσει στην τελευταία έκδοση UI 2.0. Δεν έχω κάνει τις αναβαθμίσεις στο UI 3.0 λόγο οτι έχω διαβάσει σε κάποια forum για διάφορα προβλήματα όπως στη κάμερα, μπαταρία και lag. Τις τελευταίες ημέρες, μου ήρθε ενημέρωση για την τελευταία έκδοση στο UI 3.0. Πιστεύεται οτι αξίζει να προχωρήσω στην αναβάθμιση; Να ενημερώσω, το κινητό στο UI 2.0 πραγματικά πετάει! Και η κάμερα είναι εξαιρετική (είναι κ ο λόγος που αγόρασα το κινητό)!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 εμένα μπορεί κάποιος να μου πει πώς θα στείλω (χωρίς να χρησιμοποιήσω το google cloud) μόνο τα σωσμενα δίκτυα WiFi απο το παλιό realme στο καινούργιο realme και αν γίνεται από το παλιό android στο καινούργιο realme ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Από realme gt/ μετέφερα σε realme gt master edition/ με σύνδεση τα δύο κινητά/ αλλά δεν θυμάμαι την διαδικασία (!!). Η εφαρμογή κλωνοποίηση τηλέφωνο/ επέλεξε αυτά που θέλετε/ για μεταφορά/ σε εμένα δεν είχε πετύχει/ factory reset έκανα μετά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 3 ώρες πριν, antonis_86 said: Καλησπέρα στην παρέα. Έχω την έκδοση 8/256, την οποία την έχω αφήσει στην τελευταία έκδοση UI 2.0. Δεν έχω κάνει τις αναβαθμίσεις στο UI 3.0 λόγο οτι έχω διαβάσει σε κάποια forum για διάφορα προβλήματα όπως στη κάμερα, μπαταρία και lag. Τις τελευταίες ημέρες, μου ήρθε ενημέρωση για την τελευταία έκδοση στο UI 3.0. Πιστεύεται οτι αξίζει να προχωρήσω στην αναβάθμιση; Να ενημερώσω, το κινητό στο UI 2.0 πραγματικά πετάει! Και η κάμερα είναι εξαιρετική (είναι κ ο λόγος που αγόρασα το κινητό)!!! Επειδή είναι ακόμα σε beta η γνώμη μου είναι όχι. Καλύτερα να μην κάνεις τίποτα εφ 'όσον δουλεύει η συσκευή τέλεια. Ας βγει μια stable έκδοση κι αν δεν έχει θέματα τότε πέρασε την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 3 ώρες πριν, athanasios1112 said: Από realme gt/ μετέφερα σε realme gt master edition/ με σύνδεση τα δύο κινητά/ αλλά δεν θυμάμαι την διαδικασία (!!). Η εφαρμογή κλωνοποίηση τηλέφωνο/ επέλεξε αυτά που θέλετε/ για μεταφορά/ σε εμένα δεν είχε πετύχει/ factory reset έκανα μετά . το είχα κανει και εγω απο master σε gt2 κλπ αλλα νομίζω ότι υπήρχε κάποια επιλογή που μπορούσες να μεταφέρεις μονο τα αποθηκευμένα δίκτυα. Τώρα ομως δεν την βρίσκω και ρωτάω αν θυμάστε αν υπήρχε αυτή η επιλογή η αν γίνεται αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 Δεν θυμάμαι αν υπάρχει επιλογή για μεταφορά μόνον των κωδικών WiFi. Υπάρχει μια άλλη επιλογή, Δεν το έχω δουλέψει!!!!!!!!!, Δεν ξέρω αν πετύχει.. (Το συγκεκριμένο είναι από καφενείο). Μπες στα αποθηκευμένα δίκτυα wifi, και με τον code κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 αυτο πρέπει να είσαι συνδεδεμένος νομιζω για να δείξει qr code Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef33 Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 (edited) Αυτό εδώ τι είναι που εμφανίστηκε?? Edited March 22, 2023 by johnstef33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 Το σημα του VoLTE. Οταν παιρνεις τηλεφωνο δεν θα πεφτει σε 2G/3G, όπως επίσης κατά την διάρκεια της κλήσης θα μπορεις να σερφαρεις στο ιντερνετ 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef33 Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 Τώρα εμφανίστηκε φίλε μου αυτό ξαφνικά Ξέρεις πως μπορεί να ενεργοποιήθηκε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 (edited) Έχεις cosmote;αν ναι και εμένα πριν λίγες μέρες με άλλη μάρκα κινητού μου το εμφάνισε ξαφνικά. Edited March 22, 2023 by spy14 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 34 minutes ago, johnstef33 said: Τώρα εμφανίστηκε φίλε μου αυτό ξαφνικά Ξέρεις πως μπορεί να ενεργοποιήθηκε?? Σε realme κινητό: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. March 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2023 Μιας και ως κάτοχος της συσκευής, δε ρώτησα πριν πάω vodafone, ρωτάω τώρα: 5G υποστηρίζει η vodafone στην συσκευή μας; Σε ερώτηση που έκανα στο τσατ μου απάντησαν ότι μόνο οι realme 8 5g και realme 9g έχουν τροποποίηση ώστε να λειτουργεί το 5g της vodafone. Με το τσατ δε πρόκειται να βγει άκρη οπότε ρωτάω εδώ! Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. March 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2023 10 ώρες πριν, andreasomageiras said: Μιας και ως κάτοχος της συσκευής, δε ρώτησα πριν πάω vodafone, ρωτάω τώρα: 5G υποστηρίζει η vodafone στην συσκευή μας; Σε ερώτηση που έκανα στο τσατ μου απάντησαν ότι μόνο οι realme 8 5g και realme 9g έχουν τροποποίηση ώστε να λειτουργεί το 5g της vodafone. Με το τσατ δε πρόκειται να βγει άκρη οπότε ρωτάω εδώ! Ναι δουλεύει κανονικά. Εγώ έπρεπε να ζητήσω να γίνει ενεργοποίηση του 4g, 5g, volte και vowifi. Μόνο το volte δεν είμαι σίγουρος πως λειτουργεί, όλα τα άλλα δουλεύουν άψογα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts