Jump to content

10 χρόνια The-iStore.gr και σούπερ προσφορά για όλους τους φίλους του Myphone με έκπτωση 20%!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Το The-iStore.gr γιορτάζει δέκα χρόνια λειτουργίας και προσφέρει έκπτωση 20% σε όλους τους αναγνώστες του myphone.gr! 

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας γράφετε “MYPHONE” στο ειδικό πεδίο που υπάρχει για κουπόνι έκπτωσης και αποκτάτε -20% στην παραγγελία σας!

Το The-iStore.gr ξεκίνησε το 2011 σαν μια ιδέα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα προσέφερε ποιοτικές θήκες και αξεσουάρ αποκλειστικά για τα iPhone. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες έγινε το σημείο που οι λάτρεις των iPhone και των iPad έβρισκαν αξιόπιστες λύσεις για την προστασία της αγαπημένης τους συσκευής.

Με το πέρασμα των ετών, το The-iStore.gr εμπλούτισε τη γκάμα του με αξεσουάρ για Samsung, Xiaomi, Huawei ενώ κατάφερε να βγει από την οικονομική κρίση και τα capital control του 2015 πιο δυνατό, χωρίς να διακόψει τη λειτουργία του για ούτε μια ημέρα, με συνεχείς εισαγωγές προϊόντων.

Από το 2017 ξεκίνησε τη συνεργασία του με την ESR, ένα brand που έγινε συνώνυμο της ποιότητας, μετρώντας εκατομμύρια θετικές κριτικές σε Amazon όλου του κόσμου, ενώ τα προϊόντα της ESR βραβεύονται καθημερινά ως Amazon’s Choice σε όλες τις κατηγορίες.

Μπαίνοντας στο 2021, το The-iStore.gr έγινε ο αποκλειστικός επίσημος μεταπωλητής της ESR στην Ελλάδα και στην Κύπρο, έχοντας σε άμεση διαθεσιμότητα μεγάλες ποσότητες προϊόντων της ESR, με συνεχόμενες εισαγωγές απευθείας από τα εργοστάσια της εταιρείας.

Πλέον, το The-iStore.gr είναι αποκλειστικός επίσημος μεταπωλητής της Stoband που ειδικεύεται στα λουράκια για Apple Watch και επίσημος μεταπωλητής της WiWU, leader στο χώρο των αξεσουάρ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και της κορεάτικης Patchworks.

Το The-iStore.gr έχει άμεσο στοκ στα προϊόντα του, δεν κάνει τριγωνικές πωλήσεις και drop shipping όπως η πλειοψηφία των καταστημάτων στην Ελλάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο πελάτης να έχει γρήγορα τα προϊόντα στην πόρτα του με τέσσερις διαφορετικές εταιρείες ταχυμεταφορών (ACS, Γενική Ταχυδρομική, SpeedEX & EasyMail).

Με αγάπη για το εμπόριο, το The-iStore.gr ψάχνει διαρκώς νέα προϊόντα με απευθείας εισαγωγές, καταφέρνοντας να κερδίζει τον τίτλο του “Authorized Reseller” των κατασκευαστών.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Παράγγειλα πριν καιρό και ακόμα περιμένω το δέμα...
Εβαλα πάλι την ίδια παραγγελία και σαφώς στα σχόλιά το πρόβλημα με την πρώτη παραγγελία και αναμένω.

Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk



Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...