Jump to content

Αφαιρούμενη μονάδα κάμερας smartphone ετοιμάζει η Vivo


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντιπροσωπεύοντας μία εντελώς νέα φιλοσοφία και συμβαδίζοντας με την σημερινή εποχή όπου κάθε κατασκευαστής smartphones επεξεργάζεται καινοτόμους τρόπους για να προσφέρει μια εμπειρία πλήρους οθόνης, η Vivo εργάζεται πάνω σε μια αποσπώμενη λύση κάμερας.

Σύμφωνα με αναφορά της ιστοσελίδα LetsGoDigital, ο Κινέζος κατασκευαστής smartphones κατέθεσε νέα πατέντα στο WIPO (Παγκόσμιος Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας). Ενώ η συσκευή μοιάζει με ένα συνηθισμένο σύγχρονο smartphone από μπροστά, στην εμπρός όψη υπάρχει μια αφαιρούμενη μονάδα κάμερας. Η ενότητα περιλαμβάνει μια οθόνη με δυνατότητα αφής στη μία πλευρά, ενώ η άλλη διαθέτει διπλή κάμερα μαζί με ένα φλας ανάμεσα στους δύο αισθητήρες εικόνας.

Αυτή η αφαιρούμενη μονάδα βρίσκεται στο επάνω κέντρο της περιοχής εγκοπών του smartphone και κρατιέται μαγνητικά στη θέση της. Επιπλέον, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει επίσης τρεις λειτουργίες, με την πρώτη να έχει τη δευτερεύουσα οθόνη προς τα εμπρός. Αυτή η μικρότερη οθόνη θα έχει πυκνότητα pixel, ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης παρόμοια με την κύρια οθόνη. Έτσι, όταν προσανατολίζεται προς τα εμπρός, επιτρέπει στη συσκευή να προσφέρει μια εμπειρία πλήρους οθόνης. Στη δεύτερη λειτουργία, αυτή η ενότητα τοποθετείται αντίστροφα και χρησιμεύει ως selfie camera. Με άλλα λόγια, οι selfie λήψεις του smartphone θα μπορούσαν επίσης να προσφέρουν μια εμπειρία υψηλής ποιότητας. Η μονάδα συνδέεται με 10 συνδετήρες που χωρίζονται σε δύο σειρές των 5 σημείων επαφής.

H τρίτη και τελική λειτουργία αποδεικνύει πως η μονάδα είναι ξεχωριστή από το κύριο σώμα του τηλεφώνου και θα επιτρέψει στους χρήστες να τοποθετήσουν το εξάρτημα οπουδήποτε για λήψη φωτογραφιών από απόσταση.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό εξακολουθεί να είναι δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και δεν έχουμε καμία απόδειξη για το εάν η εταιρεία εργάζεται πραγματικά σε μια τέτοια συσκευή.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...