Jump to content

Ιοί, αντιβιοτικά, Νέοι Ιοί - Προσοχή όχι Hoaxes


vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή να υποθέσουμε πως το NOD32 μπορεί εκτός από τη γνωστή χρήση του ως antivirus, να χρησιμοποιηθεί και ως firewall;

απλά σκανάρει τις σελίδες που επισκέπτεσαι (IMON). τπτ παραπάνω.

 

για firewall (αν θες κάτι περισσότερο από την κλασική λύση των xpsp2) μπορείς μπορείς να δεις σε άλλες εταιρίες.

 

κάπου είχε γραφτεί ότι θα βγει και σουίτα της NOD. αλλά ακόμη τπτ δεν έχει γίνει γνωστό.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κάπου είχε γραφτεί ότι θα βγει και σουίτα της NOD. αλλά ακόμη τπτ δεν έχει γίνει γνωστό.

Ίσως μπορεί να μας ενημερώσει ο NOD32_Support γι΄αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Το ESET Security Suite παρουσιάστηκε στη CeBIT 2006 (δεν ξέρω αν ήταν για πρώτη φορά, ωστόσο στο forum του AV-Comparatives.org έχει κάποιες φωτο, μεταξύ άλλων και αυτή):

http://www.av-comparatives.org/cebit/2006/eset1.jpg

 

Eπίσης, από την ιστοσελίδα: http://www.eset.eu/company/Worlds-first-launch-of-new-generation-NOD32-on-trade-fair-CeBIT

 

ESET Security Suite is the new solution integrating the abilities of antivirus, anti-spyware, personal firewall and anti-spam control in a single core. World‘s first release of this new conception of data protection will certainly belong to the most significant events.

 

 

Και ανεπίσημη φώτο:

http://img201.imageshack.us/img201/8922/eset308yy.gif

Link to comment
Share on other sites

To update για την έκδοση 2.7 δεν έχει κατέβει ακόμη στους χρήστες. Θα κατέβει όμως σύντομα.

 

Βεβαίως, όλοι οι χρήστες ESET NOD32 μπορούν να κατεβάσουν την έκδοση 2.7 από την ιστοσελίδα μας http://www.nod32.gr/download/registered_software.php χρησιμοποιόντας το username και password που διαθέτουν.

 

Το NOD32 προστατεύει από ιούς ,spyware (μάλιστα είναι το μοναδικό που έχει πιστοποιηθεί και στην κατηγορία antivirus installed http://www.westcoastlabs.org/cm-av-list.asp?Cat_ID=12), adware, trojans, worms, rootkits και άλλα malware.

 

 

 

Αγαπητέ,

 

Ναι. Δεν έχει έρθει ακομη. Όπως ίσως γνωρίζεις πολύ καλά, πρόκειται για γεωγραφική κατανομή των αναβαθμίσεων. Π.χ. στην Αγγλία και τη Γερμανία έχει ήδη φτάσει, και πολύ σύντομα, και η Ελλάδα θα είναι ανάμεσα στις χώρες όπου η αναβάθμιση θα έχει διατεθεί. Τέλος, ναι, όποιος δεν επιθυμεί να περιμένει την αυτόματη λήψη, μπορεί ανα πάσα στιγμή την πλέον πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής αρκεί η συνδρομή του να είναι ενεργή (η άδεια χρήσης δηλαδή να ισχύει ακόμη).

 

Τέλος, ίσως, αν εγώ ήμουν εκπρόσωπος κάποια εταιρίας όπως αυτή που εκπροσωπεί ενα αρκετά σημαντικό προιόν στην Ελλάδα, για λόγους μάρκετινγκ και δημοσίου προφίλ, δεν θα έγραφα ποτέ την τελευταία σου φράση. Αλήθεια, μπορείς να μας, αν θέλεις, σε ποια ακριβώς εταιρία εργάζεσαι;

 

Υ.γ Από όσο ειμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν συνηθίζεται να γράφουν σε φορά οι εκάστοτε υπεύθυνοι, πλην μιας νομίζω εξαίρεσης σε ιδιαίτερα μεγάλο φόρουμ στο εξωτερικό.

 

:)

 

 

Δηλαδή να υποθέσουμε πως το NOD32 μπορεί εκτός από τη γνωστή χρήση του ως antivirus, να χρησιμοποιηθεί και ως firewall;

 

Όχι. Ενα firewall και ενα antivirus έχουν τελείως διαφορετική δομή προστασίας, και παίζουν διαφορετικό λόγο στην ενεργή προστασία του υπολογιστή σου.

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Βέβαια με υπόψη ότι εμείς διανέμουμε στην ελληνική αγορά πολλά διαφορετικά προϊόντα, όπως Symantec, Zone Alarm (λείπει από την ψηφοφορία!), Steganos και Gdata (Kaspersky μηχανή και τα δύο), Webroot, Trend Micro και αρκετά ακόμα.

 

Μερικές παρατηρήσεις από την ευρεία πείρα μας λοιπόν:

1. Το θέμα με τα "ελαφριά" και "βαριά" antivirus είναι κάπως μπερδεμένο. Την καλύτερη ανάλυση που έχουμε δει οπουδήποτε την έχει ένα ελληνικό site, http://www.software-magazine.gr/default.asp?id=1&mnu=1&ACT=5&content=73 Το NOD32 βέβαια δεν είναι σουίτα ασφαλείας, οπότε για να το συγκρίνετε πρέπει να προσθέσετε ένα firewall, antispyware, antispam κλπ. Αν όταν τα βάλετε όλα αυτά (από διάφορους κατασκευαστές) παραμένει "ελαφρύ" ελάτε να το συζητήσουμε πάλι...

2. Οι λύσεις δεν διαφέρουν σε πολλά σημεία τελικά και οι κόντρες είναι αστείες. Αν η μια εταιρεία έβγαλε λύση για έναν νέο ιό σε 1 ώρα και η άλλη σε 4...

3. Το πως "κάθεται" μια λύση στον κάθε υπολογιστή δεν είναι επιστήμη. Είναι και τυχαίο. Μπορεί σε έναν χρήστη να πηγαίνει τέλεια για χρόνια και στον άλλο να χτυπάει παντού.

4. ΕΠίσης τυχαίο είναι αν θα σε πετύχει ιός. Έχουμε όλοι ακούσει ή ζήσει ιστορίες σε μηχανήματα χωρίς καμία προστασία που μπαίνουν παντού και δεν παθαίνουν τίποτα. Είναι αλήθεια πολλές φορές!

 

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε στην κατανόηση ενός πολύπλοκου θέματος. πχ spyware ο ένας χαρακτηρίζει κάτι που ο άλλος όχι. Τρέχεις το ένα και είσαι εντάξει και το άλλο σε βγάζει ετοιμοθάνατο!

Link to comment
Share on other sites

http://www.contra.gr/images/virus.jpg

 

Ιός ηλεκτρονικών υπολογιστών εξαπλώνεται με ραγδαία ταχύτητα σ' όλο τον πλανήτη, καθώς χρησιμοποιεί ως θέμα του τη φονική καταιγίδα που σαρώνει την Ευρώπη.

 

Η εταιρεία F-Secure που παράγει λογισμικό κατά των ιών ανακοίνωσε ότι «από την Πέμπτη ξεκίνησε μία σημαντική επίθεση στο Διαδίκτυο σε παγκόσμιο επίπεδο χρησιμοποιώντας την καταιγίδα στην Ευρώπη σαν δόλωμα για να εξαπατηθούν οι χρήστες».

 

Ο ιός εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με θέμα «230 νεκροί από την καταιγίδα στην Ευρώπη» και διάφορα συνημμένα αρχεία με τίτλο "Full Clip.exe", "Full Story.exe", "Read More.exe" ή "Video.exe".

 

Ο ιός ενεργοποιείται και διεισδύει στο σύστημα του υπολογιστή αμέσως μόλις ο παραλήπτης του μηνύματος κάνει το κλικ για να ανοίξει το μήνυμα. Υπογραμμίζεται ότι ο ιός είναι του τύπου «Δούρειος Ίππος».

 

Εγκαθιστά στους υπολογιστές που έχουν πληγεί μια πύλη, η οποία επιτρέπει στους δημιουργούς του ιού να έχουν πρόσβαση στην εσωτερική μνήμη των υπολογιστών και να χειρίζονται ή να κλέβουν το περιεχόμενό της.

(Πηγή : contra.gr)

Link to comment
Share on other sites

Έχω το firewall της comodo .Πολύ καλό δεν λέω.Όμως μου ζητάει να κάνει update .Πατάω yes για επιβεβαίωση αλλά "κολλάει" και δεν ολοκληρώνει με αποτέλεσμα να προσπαθεί να κάνει update και εκείνη την ώρα εγώ να είμαι ακάλυπτος. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα με μένα; Ξέρει κανένας τι να κάνω;
London for ever
Link to comment
Share on other sites

Έχω το firewall της comodo .Πολύ καλό δεν λέω.Όμως μου ζητάει να κάνει update .Πατάω yes για επιβεβαίωση αλλά "κολλάει" και δεν ολοκληρώνει με αποτέλεσμα να προσπαθεί να κάνει update και εκείνη την ώρα εγώ να είμαι ακάλυπτος. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα με μένα; Ξέρει κανένας τι να κάνω;

 

Δεν το χρησιμοποιώ και τόσο , αλλά λίγο που το είχα δοκιμάσει κάποτε , δεν είχα κανένα πρόβλημα! Κοίτα αν έχεις ενεργοποιημένο το firewall των windows , να το απενεργοποιήσεις ....

Επίσης κάνε ένα scan με κάποιο καλό Ad-aware και ένα Anti-virus μπας και σου έχει "κάτσει" τίποτα περίεργο!

Τέλος , βάλε την τελευταία έκδοση του Comodo Personal Firewall Pro 2.4.16.174 που κυκλοφορεί , μπας και το διορθώσανε αυτό που έχεις! Αυτά, good luck!:happy:

Link to comment
Share on other sites

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω και antivirus και antispam. Οπότε θα δοκιμάσω να κατεβάσω την νέα έκδοση.Ευχαριστώ
London for ever
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα αλλά έχω ενα πρόβλημα μ'εναν ιό.Το mcaffe μου βγάζει μήνυμα όποτε ανοίγω τον I.E. ότι ένα αρχείο προσπαθεί να μπεί στα αρχεία συστήματος.Δοκίμασα πάρα πολλά προγράμματα antivirus και spyware αλλά κανένα δεν μπόρεί να το βρεί και να το καταστρέψει.

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ZIPPO LOVERS!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα.Να τα παρω απο την αρχη..πριν 2 μερες ανοιξα το pc και παγωσε σε μαυρη οθονη για περιπου 5 λεπτα,και με το που με εβαλε στα windows μου εβγαλε ενα error,κατι για winlogin.exe απ'οτι θυμαμαι..το βαζω στο google και πηγαινω σε ενα site που προτινει ενα scann tool που ειναι καταλληλο για το προβλημα αυτο.Καποιος ιος ηταν τελοσπαντων δεν θυμαμαι και πολλα μιας και πεδευομαι 2 μερες τωρα.

Αφου λοιπον τελιωνω το scann και οντως το εντοπιζει και το σβηνει,δοκιμαζω να κανω restart να δω αν θα το ξαναβγαλει.

Εντελη δεν το εβγαλε αλλα ο χρονος παρεμεινε ιδιος μεχρι να με βαλει στα windows¨(.

Δοκιμασα scann με (Nod 32,AVG,και 3-4 αλλα scann tools για trojans,malwares κ.α.) οτι εβρισκαν το εσβηνα.

Εκανα εκκαθαριση δισκου και ανασυγκροτηση.

Εσβησα cookies.Και το προβλημα εκει επημενει!!!

Εκτος αυτου,ανα τακτα χρονικα διαστηματα (3-4')prp κολλαει το συμπαν οπου και αν βρισκομαι! :( Help παιδια,πειτε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει,η τι μπορω να κανω για να γλυτωσω το format!Σας παρακαλω δηλαδη!!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

 

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς κόλλησες, πόσο μάλλον αν αυτό πλέον ευθύνεται για το πρόβλημά σου. Ομως, για αρχή, κατέβασε αυτό: http://download.hijackthis.eu/hijackthis_199.zip (hijackthis), αποσυμπίεσέ το, εκτέλεσέ το, αποθήκευσε ένα log και επισυνναψέ το να το κοιτάξουμε. Εχε κατά νου πως μπορεί να εμφανιστούν στο Log δεδομένα όπως το προσωπικό σου προφίλ σε μια διαδρομή, ή τι προγραμματα έχεις εγκατεστημένα (το πρόγραμμα ελέγχει οτιδήποτε ξεκινά με την εκκίνηση). Αν δεν επιθυμείς να παραμείνουν σε δημοσια θέα, μπορείς να μου αποστείλεις το log μέσω e-mail ή, αν κρίνεις πως μπορείς να βγάλεις άκρη, να το ελέγξεις μόνος σου, επικολλώντας το στην σελίδα: http://www.hijackthis.de.

 

Παραμένω στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Link to comment
Share on other sites

απο εδω:

http://free.grisoft.com/doc/24/lng/us/tpl/v5

ποιο κατεβαζω καθε φορα για update του avg?

Citizen AW5000-24E | Creek A50i R | Dual CV-1160 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | JBL T110 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | Legend | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | ONYX BOOX Nova 2 | Pioneer PD-S602 | QED XT Evolution | Xiaomi Redmi Buds 4 Active    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Link to comment
Share on other sites

Logfile of HijackThis v1.99.1

Scan saved at 12:13:18 μμ, on 27/1/2007

Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

 

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\Program Files\Webroot\Spy Sweeper\WRSSSDK.exe

C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\Documents and Settings\VaG\Επιφάνεια εργασίας\hijackthis_199\HijackThis.exe

 

O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

O8 - Extra context menu item: Append to existing PDF - res://C:\VaG\1 - Programs\Adobe Acrobat Professional.v8.PROPER\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIEAppend.html

O8 - Extra context menu item: Convert link target to Adobe PDF - res://C:\VaG\1 - Programs\Adobe Acrobat Professional.v8.PROPER\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIECapture.html

O8 - Extra context menu item: Convert link target to existing PDF - res://C:\VaG\1 - Programs\Adobe Acrobat Professional.v8.PROPER\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIEAppend.html

O8 - Extra context menu item: Convert selected links to Adobe PDF - res://C:\VaG\1 - Programs\Adobe Acrobat Professional.v8.PROPER\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIECaptureSelLinks.html

O8 - Extra context menu item: Convert selected links to existing PDF - res://C:\VaG\1 - Programs\Adobe Acrobat Professional.v8.PROPER\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIEAppendSelLinks.html

O8 - Extra context menu item: Convert selection to Adobe PDF - res://C:\VaG\1 - Programs\Adobe Acrobat Professional.v8.PROPER\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIECapture.html

O8 - Extra context menu item: Convert selection to existing PDF - res://C:\VaG\1 - Programs\Adobe Acrobat Professional.v8.PROPER\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIEAppend.html

O8 - Extra context menu item: Convert to Adobe PDF - res://C:\VaG\1 - Programs\Adobe Acrobat Professional.v8.PROPER\Acrobat\AcroIEFavClient.dll/AcroIECapture.html

O18 - Filter hijack: text/xml - {807563E5-5146-11D5-A672-00B0D022E945} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\MICROS~1\OFFICE12\MSOXMLMF.DLL

O23 - Service: PC Tools Spyware Doctor (SDhelper) - PC Tools Research Pty Ltd - C:\Program Files\Spyware Doctor\sdhelp.exe

O23 - Service: Webroot Spy Sweeper Engine (svcWRSSSDK) - Webroot Software, Inc. - C:\Program Files\Webroot\Spy Sweeper\WRSSSDK.exe

 

Φιλε Globy αυτη ειναι η πιο προσφατη αναφορα του hijackthis,η αλλη που σου εστειλα μαλλον δεν υσχει γιατι δεν ειχα κανει restart πριν κανω το scann.

Το βαζω και εδω μηπως δει κατι και καποιο αλλο παιδι που μπορει να βοηθησει!

Link to comment
Share on other sites

Απο ιους και αλλα μαλλον καθαρισα,μεχρι τωρα εκανα διαφορα scann με πολλα scann tools αναγνωρισμενα απο πολλους users σαν πολυ καλες επιλογες.

Nod 32 - AVG 7.5 - Ccleaner - registry repair - spyware doctor - hitman pro -

spyware remover - search spyware and destroy(καπως ετσι:)) - Spyware Terminator - Ad-Aware SE Personal - Spy Sweeper.Αυτα τα λιγα,τωρα αν ξεχασα καποιο δεν πηραζει.

Εγιναν uninstall ολα.

Εγιναν uninstall και καποια αλλα προγραμματα που δεν χρειαζομουν,ασχετα με το θεμα,ετσι απλα να ελαφρινει λιγο η ολη φαση.

Εσβησα cookies και διαφορα απολυματα που αφησαν ολα αυτα τα security progs.Και το αποτελεσμα? Το pc πεταει,παει πιο γρηγορα απο ποτε!

Το προβλημα με το login των windows ομως εκει τον χαβα του:mad:

Οποτε απ'οτι καταλαβαινω μαλλον πρεπει να ειναι καποιο προβληματακι στην registry.(Λιγο βοηθεια εδω απο καποιον παρακαλω,αν γινεται τιποτα δηλαδη και ειναι καποια ρυθμηση οπως φανταζομαι.)

Και μια καλη γνωμη για το ποια προγραμματα απ'αυτα που εσβησα να κρατισω..Για antivirus σιγουρα θα κρατισω το nod 32,πειτε μου καποιο που να διωρθωνει τοιχον σφαλματα,κατεστραμενα αρχεια κ.λ.π. οπου θα δουλευει καθημερινα.Ενα ελαφρυ κατα προτιμηση!

Thanks και sorry αν σας κουρασα!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Παιδες για σας εχω και εγω ενα προβλημα οταν κάνω scan με το zone alarm μου βρεισκει ενα adware που λεγετε 180search assistant kαι ενω το σβεινω παλλη λεει οτι υπαρχει. δοκιμασα και με το ad-aware kαι με το spybot αλλα και με το spy sweeper αλλα με αυτα τα προγραμματα κανενα δεν μπορεσε να μου βρει αυτο το adware. καπου διαβασα οτι ειναι εγκατεστημενο στο pc και πρεπει να το βρω και να το σβησω αλλα δεν το βρισκω! ευχαριστο
Link to comment
Share on other sites

μπορειτε να μου προτεινετε προγραμματα η σουιτα που να μου παρεχουν απολυτη προστασια απο ιους.εχω το nod32 kai to webroot τωρα αλλα το νοντ το βρισκω πολυ μουφα τελικα γιατι εχω ιους και δεν μπορει να τους βγαλει.το zone alarm suite einai kali epilogi?και αν γινεται δωρεαν προγραμματα ετσι.
Link to comment
Share on other sites

Uninstall 180 Search Assistant: http://xona.com/2004/07/18-2.html

 

μπορειτε να μου προτεινετε προγραμματα η σουιτα που να μου παρεχουν απολυτη προστασια απο ιους.εχω το nod32 kai to webroot τωρα αλλα το νοντ το βρισκω πολυ μουφα τελικα γιατι εχω ιους και δεν μπορει να τους βγαλει.το zone alarm suite einai kali epilogi?και αν γινεται δωρεαν προγραμματα ετσι.

 

Απόλυτη προστασία ΔΕΝ είναι σε θέση να σου παρέχει ΚΑΜΙΑ εφαρμογή. Δωρεάν σουίτες, είναι λίγο δύσκολο, μα, μία από τις καλύτερες και ίσως η ταχύτερη σουίτα είναι το Kaspersky Internet Security 6.0.

Link to comment
Share on other sites

Και το καινουργιο Zone Alarm Suite πρεπει να ειναι καλο, μια και εχει παρει αδεια για το anti-virus απο το Kaspersky

Το review

Link to comment
Share on other sites

Παιδες μπορειτε να μου προτεινετε καμια καλει σουιτα για ιους μιας και το zone alarm internet security που εχω αργει παρα πολυ τον υπολογιστη μου μεχρει να ξεκεινιση! μηπως ηπαρχει κανενα προγραμμα που να αυξανει την ταχυτητα του υπολογιστη οταν ξεκιναει;
Link to comment
Share on other sites

Παιδες μπορειτε να μου προτεινετε καμια καλει σουιτα για ιους μιας και το zone alarm internet security που εχω αργει παρα πολυ τον υπολογιστη μου μεχρει να ξεκεινιση! μηπως ηπαρχει κανενα προγραμμα που να αυξανει την ταχυτητα του υπολογιστη οταν ξεκιναει;

 

Ναι ρε παιδια τι θα κανουμε με τον υπολογιστη που θελει 5 λεπτα να ανοιξει (λογο του Kaspersky)????? :blink:

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.
Link to comment
Share on other sites

Για εμένα που δεν έχω Vista προτιμώ το hardware firewall του router μου σε συνδιασμό με αυτό των XP, το δωρεάν και πολύ καλό Αctive Virus Shield (AOL - Kaspersky) και τα Ad-Aware Pro & Spysweeper.

 

Κανένα πρόβλημα 3 μήνες τώρα.

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

Εάν επιθυμείς σουίτα, το Kaspersky IS είναι ίσως η πιο ελαφριά προς στιγμήν.

Αναμένεται πάντοτε η ESET Suite, για την οποία ίσως ΔΕΝ δούμε ποτέ Beta έκδοση μα απευθείας την επίσημη έκδοση.

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...