Jump to content

Samsung Galaxy A52s 5G

Dr_Xous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

7 ώρες πριν, chios said:

Υπολόγισε κοντά στα 300€ μια τέτοια επισκευή, όταν στα 280 αγοράζεις το Α55 που είναι κλάσης ανωτέρω.

Επιπλέον 240€ για καλωδιοταινία και οθόνη;;;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Λιγες μερες πριν ληξει η εγγυηση επρεπε οσοι ειχατε αυτο το προβλημα να το πατε για την δωρεαν αλλαγη ολων αυτων ωστε να εχετε στην ουσια καινουριο τηλεφωνο

1 hour ago, adi32 said:

Λιγες μερες πριν ληξει η εγγυηση επρεπε οσοι ειχατε αυτο το προβλημα να το πατε για την δωρεαν αλλαγη ολων αυτων ωστε να εχετε στην ουσια καινουριο τηλεφωνο

Ρώτησα για να έχω μια άποψη σε περίπτωση που με παρουσιάσει αντίστοιχο θέμα.

Πήγα σε Samsung service να ελέγξουν την μπαταρία μου και με είπαν ότι ακόμα έχει υγεία στο 96%. Δεν υφίσταται θέμα αλλαγής μέχρι στιγμής. 

Edited by evris2013

Εχετε παρει αλλο φορτιστη πιο γρηγορο ?

Δοκιμασα εναν απο Α54 25w και μου εβγαζει Super fast charging αντι για fast

Αλλα βλεπω οτι ειναι usb c  και οχι usb που δε θα ταιριαζει με το μαγνητικο καλωδιο που εχω 

Edited by adi32

1 ώρα πριν, adi32 said:

Αλλα βλεπω οτι ειναι usb c  και οχι usb που δε θα ταιριαζει με το μαγνητικο καλωδιο που εχω 

https://www.e-shop.gr/samsung-wall-charger-25w-3a-usb-type-c-black-cable-type-c-ep-t2510xb-p-TEL.209839

Αυτόν έχω πάρει εγώ. Είναι 25W αλλά είναι Type c το καλώδιο και ο φορτιστής πρίζας. Γράφει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση όταν το φορτίζω. Με κανονικό USB δεν έχει. 

8 ώρες πριν, adi32 said:

https://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/fortistes-kalodia/fortistes-prizas/fortistis-prizas-samsung-trio-super-fast-3ports-usb2x-usb-c-65w--black/1672179

Σε έκπτωση τον Σεπτέμβριο 23.99

Εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση. 

9 ώρες πριν, rebelos2019 said:

https://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/fortistes-kalodia/fortistes-prizas/fortistis-prizas-samsung-trio-super-fast-3ports-usb2x-usb-c-65w--black/1672179

Σε έκπτωση τον Σεπτέμβριο 23.99

Εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση. 

Μπορεις να το βαλεις αυτο σε κινητο με 25W ?

Η πολυ γρηγορη φορτιση δεν καταπονει την μπαταρια γενικα?

1 ώρα πριν, adi32 said:

Κάνε scroll προς αριστερά στην εικόνα του φορτιστή και θα δεις ότι έχει τρεις επιλογές. 65W, 25W και 15W. Οι πρώτες δύο είναι με Type c. 

2 ώρες πριν, adi32 said:

Και εγω με αυτον ειμαι, στη θεση για 25W εχω δει το Super fast charging. Προφανως και στα 65W. Δεν παιζει ρολο οτι μπορει να δωσει παραπανω ο φορτιστης. Το κινητο θα τραβηξει το ρευμα που πρεπει με βαση τα ορια που εχει θεση ο κατασκευαστης. Αρα δεν επηρεαζει καπου αν θα το βαλεις στα 65 ή στα 25 αφου το max του κινητου μας ειναι τα 25w φορτιση.

Τωρα το αν η γρηγορη φορτιση γενικα επηρεαζει την κατασταση της μπαταριας, προφανως και την επηρεαζει και προσωπικα την αποφευγω. Μονο σε εκτακτες περιπτωσεις την εχω ενεργοποιησει.

Πολυ καλος φορτιστης παρεπιπτοντως αυτος και φορτιζει και λαπτοπ με υποδοχη type c αρκει να τον παρεις οταν τον βγαζει σε εκπτωση στα ~24€.

9 ώρες πριν, runner70 said:

Και εγω με αυτον ειμαι, στη θεση για 25W εχω δει το Super fast charging. Προφανως και στα 65W. Δεν παιζει ρολο οτι μπορει να δωσει παραπανω ο φορτιστης. Το κινητο θα τραβηξει το ρευμα που πρεπει με βαση τα ορια που εχει θεση ο κατασκευαστης. Αρα δεν επηρεαζει καπου αν θα το βαλεις στα 65 ή στα 25 αφου το max του κινητου μας ειναι τα 25w φορτιση.

Τωρα το αν η γρηγορη φορτιση γενικα επηρεαζει την κατασταση της μπαταριας, προφανως και την επηρεαζει και προσωπικα την αποφευγω. Μονο σε εκτακτες περιπτωσεις την εχω ενεργοποιησει.

Πολυ καλος φορτιστης παρεπιπτοντως αυτος και φορτιζει και λαπτοπ με υποδοχη type c αρκει να τον παρεις οταν τον βγαζει σε εκπτωση στα ~24€.

Όπως τα είπε ο φίλος ακριβώς είναι. 

Προτίμησε όμως να τον πάρεις από κάποια αλυσίδα και όχι από κάποιο μαγαζί σκρουτζ, γιατί υπάρχουν πολλές μαϊμούδες. 

11 ώρες πριν, rebelos2019 said:

Όπως τα είπε ο φίλος ακριβώς είναι. 

Προτίμησε όμως να τον πάρεις από κάποια αλυσίδα και όχι από κάποιο μαγαζί σκρουτζ, γιατί υπάρχουν πολλές μαϊμούδες. 

Από e-shop πάντως γνήσιος ήταν. 

45 minutes ago, evris2013 said:

Αν σου ήρθε κανονικά σε κουτάκι κ το βιβλιαράκι του μέσα σαν αυτές που είχα ανεβάσει εγώ φωτογραφίες τότε ναι γνήσιος είναι 

58 minutes ago, evris2013 said:

10 minutes ago, challenge143 said:

Αν σου ήρθε κανονικά σε κουτάκι κ το βιβλιαράκι του μέσα σαν αυτές που είχα ανεβάσει εγώ φωτογραφίες τότε ναι γνήσιος είναι 

Εγώ παντως που είχα παρει απο e shop ήταν σε ένα σακουλάκι. δεν τον θεώρησα γνήσιο. Όταν τον έβαζα ατην πρίζα έκανε ένα τσάφ κάθε φορα αυτο που βλεπεις την λάμψη όταν το βάζεις,αλλα χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στην φόρτιση. Απο άγχος και μόνο μην δημιουργήσει πρόβλημα στο κινητό εκανα την κινηση και πήρα απο το site της Samsung και τότε ήρθε αυτό που είπε ο φίλος απο πάνω με κουτάκι Samsung και βιβλιαράκι οπότε λογικά εμεινα στον "γνήσιο".

Redmi By Xiaomi

4 ώρες πριν, evris2013 said:

Δεν είπα όχι, άλλωστε το eshop είναι αλυσίδα και όχι κάποιο μαγαζί σκρουτζ. 

4 ώρες πριν, Nikos_96 said:

Εγώ παντως που είχα παρει απο e shop ήταν σε ένα σακουλάκι. δεν τον θεώρησα γνήσιο. Όταν τον έβαζα ατην πρίζα έκανε ένα τσάφ κάθε φορα αυτο που βλεπεις την λάμψη όταν το βάζεις,αλλα χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στην φόρτιση. Απο άγχος και μόνο μην δημιουργήσει πρόβλημα στο κινητό εκανα την κινηση και πήρα απο το site της Samsung και τότε ήρθε αυτό που είπε ο φίλος απο πάνω με κουτάκι Samsung και βιβλιαράκι οπότε λογικά εμεινα στον "γνήσιο".

Πήγα από το e-shop μέσα στο κατάστημα και τα ζήτησα. Είχαν μόνο το καλώδιο Type c εκείνη τη στιγμή και ο φορτιστής πρίζας θα ερχόταν την επόμενη μέρα. Αν θυμάμαι καλά το καλώδιο έτσι μου το έδωσε, χωρίς σακουλάκι. Ήταν τυλιγμένο απλά, όπως τα βρίσκεις στο κουτί με το κινητό. Την επόμενη μέρα πήγα για τον φορτιστή πρίζας και ήταν σε σακουλάκι μέσα. Δεν θυμάμαι αν είχε κάποιο μικρό βιβλιαράκι μέσα. Πάντως όταν τον ρώτησα για εγγύηση αν έχει με είπε 1 χρόνο νομίζω. Πάντως εδώ και δυόμιση χρόνια φορτίζει άψογα χωρίς τσαφ και τσουφ. Σε μαύρο χρώμα και τα δύο. 

Πολλοί πουλάνε τις λεγόμενες συσκευασίες "bulk", χωρίς κουτί, σε σακουλάκι. Συνήθως το γράφουν και στην περιγραφή.

• 1 month later...

Καλημερα

Εχω το εξης προβλημα σε ενα a52s, πηγα να συνδεθω στο samsung account με λογαριασμο που χρησιμοποιω σε αλλο κινητο samsung, μολις πηγα να κανω login μου ηρθε ειδοποιηση στο αλλο κινητο και καταλαβα οτι εβαλα λαθος λογαριασμο στο a52s.

Εβαλα τον σωστο λογαριασμο και ολα οκ, καθε τοσο ομως μου ερχεται ειδοποιηση στο a52s και γραφει:

Αιτημα προσβασης

Η παρακατω εφαρμοφη ζητα αδεια για αμεση προσβαση στο λογαριασμο σας η οποια θα ισχυει και για μελλοντικη χρηση.

Samsung Health / com.samsung.health.auth

Θελετε να επιτρεψετε αυτην την αιτηση?

Παταω αρνηση και ξαναερχετε συνεχεια, αποσυνδεθηκα απο samsung account εκανα εκκαθαριση δεδομενων και  εκκαθαριση cache σε ολες της εφαρμογες (samsung account/Samsung Health/Galaxy wearable) και συνεχιζει να ερχεται η ειδοποιηση...

Τι μπορω να κανω? εχει καταντησει εκνευριστικο καθε τοσο ερχεται.

• 2 weeks later...

Πριν λίγο ήρθε ο... εργαλειοχέρης και σε μένα. Νομίζω άλλη μια ενημέρωση ασφαλείας θα έχουμε τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο και τέλος οι ενημερώσεις για τη συσκευή μας. 

36 minutes ago, nikoseggo3 said:

Μετά παμεγια το επόμενο που μάλλον θα είναι το poco7

Ποιό το F7; 

• 4 weeks later...

Καλησπέρα σε όσους παρακολουθούν ακόμα το θέμα του Α52s..

Έχω σοβαρό πλέον θέμα με το Bluetooth του κινητού, επιβεβαιωμένο κ σε ξένα forums, που δείχνει το Bluetooth ακουστικό connected,αλλά κατά την κλήση το βγάζει ανενεργό, γίνεται γκρί κ όχι πράσινο όπως συνήθως...

Διορθώνεται προσωρινά είτε με restart, είτε με κλείσιμο/άνοιγμα του Bluetooth από τίς ρυθμίσεις.

Τέλος πάντων,δεν βρίσκω μόνιμη γιατρειά κ επειδή με καίει το bug αυτό κοιτάω την επόμενη συσκευή.

Samsung,να έχει κ SD θα ήθελα,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει καλύτερη συσκευή,ή πέφτουμε σε μετριότητες..

Θα ήθελα Samsung πρόταση, ευχαριστώ πολύ 

10 ώρες πριν, filip001 said:

Καλησπέρα σε όσους παρακολουθούν ακόμα το θέμα του Α52s..

Έχω σοβαρό πλέον θέμα με το Bluetooth του κινητού, επιβεβαιωμένο κ σε ξένα forums, που δείχνει το Bluetooth ακουστικό connected,αλλά κατά την κλήση το βγάζει ανενεργό, γίνεται γκρί κ όχι πράσινο όπως συνήθως...

Διορθώνεται προσωρινά είτε με restart, είτε με κλείσιμο/άνοιγμα του Bluetooth από τίς ρυθμίσεις.

Τέλος πάντων,δεν βρίσκω μόνιμη γιατρειά κ επειδή με καίει το bug αυτό κοιτάω την επόμενη συσκευή.

Samsung,να έχει κ SD θα ήθελα,αλλά δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει καλύτερη συσκευή,ή πέφτουμε σε μετριότητες..

Θα ήθελα Samsung πρόταση, ευχαριστώ πολύ 

Αν εννοείς με επεκτάσιμη μνήμη πας σε Α55. Το Α56 δεν έχει.