Athlos_PDA Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Κι εγώ το φορτίζω με τον 25watt φορτιστή και απο την αρχή που το αγόρασα μου έβγαζε αμέσως μετα τη φόρτιση "2 μέρες και 2 ώρες" υπολοιπο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Κι εγώ το φορτίζω με τον 25watt φορτιστή και απο την αρχή που το αγόρασα μου έβγαζε αμέσως μετα τη φόρτιση "2 μέρες και 2 ώρες" υπολοιπο. Παιδια μια ερωτηση σχετικα με τα δικα σας τηλεφωνα Οταν το φορτιζεται 100% μετα ποσο σας λεει οτι σας βγαζει σε ωρες?Εμενα μετα απο 5 μηνες που το χω μου βγαζει 1 μερα και 6 ωρες(σιγουρα μαθαινει πως το χρησιμοποιω)αλλα μου κανει εντυπωση.Το φορτιζω με τον 25watt φορτιστη δεν ξερω αν παιζει καποιον ρολο αυτο Πριν κανα μηνα μου ελεγε 2 ημερες και 2 ωρεςΑυτό είναι και το maximum που βγάζει και είναι λάθος.Ακόμα και σε idle κατάσταση να το έχεις και να σου βγάλει 5 μέρες αυτό θα λέει το ίδιο.Νομίζω κάπου είδα στο OneUI 5.1 αυτό διορθώνεται, νομίζω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 4 ώρες πριν, tsoutsoudis said: Παιδιά σχετικά με το flickering. Έβαλα την Sim στην μεγάλη υποδοχή (αυτή που μπαίνει και η κάρτα SD) και μέχρι στιγμής δεν μου το έχει ξανακάνει. Λέτε να είναι τυχαίο? σαν να θυμάμαι ότι από κάποιον είχε αναφερθεί ότι η κάρτα sim δουλεύει καλύτερα σε αυτή την θέση. Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) Πότε θα πάρουμε OneUI 5.1? Edited 18 Μαρτίου by adi32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 7 ώρες πριν, christos_087 said: Αντρέα ποτε θα ειναι περιπου ετοιμη η νεα gcam? Ανυπομονουμε για τη νεα σου δουλεια Δεν θα ειναι νεα. Απλα το λινκ θα αντικαταστουσα γιατι εφυγα απο το παλιο γκρουπ και δεν υπαρχει πια. Ειναι καποιος που δεν εχει τα αρχεια; Δεν εχω φιλοτιμηθει ακομα να γραψω εκ νεου τον οδηγο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 37 minutes ago, adi32 said: Πότε θα πάρουμε OneUI 5.1? σύντομα, αν σκεφτείς το απλό την έχει πάρει ήδη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 4 ώρες πριν, adi32 said: Πότε θα πάρουμε OneUI 5.1? Αν έχεις rom της Cosmote αργεί λίγο παραπάνω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου On 17/3/2023 at 9:39 ΠΜ, adi32 said: Πηρα το Α52s και θελω να το φερω στα μετρα μου. Να κανω disable καποιες εφαρμογες της Samsung? Οταν κανω διπλο ταπ με τον nova θελω να κλεινει αμεσα η οθονη οπως με τον μαμα launcher και οχι να πηγαινει στη lock screen και μετα παλι να θελει διπλο ταπ. Γινεται ? https://forum.xda-developers.com/t/double-tap-to-sleep-issue-december-patch.4530907/ Για όσους έχουν τον nova και έχουν πρόβλημα με διπλό ταπ στο κλείδωμα οθόνης εδώ είναι η λύση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simi.screenlock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) Επιτέλους φιλοτιμήθηκα και έγραψα τον οδηγό και στο νέο γκρουπ. Μπαίνετε εδώ https://t.me/hellasmobiles Για να μην σας πετάξει το μποτ, πατάτε στο κουμπάκι "Πατα εδώ" που βγαζει στο μήνυμα που σας ταγκάρει με το που μπειτε. Και μετά βρείτε τον οδηγό εδώ https://t.me/hellasmobiles/135376 Αν έχει λάθη ο οδηγός, σχολιάστε μου να το δω. Edited 19 Μαρτίου by Antretng 5 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) Καμιά θήκη μαλακή (για τις πτώσεις) και να καλύπτει καλά τις κάμερες? Έχω τη nilkin αλλά είναι σκληρή και τις κάμερες τις πιάνεις κατά λάθος με τα δάχτυλα Κάτι τέτοιο? https://www.skroutz.gr/s/29384277/iNOS-Soft-TPU-Back-Cover-Σιλικόνης-Μαύρο-Galaxy-A52.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Edited 19 Μαρτίου by adi32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Καμιά θήκη μαλακή (για τις πτώσεις) και να καλύπτει καλά τις κάμερες? Έχω τη nilkin αλλά είναι σκληρή και τις κάμερες τις πιάνεις κατά λάθος με τα δάχτυλα Κάτι τέτοιο? https://www.skroutz.gr/s/29384277/iNOS-Soft-TPU-Back-Cover-Σιλικόνης-Μαύρο-Galaxy-A52.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_shareΤην έχω από την πρώτη στιγμή που πήρα το κινητό σε μπλε σκούρο, μια χαρά και τέλεια εφαρμογήΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtron Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) On 18/3/2023 at 8:30 ΜΜ, Antretng said: Δεν θα ειναι νεα. Απλα το λινκ θα αντικαταστουσα γιατι εφυγα απο το παλιο γκρουπ και δεν υπαρχει πια. Ειναι καποιος που δεν εχει τα αρχεια; Δεν εχω φιλοτιμηθει ακομα να γραψω εκ νεου τον οδηγο. Αντρέα σε ευχαριστούμε πολύ. Έβαλα τo second alternative,αλλά την r15 και το xml σου. Αψογα όλα! Για τα λάθη που λες, είδα ότι έχεις γράψει στο changelog του οδηγού "19/3/24" . Αν είναι κάποιο easter egg ή inside joke, σορυ 😆 Απορία: Υπάρχει κάποιο λινκ ή γενικά ποστ, που να εξηγεί τα options Leica, LDR, pro ,RES, στο πλάι του viewfinder? Edited 19 Μαρτίου by djtron 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 8 ώρες πριν, Antretng said: Επιτέλους φιλοτιμήθηκα και έγραψα τον οδηγό και στο νέο γκρουπ. Μπαίνετε εδώ https://t.me/hellasmobiles Για να μην σας πετάξει το μποτ, πατάτε στο κουμπάκι "Πατα εδώ" που βγαζει στο μήνυμα που σας ταγκάρει με το που μπειτε. Και μετά βρείτε τον οδηγό εδώ https://t.me/hellasmobiles/135376 Αν έχει λάθη ο οδηγός, σχολιάστε μου να το δω. Πουθενά δεν εμφανίζεται "Πάτα εδώ" και φυσικά δεν προχωράει τίποτε! Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtron Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 35 minutes ago, nikomas50 said: Πουθενά δεν εμφανίζεται "Πάτα εδώ" και φυσικά δεν προχωράει τίποτε! Εγκατέστησε το telegram 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 2 ώρες πριν, djtron said: Αντρέα σε ευχαριστούμε πολύ. Έβαλα τo second alternative,αλλά την r15 και το xml σου. Αψογα όλα! Για τα λάθη που λες, είδα ότι έχεις γράψει στο changelog του οδηγού "19/3/24" . Αν είναι κάποιο easter egg ή inside joke, σορυ 😆 Απορία: Υπάρχει κάποιο λινκ ή γενικά ποστ, που να εξηγεί τα options Leica, LDR, pro ,RES, στο πλάι του viewfinder? Ναι τυπογραφικό ήταν 🤣 Res είναι αν έχεις βάλει ρύθμιση για υψηλότερη ανάλυση (δεν αξίζει απλά κάνει interpolation). Ldr είναι low dynamic range για αν θες σκοτεινές σκιές. Pro βγάζει επιλογές shutter speed και iso αν θυμάμαι καλά. Leica αυξάνει φωτεινότητα και βάζει και λίγο βινιετα (σκοτεινιάζει τις γωνίες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Αν πάνε κανονικά, σήμερα θα πρέπει να μας έρθει η ενημέρωση Μαρτίου μαζί με το UI 5.1. Στις 20 Φεβρουαρίου ήρθε η προηγούμενη το μεσημέρι. 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα έρθει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Είναι πολύ περίεργη η κατάσταση αυτό το μήνα. Αρχές του μήνα δόθηκε η 5.1 στη Ν. Κορέα. Έμεινε εκεί. Την Παρασκευή δόθηκε η 5 με patch Μαρτίου σε κάποιες χώρες της Λατινικής Αμερικής. Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου Πως κλεινουμε τις ενημερωσεις? Το κινητο αγου ελυσα και το προβλημα του διπλου ταπ στο νοβα μου αρεσει οπως ειναι και παει σφαιρα και δε θελω να την πατησω. Αν κανεις ενημερωση γυρναει μετα πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 20 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Μαρτίου 3 minutes ago, adi32 said: Πως κλεινουμε τις ενημερωσεις? Το κινητο αγου ελυσα και το προβλημα του διπλου ταπ στο νοβα μου αρεσει οπως ειναι και παει σφαιρα και δε θελω να την πατησω. Αν κανεις ενημερωση γυρναει μετα πισω? Από τις ρυθμίσεις... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου On 19/3/2023 at 4:49 ΜΜ, taliban said: Την έχω από την πρώτη στιγμή που πήρα το κινητό σε μπλε σκούρο, μια χαρά και τέλεια εφαρμογή Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το παρηγγειλα Απο tempered που να μην κανει δαχτυλιες να μη καθρεπτιζει και να δουλευει καλα το fingerprint? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 28 minutes ago, adi32 said: το παρηγγειλα Απο tempered που να μην κανει δαχτυλιες να μη καθρεπτιζει και να δουλευει καλα το fingerprint? https://www.skroutz.gr/s/28104490/Spigen-ALM-Glass-FC-Tempered-Glass-Galaxy-A52-A52s.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Κορυφαίο. Δεν δυσκολεύει το δακτυλικό αποτύπωμα, δεν μαζεύει δακτυλιές ή σκόνη και έχει στη συσκευασία ένα πλαίσιο που σε βοηθάει να το τοποθετήσεις μόνος σου πανεύκολα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 39 minutes ago, green dragon said: https://www.skroutz.gr/s/28104490/Spigen-ALM-Glass-FC-Tempered-Glass-Galaxy-A52-A52s.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Κορυφαίο. Δεν δυσκολεύει το δακτυλικό αποτύπωμα, δεν μαζεύει δακτυλιές ή σκόνη και έχει στη συσκευασία ένα πλαίσιο που σε βοηθάει να το τοποθετήσεις μόνος σου πανεύκολα. Αυτό το πλαίσιο που απεικονίζει στη φωτογραφία τι είναι; Υπάρχει στη συσκευασία μέσα ή για αναπαράσταση το έβαλαν; 3 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου (edited) 18 minutes ago, evris2013 said: Αυτό το πλαίσιο που απεικονίζει στη φωτογραφία τι είναι; Υπάρχει στη συσκευασία μέσα ή για αναπαράσταση το έβαλαν; Οδηγός τοποθέτησης είναι και ναι υπάρχει μέσα. Σε βοηθάει να βάλεις σωστά το τζαμακι. Edited 21 Μαρτίου by Antretng 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 15 minutes ago, evris2013 said: Αυτό το πλαίσιο που απεικονίζει στη φωτογραφία τι είναι; Υπάρχει στη συσκευασία μέσα ή για αναπαράσταση το έβαλαν; Όχι βρε. Υπάρχει κανονικά. Το τοποθετείς στο κινητό και στον χώρο που αφήνει στην οθόνη ταιριάζει επακριβώς το τζαμάκι. Χωρίς να κινδυνεύει να μπει στραβά η να αφήσει φουσκάλες. Είναι ταμάμ για εύκολη τοποθέτηση ακόμη και για εμένα που είμαι ατζαμής και δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts