Nick_minos Δημ. 15 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Φεβρουαρίου 40 minutes ago, evris2013 said: Ακόμα και να πάρει AI, δεν θα έχει όλες τις δυνατότητες που θα έχει η σειρά S. Nαι εννοειται βεβαια,κουτσουρεμενη θα ειναι,αλλά μονο που θα την παρει ειναι ψυχολογική ανάταση 2 2 Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Αυτό το μήνα ενημερώσεις ασφαλείας δεν θα έρθουν; Ολοκληρώθηκαν για εμάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 52 minutes ago, sgatzo said: Αυτό το μήνα ενημερώσεις ασφαλείας δεν θα έρθουν; Ολοκληρώθηκαν για εμάς; Ολοκληρώθηκαν οι ενημερώσεις Android. Για ασφαλείας μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2025 αν έχει 4 χρόνια. Η συσκευή είναι του 2021. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου εχουμε κανα κολπο για ηχογραφηση κλησεων ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, adi32 said: εχουμε κανα κολπο για ηχογραφηση κλησεων ? Είχα αυτήν την εφαρμογή στην αρχή. Για 6 μήνες περίπου. https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.appstar.callrecorder Αλλά μετά σταμάτησε να μου δείχνει ποιά κλήση καταγράφει. Έδειχνε μόνο τον αριθμό χωρίς το όνομα και την αφαίρεσα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Παιζει αυτο ? https://www.youtube.com/watch?v=RmVkCZ_XhI0 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Α θέλει και υπολογιστή που δεν έχω. Το ξεχνάμε... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, evris2013 said: Ολοκληρώθηκαν οι ενημερώσεις Android. Για ασφαλείας μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2025 αν έχει 4 χρόνια. Η συσκευή είναι του 2021. Σε ευχαριστώ, μου έκανε εντύπωση ότι άργησε λίγο αυτό το μήνα και είπα μήπως σταμάτησε και τις ασφαλείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 19 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, sgatzo said: Σε ευχαριστώ, μου έκανε εντύπωση ότι άργησε λίγο αυτό το μήνα και είπα μήπως σταμάτησε και τις ασφαλείας Έχουν αργήσει και παραπάνω κάποιες φορές. Συνήθως 15 με 20 κάθε μήνα έρχονται. Ανάλογα και την rom που έχεις. Αν έχεις Cosmote rom αργεί λίγο παραπάνω. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου δοκιμασα αυτο https://www.youtube.com/watch?v=lDkiK4_VSRA&t=157s το αλλαξα σαν ILO που λεει αλλα δεν εμφανιστηκε το call recording Kατεβασα και την πιο νεα εκδοση και εχει καποιες επιλογες αλλα οχι την ILO Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου (edited) Από τις αρχές του γενάρη μέχρι και τώρα μου έχει συμβεί τρεις φορές σε εισερχόμενη κλήση να ασπρίζει η οθόνη και να μην εμφανίζονταο τα εικονίδια απάντησης και απόρριψης. Έχει συμβεί σε κάποιον αυτή η συμπεριφόρα; Edited 20 Φεβρουαρίου by juno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetost Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου Εχω θεμα με τη φορτιση του κινητου απο την αρχη που το πηρα, πολλες φορες φορτιζε αργα , αντι για τη γρηγορη φορτιση, εμπαινα στο μενου επελεγα παλι τη γρηγορη φορτιση και εστρωνε !! το τελευταιο καιρο ουτε αυτο πιανει και αλλες φορες φορτιζει κανονικα και αλλες οχι, αναλογα με τις ορεξεις του!!! υπαρχει καποια λυση?? σε 2 μηνες τελειωνει η εγγυηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, anetost said: Εχω θεμα με τη φορτιση του κινητου απο την αρχη που το πηρα, πολλες φορες φορτιζε αργα , αντι για τη γρηγορη φορτιση, εμπαινα στο μενου επελεγα παλι τη γρηγορη φορτιση και εστρωνε !! το τελευταιο καιρο ουτε αυτο πιανει και αλλες φορες φορτιζει κανονικα και αλλες οχι, αναλογα με τις ορεξεις του!!! υπαρχει καποια λυση?? σε 2 μηνες τελειωνει η εγγυηση!! Service πριν λήξει η εγγύηση. Edited 20 Φεβρουαρίου by evris2013 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Αργεί η ενημέρωση Φεβρουαρίου....πρέπει να τεστάρουν το UI 6.1 τα πουλάκια μου 🤗 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 29 minutes ago, andreas545 said: Αργεί η ενημέρωση Φεβρουαρίου....πρέπει να τεστάρουν το UI 6.1 τα πουλάκια μου 🤗 Μπορεί να εξηγήσει καποιος γιατί οσοι εχουμε το Α52 4G δεν έχουμε πάρει ακόμα android 14 και ΟΝΕ UI 6.0; Ουτε το security update του Ιανουαρίου δέν έχουμε πάρει..Μας παράτησε τελείως η Sami; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 13 minutes ago, Nikos_96 said: Μπορεί να εξηγήσει καποιος γιατί οσοι εχουμε το Α52 4G δεν έχουμε πάρει ακόμα android 14 και ΟΝΕ UI 6.0; Ουτε το security update του Ιανουαρίου δέν έχουμε πάρει..Μας παράτησε τελείως η Sami; Τώρα την ενδιαφέρει μόνο το s24, γιατί αφού έκανε πειραματόζωα τους πελάτες, αποφάσησε να δεί τα λάθη της και έπεσε με τα μούτρα στο update μετά το τόσο κράξιμο πού έπεσε, έτσι μείνανε όλοι οι άλλοι δυστηχώς πίσω, ελπίζω κάποτε να καταλάβει ότι τα κινητά κυκλοφορούν όταν είναι πλήρως έτοιμα και όχι όποτε έχει ανάγκη η εταιρεία τα χρήματα, και πελάτες της έιναι και αυτοί πού έχουν επιλέξει την μεσαία κατηγορία και όχι μόνο αυτοί που προτιμούν την ακριβή σειρά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου (edited) 5 ώρες πριν, Nikos_96 said: Μπορεί να εξηγήσει καποιος γιατί οσοι εχουμε το Α52 4G δεν έχουμε πάρει ακόμα android 14 και ΟΝΕ UI 6.0; Ουτε το security update του Ιανουαρίου δέν έχουμε πάρει..Μας παράτησε τελείως η Sami; Εχει παρει andoid 14 μονο Ρωσια και Καζακσταν απο αρχες γεναρη οι υπολοιπες χωρες εχουν παραμεινει στο androιd 13 για την ωρα. Η συσκευη δεν προοριζοταν ποτε για Ευρωπη εχει ελαχιστη διανομη σε μερικα δικτυα ευρωπαικα "Brand" και εσυ παιρνεις λειτουργικο με την Ονομασια "Europe" ενα γενικο λειτουργικο για ολες τις ευρωπαικες χωρες δεν υπαρχει ξεχωριστο για καθε ευρωπαικη χωρα. Edited 24 Φεβρουαρίου by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου (edited) 7 ώρες πριν, s_nova said: Εχει παρει andoid 14 μονο Ρωσια και Καζακσταν απο αρχες γεναρη οι υπολοιπες χωρες εχουν παραμεινει στο androιd 13 για την ωρα. Η συσκευη δεν προοριζοταν ποτε για Ευρωπη εχει ελαχιστη διανομη σε μερικα δικτυα ευρωπαικα "Brand" και εσυ παιρνεις λειτουργικο με την Ονομασια "Europe" ενα γενικο λειτουργικο για ολες τις ευρωπαικες χωρες δεν υπαρχει ξεχωριστο για καθε ευρωπαικη χωρα. 😉 Λάθος έκανα πιο πάνω και δεν ξέρω πως να διαγράψω το emoji. ☺️ Edited 24 Φεβρουαρίου by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parlapipas25 Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγράψουμε τις εφαρμογές της Samsung χωρίς root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, parlapipas25 said: Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγράψουμε τις εφαρμογές της Samsung χωρίς root; Για κοίταξε αυτό .Έχω καιρό να το δουλέψω https://xdaforums.com/t/tool-adb-appcontrol-1-8-3-ultimate-app-manager-debloat-tool-tweaks.4147837/ Edited 25 Φεβρουαρίου by nik187 1 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου Συμφωνώ και είναι γενικά για προεγκατεστημένες εφαρμογές που δεν σε αφήνει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinacos Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους. Από όταν χάλασε η type c και αλλάχτηκε ,δεν έχω καλό σημα. Την άλλαξαν 2η φορά και παλι τα ιδια. Ήταν τυχαίο?Εσάς από σημα δουλεύουν κανονικά τα τηλέφωνα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 31 minutes ago, martinacos said: Καλησπέρα σε όλους. Από όταν χάλασε η type c και αλλάχτηκε ,δεν έχω καλό σημα. Την άλλαξαν 2η φορά και παλι τα ιδια. Ήταν τυχαίο?Εσάς από σημα δουλεύουν κανονικά τα τηλέφωνα? Ευχαριστώ Μήπως στην περιοχή που μένεις δεν έχεις καλό σήμα η φταίει ο πάροχος σου ; το έχεις συγκρίνει δίπλα δίπλα με άλλη συσκευή με τον ίδιο παροχο; εγώ σε vodafone Κερατσίνι δεν έχει καλό σήμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinacos Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου 1 hour ago, challenge143 said: Μήπως στην περιοχή που μένεις δεν έχεις καλό σήμα η φταίει ο πάροχος σου ; το έχεις συγκρίνει δίπλα δίπλα με άλλη συσκευή με τον ίδιο παροχο; εγώ σε vodafone Κερατσίνι δεν έχει καλό σήμα . Έχω σύγκριση σε με προηγούμενες μέρες,ήταν ικανοποιητικό, ακόμα και δίπλα με συσκευές που έχουμε την ίδια εταιρία εγώ έχω το λιγότερο σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userM Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους έχω βάλει το newpipe για να αποφεύγω τις διαφημίσεις στο youtube όμως ιδανικά θέλω όταν ανοίγω ένα link youtube από το samsung browser να ανοίγει στο newpipe. έχω απενεργοποιήσει την εφαρμογη yt όμως μου ανοίγει το λινκ στον browser. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανοίγουν όλα τα λινκ από παντού στο newpipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts