Jump to content

Lenovo: Είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση, ήρθαν τα νέα tablet P11 και P12 Pro 5G


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Με κριτήριο τις κυριότερες ανάγκες των χρηστών, η Lenovo ανακοίνωσε σήμερα δύο νέα tablets που συνδυάζουν τις δυνατότητες ψυχαγωγίας και παραγωγικότητας.

Τα νέα μοντέλα φέρουν δυνατότητα 5G και το Tab P12 Pro παρουσιάζει επίσης μια smart λειτουργία για τη σύζευξη του tablet με έναν υπολογιστή Windows.

Lenovo Tab P12 Pro

Το Lenovo Tab P12 Pro διαθέτει αναβαθμισμένες δυνατότητες έναντι του Tab P11 Pro καθώς διαθέτει chipset Snapdragon 870. Συνδυάζεται με 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου, οπότε μπορεί να κάνει τα πάντα εύκολα και γρήγορα.

Το ίδιο το tablet ζυγίζει 565γρ. και έχει μεταλλικό σώμα με πάχος μόλις 5,63 χιλιοστά. Μπορείτε να το μετατρέψετε σε συμπαγή φορητό υπολογιστή με πλήρες πληκτρολόγιο της Lenovo και ενσωματωμένο trackpad. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για το Lenovo Precision Pen 3 που κουμπώνει μαγνητικά στο tablet (και φορτίζεται ασύρματα). Ολόκληρο αυτό το στήσιμο προσδίδει στην συσκευή βάρος κάτι λιγότερο από 1 κιλό.

Αν έχετε διάθεση για να διασκεδάσετε παρακολουθώντας ταινίες ή παίζοντας παιχνίδια, το tablet διαθέτει μεγάλη οθόνη AMOLED 12,6 ιντσών, υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και έχει ανάλυση 2.560 x 1.600 px (16:10).

Το νέο αυτό πάνελ έχει πλούσια, ακριβή χρώματα με 107% κάλυψη NTSC και υποστήριξη για Dolby Vision και HDR10+. Φθάνει τα 600 nits φωτεινότητας και υποστηρίζει DC dimming για λειτουργία χωρίς τρεμόπαιγμα.

Στο νέο Tab P12 Pro τοποθετήθηκαν τέσσερα ηχεία JBL με υποστήριξη Dolby Atmos και Lenovo Premium Audio. Το tablet τροφοδοτείται από μπαταρία 10.200 mAh με γρήγορη φόρτιση 45W.

Περνώντας στο κομμάτι του λειτουργικού, το P12 Pro τρέχει Android 11 και θα είναι το πρώτο που θα παρουσιάσει το Project Unity. Αυτό σας επιτρέπει να συνδέσετε το tablet με έναν υπολογιστή Lenovo Windows 10 ή 11 και να το χρησιμοποιήσετε ως ασύρματη δεύτερη οθόνη. Με την λειτουργία Unity επιτρέπεται ελεύθερα η εμφάνιση των Windows και Android εφαρμογών δίπλα-δίπλα.

Θα υπάρχουν δύο εκδόσεις για το Lenovo Tab P12 Pro: μόνο Wi-Fi και Wi-Fi/5G. Το μοντέλο Wi-Fi θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο ξεκινώντας από $ 610, ενώ θα μπορείτε να το αποκτήσετε από το Lenovo.com. Το μοντέλο 5G έρχεται σύντομα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική σε τιμή 900 € χωρίς το ΦΠΑ. Σημειώστε ότι η έκδοση 5G δεν θα πωλείται στη Βόρεια Αμερική.

Lenovo Tab P11 5G

Αισθητή διαφορά ως προς το θέμα τιμής φέρει το Lenovo Tab P11 5G που αγγίζει τα 500 € χωρίς ΦΠΑ.

Πρόκειται για ένα ελαφρώς μικρότερο tablet με IPS LCD των 11 ιντσών, ανάλυση 2.000 x 1.200 px και ρυθμό ανανέωσης 60Hz, καθιστώντας το παρόμοιο με την έκδοση vanilla P11. Το Dolby Vision εξακολουθεί να υποστηρίζεται (αν και το HDR10+ δεν υπάρχει εδώ) και η μέγιστη φωτεινότητα είναι 400 nits.

Ωστόσο, αυτό τροφοδοτείται από ένα chipset Snapdragon 750G (αντικαθιστώντας το 662), το οποίο θα προσφέρει υψηλότερες επιδόσεις + 5G. Το chipset συνδυάζεται με 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

Υποστηρίζει το πρόσθετο πληκτρολογίου και μια γραφίδα (το παλαιότερο Precision Pen 2), ενώ η θύρα USB-C διαθέτει λειτουργικότητα DisplayPort, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε μια εξωτερική οθόνη.

Μπορεί επίσης ο χρήστης να απολαύσει την αγαπημένη του μουσική μέσω των τεσσάρων ηχείων JBL με Dolby Atmos. Η μπαταρία των 7.700 mAh μπορεί να προσφέρει έως και 12 ώρες streaming βίντεο και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 20W (το ίδιο με το P11).

Αυτό το πιο προσιτό tablet χάνει τη μεταλλική κατασκευή, αλλά είναι ελαφρύτερο, μόλις 520 γραμμάρια. Επίσης, έρχεται σε τρία χρώματα.

Lenovo Smart Wireless Earbuds

Τα τέσσερα ηχεία JBL ακούγονται υπέροχα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προτιμάτε τα ακουστικά. Σε ένα θορυβώδες γραφείο ή αεροπλάνο, για παράδειγμα. Μην ανησυχείτε γιατί υπάρχουν τα νέα ασύρματα ακουστικά της Lenovo με 3 μικρόφωνα στο κάθε bud και διαθέτουν προηγμένο Active Noise Cancellation (ANC) που μειώνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος έως και 38 dB. Μαζί τους μπορείτε να βγείτε και στην βροχή καθώς διαθέτουν προστασία IPX4.

Κάθε bud ζυγίζει μόλις 4,2 γραμμάρια. Υπάρχουν πλήκτρα και μπορείτε να καλέσετε τον ψηφιακό βοηθό της Google με μια φωνητική εντολή. Ακόμη, υποστηρίζουν το Lenovo Fast Pair καθώς και συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων.

Το νέο ζεύγος ακουστικών της Lenovo υπόσχεται έως και 28 ώρες συνολικής διάρκειας ζωής της μπαταρίας με τη θήκη φόρτισης.

Τα νέα Lenovo Smart Wireless Earbuds θα είναι διαθέσιμα μέχρι το τέλος του μήνα στα 100 $, ενώ θα διατίθονται σε μαύρο και άσπρο χρώμα.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει οπωσδήποτε η Lenovo να δώσει και ένα Desktop Mode όπως το DEX για να είναι σοβαρό Android Tablet.

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/
Link to comment
Share on other sites

ένα lenovo Yoga είχα και σε 2 χρόνια έβγαλε μπλε οθόνη και δεν επανήλθε ποτέ!

Δεν την έχω πάρει με καλό μάτι αυτή την εταιρία!

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...