Mark_K Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Για πήγαινε εκεί που επιλέγεις ήχο αφύπνισης και δες στο κάτω μέρος.Sent from my Galaxy A52s 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 45 minutes ago, mastorantza said: Δοκιμασα ενα προγραμμα (Force LTE Only) και οντως κλειδωνει μονο σε 4g αλλα οταν με περνουν τους λεει οτι μιλαω. Εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δεν βλεπω καποια βελτιωση. Πολυ δυσκολο να βρω καποιον με ιδιο τηλεφωνο και εταιρια,η καρτα ειναι 5-6 ετων μπορει και παραπανω. Το μονο που μπορω να δοκιμασω ειναι να βαλω του αδερφου μου (cosmote) για δοκιμη. Σωστα μια καλη λυση ειναι η επισκεψη στην αντιπροσωπεια. Πριν το πας Κάνε και μία αλλαγή στην κάρτα SIM μία τελευταία προσπάθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Θα το δοκιμασω γιατι το πιο κοντινο σερβις ειναι μακρια και πρεπει να το στειλω με κουριερ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Στο note 10 plus που είχα δεν είχα την AOD μόνιμα ενεργοποιημένη απλά ακουμπούσα ένα tap την οθόνη και άναβε στιγμιαία για 10 δευτερόλεπτα και μου έδειχνε αυτές τις πληροφορίες που ήθελα.Έχει τέτοια δυνατότητα με μονό tap το A52s?Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Στο note 10 plus που είχα δεν είχα την AOD μόνιμα ενεργοποιημένη απλά ακουμπούσα ένα tap την οθόνη και άναβε στιγμιαία για 10 δευτερόλεπτα και μου έδειχνε αυτές τις πληροφορίες που ήθελα.Έχει τέτοια δυνατότητα με μονό tap το A52s?Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόλις το δοκίμασα στο δικό μου και από κλειστή οθόνη με ένα tap σου δείχνει τις πληροφορίες και το δακτυλικό Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου 1 hour ago, manan69t said: Στο note 10 plus που είχα δεν είχα την AOD μόνιμα ενεργοποιημένη απλά ακουμπούσα ένα tap την οθόνη και άναβε στιγμιαία για 10 δευτερόλεπτα και μου έδειχνε αυτές τις πληροφορίες που ήθελα. Έχει τέτοια δυνατότητα με μονό tap το A52s? Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι έχεις κανονικά. Αλλά για μένα η ποιο έξυπνη λύση να βάλεις είναι όταν σου έρχεται ειδοποίηση να ανάβει η οθόνη μέχρι να το διαβάσεις και μετά να σβήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Μόλις το δοκίμασα στο δικό μου και από κλειστή οθόνη με ένα tap σου δείχνει τις πληροφορίες και το δακτυλικό Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλό αυτό γιατί το σκέφτομαι σοβαρά για αγορά!! Ναι έχεις κανονικά. Αλλά για μένα η ποιο έξυπνη λύση να βάλεις είναι όταν σου έρχεται ειδοποίηση να ανάβει η οθόνη μέχρι να το διαβάσεις και μετά να σβήσει. Εγώ το είχα με εφαρμογή όταν ερχόταν νέο μήνυμα ή ειδοποίηση από τις εφαρμογές που επέλεγα εγώ κλπ να ανάβει η AOD 10 λεπτά με τις πληροφορίες κι ήταν superΣτάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Ναι έχεις κανονικά. Αλλά για μένα η ποιο έξυπνη λύση να βάλεις είναι όταν σου έρχεται ειδοποίηση να ανάβει η οθόνη μέχρι να το διαβάσεις και μετά να σβήσει. αυτή η ρύθμιση που είναι;show for new notifications είναι; και μένει ανοικτή μέχρι να τις διαβάσεις; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, ilka71 said: 11 ώρες πριν, challenge143 said: Ναι έχεις κανονικά. Αλλά για μένα η ποιο έξυπνη λύση να βάλεις είναι όταν σου έρχεται ειδοποίηση να ανάβει η οθόνη μέχρι να το διαβάσεις και μετά να σβήσει. αυτή η ρύθμιση που είναι;show for new notifications είναι; και μένει ανοικτή μέχρι να τις διαβάσεις; Είναι AOD εμφάνιση για νέες ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Σε κινητό φίλου δεν εμφανίζει στην οθόνη κλειδώματος το menu του spotify όταν ακούει κάτι. Στο δικό μου που έχουμε τις ίδιες ρυθμίσεις, φαίνεται κανονικά. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου Για δες Στις ρυθμίσεις που έχει στην aod που σου δείχνει καιρό μουσική κτλ ενεργοποίησε Κ το spotify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου 20 minutes ago, challenge143 said: Για δες Στις ρυθμίσεις που έχει στην aod που σου δείχνει καιρό μουσική κτλ ενεργοποίησε Κ το spotify Έχει απενεργοποιημένη την aod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου γίνεται στην AOD να φαίνεται η προεπισκοπηση του μηνύματος όπως στην lock screen ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 13 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιανουαρίου γεια σας, θα ηθελα τα φωτα σας στο παρακατω: πως γινεται στις καταναλωσεις εφαρμογων στη φροντιδα της μπαταριας να εχω UI συστηματος 13 καταναλωση 2,6% και αρχικη ONE UI 1,9% ? ειναι φυσιολογικο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Σήμερα περπατούσα Θεσσαλονίκη κέντρο και παρατήρησα το σήμα του κινητού που έγραφε άλλη φορά 4g+ άλλη φορά έγραφε 5g και άλλη φορά έλεγε 5g αλλά ήταν γύρω γύρω ένα πλαίσιο. Τι είναι αυτό το πλαίσιο γύρω από το 5g; Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 1 minute ago, esertas said: Σήμερα περπατούσα Θεσσαλονίκη κέντρο και παρατήρησα το σήμα του κινητού που έγραφε άλλη φορά 4g+ άλλη φορά έγραφε 5g και άλλη φορά έλεγε 5g αλλά ήταν γύρω γύρω ένα πλαίσιο. Τι είναι αυτό το πλαίσιο γύρω από το 5g; Λευκό πλαίσιο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Με λευκό φόντο είναι κανονικό 5G.(Εδώ το δείχνει μαύρο, αλλά αυτό εννοεί. Το ένα είναι συμπαγές, το άλλο έχει μόνο το πλαίσιο. Ή μπορεί και το αντίθετο... Δεν ξέρω...)Sent from my Galaxy A52s 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) Όταν γεμίζει το λευκό πλαίσιο έχει καλύτερες ταχύτητες. Γράφει ο s_wind... Για να δει καποιος εαν εχει αληθινο 5G στο δικτυο που ανηκει πηγαινει στην εφαρμογη τηλεφωνου και γραφει *#0011# παταει το sim information και βλεπει εαν ειναι σε N1 η Ν78. Edited 14 Ιανουαρίου by andreas545 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Ναι, αυτά τα 2. Δυστυχώς δεν έχω απεριόριστα data για να τεστάρω ταχύτητες σε κάθε περίπτωση. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, andreas545 said: Όταν γεμίζει το λευκό πλαίσιο έχει καλύτερες ταχύτητες. Γράφει ο s_wind... Για να δει καποιος εαν εχει αληθινο 5G στο δικτυο που ανηκει πηγαινει στην εφαρμογη τηλεφωνου και γραφει *#0011# παταει το sim information και βλεπει εαν ειναι σε N1 η Ν78. Το έκανα αλλά δεν κατάλαβα ποιό είναι το N1 ή το N78. Που το δείχνει; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, evris2013 said: Το έκανα αλλά δεν κατάλαβα ποιό είναι το N1 ή το N78. Που το δείχνει; Κάπως έτσι το εμφανίζει... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) Για να καταλάβω ποιο είναι καλύτερο Το n1 η το n78? Edited 15 Ιανουαρίου by tsiou55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Μάλλον η n78 που είναι στην συχνότητα 3500Mhz. Όλα αυτά είναι ασθένειες επειδή είμαστε στην αρχή του 5g. Τα ίδια γινότανε και στην αρχή του 4g. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Το n78 είναι το καλύτερο και με αυτό βλέπετε τις ταχύτητες ανω του 1Gbps.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, andreas545 said: Κάπως έτσι το εμφανίζει... Στο λευκό πλαίσιο 5g μου έβγαλε N1 σε μένα! 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts