sotosok Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, Antretng said: Καλημέρα. Μου κάνει παράπονα η γυναίκα ότι της κάνει κάτι σαν παλιά τηλεόραση με κακό σήμα... σαν οριζόντιες γραμμες μου είπε η οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα. Εικάζει ότι το κάνει όταν έχει κακό σήμα (πχ το πρόσεξε ασανσέρ). Θυμαμαι που κάποια παιδιά λέγανε για ένα παρόμοιο θέμα. Ήταν έτσι και σε σας; Τελικά αυτό λύθηκε στο σέρβις; Να το στείλει ή θα είναι τσάμπα ταλαιπωρία; Η επίσημη απάντηση από τη Samsung είναι να περιμένουν την αναβάθμιση, σε κάποιες συσκευές λύθηκε αλλάζοντας οθόνη ή αλλάζοντας την μπαταρία ή και τα δύο μαζί όπως αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες Η gcam σου δουλεύει ρολόι σε ευχαριστώ πολύ Edited 28 Μαρτίου by sotosok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Έτσι ακριβώς Αντρέα ότι σου είπε το παλικάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Xous Δημ. 28 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Πρίν...και μετά την επανεκκίνηση......🤔😒 1 Παράθεση Prestigio PAP4500DUO - Vodafone Smart 4 Max - Microsoft Lumia 535 - Honor 4c - Pepsi P1s - Honor 8.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaki96 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου (edited) Το έχω 3 μήνες.. δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη.. ψιλομετανιωσα που το πήρα.. ενώ στην αρχή δουλευε τέλεια χωρις κολλήματα έχει κάνα 2 μήνες τώρα που κολλάει πολλές φορές μέσα στην μέρα και μερικές φορές κολλάει πολυ σε σημείο να είναι ενοχλητικό .. ακόμα και στο απλο multitasking ή οταν κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων σαν να τρέμει η οθόνη σαν να ζοριζεται ή σαν να παγωνει κατι τετοιο..δεν ξερω.. αργεί να ανταποκριθεί και στο πάτημα εφαρμογών... επισης κολλαει και σε εφαρμογες οπως πχ viber... δεν ξέρω αν έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα ή έχω πέσει εγώ σε ελαττωματικό.. ελπίζω να φτιάξει με κάποιο update.. Edited 28 Μαρτίου by elenaki96 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 1 minute ago, elenaki96 said: Το έχω 3 μήνες.. δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη.. ψιλομετανιωσα που το πήρα.. ενώ στην αρχή δουλευε τέλεια χωρις κολλήματα έχει κάνα 2 μήνες τώρα που κολλάει πολλές φορές μέσα στην μέρα και μερικές φορές κολλάει πολυ σε σημείο να είναι ενοχλητικό .. ακόμα και στο απλο multitasking ή οταν κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων σαν να τρέμει η οθόνη σαν να ζοριζεται δεν ξερω.. αργεί να ανταποκριθεί και στο πάτημα εφαρμογών... επισης κολλαει και σε εγαμρογες οπως πχ viber... δεν ξέρω αν έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα ή έχω πέσει εγώ σε ελαττωματικό.. ελπίζω να φτιάξει με κάποιο update.. Δεν είναι ένα τηλέφωνο πού κολλάει και ειδικά στο Viber κάτι συμβαίνει με τις εφαρμογές που έχετε περάσει μια εργοστασιακή επαναφορά θα βοηθήσει θα καταλάβετε αν είναι ελαττωματική συσκευή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaki96 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 26 minutes ago, sotosok said: Δεν είναι ένα τηλέφωνο πού κολλάει και ειδικά στο Viber κάτι συμβαίνει με τις εφαρμογές που έχετε περάσει μια εργοστασιακή επαναφορά θα βοηθήσει θα καταλάβετε αν είναι ελαττωματική συσκευή Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Το έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακων και πάλι τα ίδια κανει🤐 δεν υπάρχει κάποια βελτίωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Στις κόρης μου το xiaomi έκανε τα ίδια και έφταιγε η κάρτα μνήμης που πέθαινε. Τσεκαρε το και αυτό αν δεν το έχεις κάνει ήδη 1 2 Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaki96 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 21 ώρες πριν, kyramas said: Στις κόρης μου το xiaomi έκανε τα ίδια και έφταιγε η κάρτα μνήμης που πέθαινε. Τσεκαρε το και αυτό αν δεν το έχεις κάνει ήδη Πραγματικά μετά από αφαίρεση της καρτας sd δουλεύει απροβληματιστα δεν κολλάει καθολου δεν περίμενα ποτέ να φταει η κάρτα SD.. άρα σημαίνει ότι έχει ψιλοχαλασει ή μήπως έφταιγε και το γεγονός ότι είναι 16gb χωριτικοτητα;; .. δεν θυμάμαι καν από ποτέ την έχω αυτήν την κάρτα.. μου προτείνεται να πάρω καποια άλλη πχ με χωρητικότητα 128 gb?? Ή θα αρχίσει τα κλασσικά κολλήματα παλι;; Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση όμως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisTas1989 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Καλησπερα!!να σας ρωτησω εαν γνωρίζετε γιατι οταν ξεκλειδωνω τη συσκευη μου βγαζει "η συνδεση στο δικτυο απετυχε"?..εχω αρχισει να σβηνω εφαρμογές αλλα παλι τα ιδια και το κανει ειτε με 4g ειτε με wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 5 minutes ago, elenaki96 said: Πραγματικά μετά από αφαίρεση της καρτας sd δουλεύει απροβληματιστα δεν κολλάει καθολου δεν περίμενα ποτέ να φταει η κάρτα SD.. άρα σημαίνει ότι έχει ψιλοχαλασει ή μήπως έφταιγε και το γεγονός ότι είναι 16gb χωριτικοτητα;; .. δεν θυμάμαι καν από ποτέ την έχω αυτήν την κάρτα.. μου προτείνεται να πάρω καποια άλλη πχ με χωρητικότητα 128 gb?? Ή θα αρχίσει τα κλασσικά κολλήματα παλι;; Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση όμως!! https://www.skroutz.gr/s/15808372/Sandisk-Extreme-Pro-microSDXC-128GB-U3-V30-A2.html προτίμησε κάρτα με μεγάλη ταχύτατα, προφανώς η κάρτα που είχες ήταν παλιά και πολύ αργή γιαυτό και τα όποια προβλήματα. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenaki96 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 11 minutes ago, chios said: https://www.skroutz.gr/s/15808372/Sandisk-Extreme-Pro-microSDXC-128GB-U3-V30-A2.html προτίμησε κάρτα με μεγάλη ταχύτατα, προφανώς η κάρτα που είχες ήταν παλιά και πολύ αργή γιαυτό και τα όποια προβλήματα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση αλήθεια... εκεί που τελικά είχα αρχίζει να μετανιώνω για την αγορά του τελικά δεν έφταιγε το κινητό αλλά η κάρτα μηνημης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 21 minutes ago, elenaki96 said: Πραγματικά μετά από αφαίρεση της καρτας sd δουλεύει απροβληματιστα δεν κολλάει καθολου δεν περίμενα ποτέ να φταει η κάρτα SD.. άρα σημαίνει ότι έχει ψιλοχαλασει ή μήπως έφταιγε και το γεγονός ότι είναι 16gb χωριτικοτητα;; .. δεν θυμάμαι καν από ποτέ την έχω αυτήν την κάρτα.. μου προτείνεται να πάρω καποια άλλη πχ με χωρητικότητα 128 gb?? Ή θα αρχίσει τα κλασσικά κολλήματα παλι;; Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση όμως!! Χαίρομαι που βοήθησα. Αυτή που προτείνει ο φίλος είναι τούμπανο. Μην φοβάσαι θα είναι σαν να μην έχεις κάρτα. 1 Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Εμείς θα πάρουμε την 4.1;Αγόρασα τον φορτιστή των 25w και πράγματι κάνει άριστη δουλειά, η διαφορά με τον 15ρι είναι παραπάνω από εμφανής Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου παιδιά με το smart switch είναι οκ να μεταφερθούν δεδομένα από ένα Sam's σε άλλο ;η καλύτερα να γίνει καθαρή εγκατάσταση; εγκαθιστά και τις εφαρμογές; ακόμα και με έτοιμο το login; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 6 ώρες πριν, nikoseggo said: Εμείς θα πάρουμε την 4.1; Αγόρασα τον φορτιστή των 25w και πράγματι κάνει άριστη δουλειά, η διαφορά με τον 15ρι είναι παραπάνω από εμφανής Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι θα παρεις 4.1. 4 ώρες πριν, ilka71 said: παιδιά με το smart switch είναι οκ να μεταφερθούν δεδομένα από ένα Sam's σε άλλο ;η καλύτερα να γίνει καθαρή εγκατάσταση; εγκαθιστά και τις εφαρμογές; ακόμα και με έτοιμο το login; Σαν προτιμηση παντα καθαρη . Για τον φιλο που μου εστειλε μηνυμα οταν βγαζω απο τον φορτιστη ποσο δειχνει μπαταρια : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) Καλημέρα εμένα μου ήρθε πρωί η 4.1 1.3 γιγα την πέρασα και θα επανέλθω με εντυπώσεις Edited 30 Μαρτίου by george_21 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 9 ώρες πριν, nikoseggo said: Εμείς θα πάρουμε την 4.1; Αγόρασα τον φορτιστή των 25w και πράγματι κάνει άριστη δουλειά, η διαφορά με τον 15ρι είναι παραπάνω από εμφανής Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ήρθε σήμερα το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 1 hour ago, george_21 said: Καλημέρα εμένα μου ήρθε πρωί η 4.1 1.3 γιγα την πέρασα και θα επανέλθω με εντυπώσεις Να υποθέσω την πέρασες απευθείας πάνω στην άλλη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) Πωωω ολα δουλευουν πολυ βουτυρενια....Ααααα👌 Edited 30 Μαρτίου by s_wind 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Δυστυχώς εμένα η γυναίκα μου δεν θα με αφήσει να το πειράξω ρε s.wind κ απλά θα την κάνει την ενημέρωση όπου f.... νά ναι... ιδομεν. Πάντως στο s21u θα το κάνω όπως είπαμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Πωωωω αναβαθμισμενη Καμερα και σταθεροποιηση βιντεο 4Κ που ελειπε...Ευγε σαμμυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George9999 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 47 minutes ago, challenge143 said: Δυστυχώς εμένα η γυναίκα μου δεν θα με αφήσει να το πειράξω ρε s.wind κ απλά θα την κάνει την ενημέρωση όπου f.... νά ναι... ιδομεν. Πάντως στο s21u θα το κάνω όπως είπαμε. Πως πρέπει να την περάσουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου (edited) Κανονικα με ενημερωση. Ο challenge143 θα κανει μετα και hard reset γιατι παθαινει αλλεργια στην ιδεα και μονο οτι κατι μπορει να μην εκατσε καλα δεν σηκωνει πολλα-πολλα... Edited 30 Μαρτίου by s_wind 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Ναι κ εγώ από πάνω την πέρασα κανονικά όλα καλά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Περίμενα πως και πως το Smart Widgets. Δεν βλέπω να μας το πέρασαν. Τα animations είναι όντως αρκετά smooth. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts