Jump to content

Ιοί, αντιβιοτικά, Νέοι Ιοί - Προσοχή όχι Hoaxes


vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το ξέρω αυτό. το ζήτημα είναι ότι ΔΕΝ σου δίνουν στην ελλάδα την πιο πρόσφατη έκδοση. απλό είναι.

ρωτάω αν υπάρχει κάποιος τρόπος.

 

 

Alexkass, καλημέρα.

 

Υποθέτω αναφέρεσαι στην:

http://www.shareit.com/product.html?productid=300062604&languageid=1&nolselection=1&pc=w7zb9&currencies=EUR. Σωστή παρατήρηση, αλλά πρακτικά δε θα έχεις πρόβλημα. Μιας και ΔΕΝ έχω αγοράσει πρόσφατα κάποιο license, και δεν ξέρω αν πραγματικά το αποτέλεσμα της αγοράς ειναι η έκδοση 2.5 ή η έκδοση που θα λάβει ο αγοραστής ειναι η 2.7 (και απλά ξέχασαν να ανανεώσουν τη σελίδα):

 

Έχω μπροστά μου το πακέτο και το official CD-Rom. Στο πίσω μέρος της θήκης του CD θα έχει εναν serial number το οποίο θα πρέπει να εισάγεις στη διεύθυνση http://www.nod32.gr/register. Αν ο αριθμός ειναι σωστός, θα λάβεις ενα e-mail με τα στοιχεία χρήσης (username, password). Με αυτά τα στοιχεία, οποιαδήποτε στιγμή επισκεφθείς είτε το http://www.eset.com/download/registered_software.php, μπορείς ΠΑΝΤΑ να κατεβάσεις την πλέον πρόσφατη διαθέσιμη έκδοση.

 

Η διαδικασία ειναι όμοια με αυτή που θα ακολουθήσεις αν π.χ. αγοράσεις σήμερα το προιόν και σε εναμιση μήνα βγει η έκδοση 2.9 και δεν επιθυμείς να περιμένεις να λάβεις την αναβάθμιση διαμέσου της διαδικασίας update.

 

Υ.γ Αυτό που μετρά λοιπόν, και που εννοούσα πιο πάνω, είναι η άδεια χρήσης. Απο εκεί και ύστερα, κάθε δεδομένη στιγμή, είσαι σε θέση να κατεβάσεις με τα στοιχεία της άδειάς σου την πλέον πρόσφατη. Δεν αντιλέγω ωστόσο πως θα πρέπει το ζήτημα της ιστοσελίδας να διευθετηθεί από την εταιρία.

 

:)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

edo kai 3-4 meres enoa anigo 3-4 selides sto internet arkei ..kapou kolaei ... kai an patiso 2-3 fores pano se kapoio task pou ta kleinei bgazontas not responting

 

exo firefox 2 kai internet explorer.

 

otan mou to eixe kanei prota sto firefox ekana kainourgio profile kai douleve telia 2 meres. meta pali ta idia !

 

exo kai zone alarm .... me to firewall kai ta sxetika

to parakseno einai oti otan paei na kanei update katebazei ok gia spyware alla gia antivirus conection failed ...kati tetio leei.

episis den mporo na mpo me tipota sto http://www.zonelabs.com gia na katebasso kapio update apo eki

 

 

lete gia io ?

Link to comment
Share on other sites

@globy

 

ευχαριστώ πολύ

 

ξέρει κανείς πώς μπορεί να εξαφανιστεί η ημιδιαφανής μπάρα όταν ελέγχει τα email ο 2.7?

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα παιδια και καλες γιορτες εδω και μια βδομαδα εχω βαλη το kaspersky anti-virus 6 και οποτε κανη uptade μου ζηταη restar συνεχως στη παλια εκδοση δε το εκανε ειναι πολη σπαστηκο καπια λυση.Ευχαρηστω

Γιωργος

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes.

Link to comment
Share on other sites

στο site του AVG που εχει τα updates σε .bin, απο τα priority updates πρεπει να τα κατεβασω ολα και να τα βαλω ολα με χρονικη σειρα;.. ΤΗΝΧ

μιλαω για εδω:

http://free.grisoft.com/doc/24/lng/us/tpl/v5

Citizen AW5000-24E | Creek A50i R | Dual CV-1160 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | JBL T110 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | Legend | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | ONYX BOOX Nova 2 | Pioneer PD-S602 | QED XT Evolution | Xiaomi Redmi Buds 4 Active    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Καλημερα...Καπου διαβασα οτι το Norton Internet Security 2007 κανει παρα πολυ καλα τιν δουλεια του,μαλιστα οτι ερχεται πρωτη στις σουιτες προστασιας που υπαρχουν πλεον για προστασια,,,αληθευει;;Την εχει δοκιμασει κανενας να μας πει αποψεις;;ειναι τρομερα ελαφρυ για το συστημα αντιθετα με της προηγουμενες λενε....
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα...Καπου διαβασα οτι το Norton Internet Security 2007 κανει παρα πολυ καλα τιν δουλεια του,μαλιστα οτι ερχεται πρωτη στις σουιτες προστασιας που υπαρχουν πλεον για προστασια,,,αληθευει;;Την εχει δοκιμασει κανενας να μας πει αποψεις;;ειναι τρομερα ελαφρυ για το συστημα αντιθετα με της προηγουμενες λενε....

 

 

H είδηση που έγραψα στην επίσημη πρεμιέρα της εφαρμογής:

 

Η Symantec παρουσίασε τις εκδόσεις 2007 των δύο κορυφαίων προϊόντων της, Norton Antivirus και Norton Internet Security 2007, με νέες δυνατότητες και λιγότερες απαιτήσεις σε υπολογιστική ισχύ.

 

Το Norton Internet Security 2007, που θα είναι επίσημα διαθέσιμο στο καταναλωτικό κοινό στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενσωματώνει πλέον anti-phising εργαλεία που στηρίζονται τόσο σε «μαύρες λίστες» όσο και σε προενεργές τεχνολογίες που ανιχνεύουν πιθανές επικίνδυνες ιστοσελίδες. Ανάμεσα στις βελτιώσεις που ενσωματώνονται στο εμπορικότερο προϊόν της εταιρίας είναι και το νέο Intrusion Prevention συστατικό. Όπως η Symantec ισχυρίζεται, η νέα αυτή δυνατότητα θα προστατέψει τους χρήστες των Windows από τις διαρκώς αναπτυσσόμενες απειλές που εκμεταλλεύονται ευπάθειες των λειτουργικών τους συστημάτων, ακόμη κι αν οι υπολογιστές δεν ενσωματώνουν τις τελευταίες αναβαθμίσεις της Microsoft.

 

Tην ίδια στιγμή, όπως η σουίτα ασφάλειας έτσι και το Norton Antivirus 2007 έρχεται με νέο, αναβαθμισμένο interface. Η εφαρμογή ενσωματώνει τώρα μια νέα τεχνολογία που θα εξουδετερώνει επιθέσεις από ολόκληρες οικογένειες ιών και worms χωρίς να είναι αναγκαία η ύπαρξη διαφορετικών «υπογραφών» για κάθε ένα χωριστά.

 

Σύμφωνα με την διευθύντρια του τμήματος ανάπτυξης εφαρμογών, οι τεχνολογίες που συγκροτούν τον πυρήνα της εφαρμογής έχουν πλέον διαχωριστεί από τις υπόλοιπες δυνατότητες παροχής προστασίας. Η κίνηση προς την δημιουργία μιας εφαρμογής που θα αποτελείται από πολλά συστατικά (modules) αλλά και η εκ νέου συγγραφή κώδικα αρκετών σημείων του Norton Internet Security 2007, σε συνδυασμό με κάποιες αλλαγές στις μηχανές ανίχνευσης και αφαίρεσης κακόβουλων εφαρμογών, μείωσαν αισθητά τόσο την κατανάλωση μνήμης που πλέον αγγίζει τα 10-15 MB όσο και τους χρόνους πλήρους ανίχνευσης κατά 30-35%.

 

Τα δυο νέα προϊόντα τρέχουν σε Windows XP λειτουργικά συστήματα μα η εταιρία τόνισε πως θα υπάρξουν δωρεάν αναβαθμίσεις για όσους χρησιμοποιήσουν τα Windows Vista. To Norton Antivirus 2007 θα κοστίζει 39.99 δολάρια (περίπου 31.5 ευρώ) ενώ το Norton Internet Security 2007 έρχεται στην τιμή των 69.99 δολαρίων (περίπου 55.2 ευρώ). Στις τιμές και των δύο προϊόντων περιλαμβάνονται δωρεάν αναβαθμίσεις τόσο στις εφαρμογές όσο και στις βάσεις δεδομένων τους.

 

 

H δική μου άποψη; Δεν έχω δοκιμάσει σε διάρκεια την εφαρμογή. Σέβομαι τις δηλώσεις της διευθύντριας του τμήματος ανάπτυξης εφαρμογών, και έχω κάθε καλή διάθεση να πιστέψω οτι κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες να επιτύχουν ένα πιο ελαφρύ πρόγραμμα. Αν κανείς δεν αμφισβητήσει τις σαφώς βελτιωμένες επιδόσεις, σε σύγκριση πάντοτε με τις προηγούμενες εκδόσεις, το ερώτημα που μένει να δωθεί απάντηση αφορά στις συγκρίσεις: Είναι το NIS 2007 μία «γρήγορη» σουίτα εν συγκρίσει μόνο με τα παλαιότερα NIS, ή μπορεί να ανταπεξέλθει με άνεση στον ανταγωνισμό, συνδυάζοντας ταχύτητα με υψηλούς δείκτες προστασίας;

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Εστησα το Trial του NIS2007,πριν λιγο τελειωσε το full system scan βρηκε δυο trojans οπου ο προηγουμενος συνδιασμος που ειχα (comodo,Nod32)δεν ειχε βρει..Ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα..

Θα το αφησω οσο δειαρκει το Trial και θα δειξει...Παντως εχει

πολυ καλυτερο Interface πιο friendly user και ειναι απιστευτα ελαφρυ,,φτανει να κανει την δουλεια του καλα....

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει φαίνονται όλες, έχει μονάχα ένα δεύτερο προσαρμογέα δικτύου με ένα κόκκινο χ πανω του, αλλά είναι απενεργοποιημένο όπως λέει. Όταν βρω τι φταίει θα ενημερώσω για τους συμπάσχοντες ;)

 

Τελικά φταίει η usb συσκευή αποθήκευσης που χρησιμοποιούσα. Μόνο όταν είναι στον υπολογιστή κάνει restart μετά από λίγο. Μου έκανε και μόνη της νούμερα, εκτός υπολογιστή, κι έτσι πήρα νέα ;) Ευτυχώς δεν πρόκειται για ιό :happy:

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

paidia poio einai to kalytero antivirus ?? ti mou proteinete? k ithela na kano mia erotisi.. eimai arxarios k den exo enimerothei kala (akoma)... mporo na exo sto pc mou pano apo ena antivirus??
http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg
Link to comment
Share on other sites

paidia poio einai to kalytero antivirus ?? ti mou proteinete? k ithela na kano mia erotisi.. eimai arxarios k den exo enimerothei kala (akoma)... mporo na exo sto pc mou pano apo ena antivirus??

 

Τα Κασπέρσκι ή ΝΟD32 θα σε καλύψουν. Η συνύπαρξη 2 antivirus στο σύστημα μπορεί να προκαλέσει πολλά σοβαρά προβλήματα.

Link to comment
Share on other sites

Haris10,

 

Μπορείς να έχεις πάνω από 2 antivirus εφαρμογές στον υπολογιστή σου, μα υπό προυποθέσεις. Ποιες είναι αυτές; Να μην έχουν και οι δύο εφαρμογές ενεργή την real-time προστασία. Ωστόσο, υπάρχουν και εμπόδια, διότι ακόμη και έτσι να ρυθμίσεις τα προγράμματά σου, ορισμένα setup εντοπίζουν αυτόματα την ύπαρξη άλλης antivirus εφαρμογής, και δεν επιτρέπουν την συνέχιση της εγκατάστασης.

 

Εν ολίγοις: μιας και όπως τόνισες είσαι αρχάριος, επέλεξε ένα και καλό antivirus, εγκατέστησέ το, φρόντισε να τραβάει -αν δυνατόν, αυτόματα- τις πλέον πρόσφατες αναβαθμίσεις, και τακτικά (π.χ. μία φορά κάθε Κυριακή) να εκτελείς ένα πλήρες scan του υπολογιστή σου. Η διαδικασία αυτή, σε πολλές εφαρμογές antivirus, μπορεί να προγραμματιστεί. Φρόντισε όμως να μην γίνεται σε ώρες στις οποίες ο υπολογιστής εκτελεί εργασίες (π.χ. τον χρησιμοποιείς για δουλειά και/ή διασκέδαση).

 

Την καλημέρα μου

:)

Link to comment
Share on other sites

exo ena provlima omos.. katebasa kati mp3.. k to ena apo auta de mporo na to kano oute delete oute tipota.. oute kan anoigei... ekana scan sto pc alla den to vrike... ti na kano?
http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg
Link to comment
Share on other sites

to nod einai free san to avast i pleroua, giati den diaxorizete tin bathmologisi gia to an ta programata einai freeware i payware opos leo ego

pleroua, pleroua: http://www.eset.com

Link to comment
Share on other sites

ή σπασμενουα - σπασμενουα...

ασχετο με anti-virus παιδες αλλα να προτινω οσοι δεν θελουν να μπαινουν σε διαδικασιες σπασιματων κ.τ.λ να δικιμασετε και το Spyware terminator(οτι καταλαβατε κανει),εξαιρετικο και αρκετα ελαφρυ και πανω απο ολα free.

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Link to comment
Share on other sites

αν μπορει καποιος να μου πει στο AVG free

τα update πως καταλαβαινουμε απο το ονομα

ποιο θα βαλουμε,

ενταξει γινεται αυτοματα,

αλλα θελω να κρατησω καποια αρχεια,

για να μην ταξανακατεβαζω..

υπαρχει κανενας οδηγος;..

Citizen AW5000-24E | Creek A50i R | Dual CV-1160 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | JBL T110 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | Legend | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | ONYX BOOX Nova 2 | Pioneer PD-S602 | QED XT Evolution | Xiaomi Redmi Buds 4 Active    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ και διαφωνώ, αλλά δεν είναι της παρούσης.

:)

 

 

 

Ελέκτρικ, το νέο NOD32: «Δωρεάν θα διατεθεί η καινούρια έκδοση 2.7 του antivirus & antispyware NOD32 σε όλους τους ήδη υπάρχοντες χρήστες του προϊόντος. Η νέα έκδοση αναβαθμίζει αισθητά το προϊόν, υποστηρίζοντας το καινούριο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows Vista, και προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία από rootkits και άλλες κατηγορίες κακόβουλου ή απλά «ενοχλητικού» λογισμικού. Η διάθεση της έκδοσης 2.7 έχει ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή ενώ μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου 2006 όλοι οι χρήστες του προϊόντος θα την έχουν λάβει μέσω της διαδικασίας αυτοματοποιημένης ενημέρωσης.»

 

Η σημαντικότερη κατ'εμέ αναβάθμιση είναι η υποστήριξη των Vista.

Δεν είμαι σίγουρος που αναφέρονται όταν λένε ολοκληρωμένη προστασία από rootkits, διότι αν η μνήμη μου δε με απατά, το NOD32 αναφέρει τη συγκεκριμένη δυνατότητα εδώ και καιρό. Υποθέτω αναβαθμίσαν τη μηχανή.

 

Σημείωση: Με νόμιμη άδεια χρήσης της εφαρμογής, ΔΕΝ έχω λάβει ακόμη το 2.7 update. Δεν ανησυχώ ωστόσο για το over-all επίπεδο προστασίας, και καθαρά απο περιέργεια, δε θα αναβαθμιστώ manually.

 

 

 

Ένα antivirus, ektormic, δεν είναι υποχρεωμένο να σε προστατεύει απο κάθε λογής κακόβουλη εφαρμογή που κυκλοφορεί εκεί εξω. Γι'αυτό ονομάζεται antivirus, γι'αυτό και δημιουργήθηκαν τα πακέτα Internet Security, γι'αυτό και δημιουργήθηκαν οι anti-spyware εφαρμογές.

 

:)

 

 

To update για την έκδοση 2.7 δεν έχει κατέβει ακόμη στους χρήστες. Θα κατέβει όμως σύντομα.

 

Βεβαίως, όλοι οι χρήστες ESET NOD32 μπορούν να κατεβάσουν την έκδοση 2.7 από την ιστοσελίδα μας http://www.nod32.gr/download/registered_software.php χρησιμοποιόντας το username και password που διαθέτουν.

 

Το NOD32 προστατεύει από ιούς ,spyware (μάλιστα είναι το μοναδικό που έχει πιστοποιηθεί και στην κατηγορία antivirus installed http://www.westcoastlabs.org/cm-av-list.asp?Cat_ID=12), adware, trojans, worms, rootkits και άλλα malware.

Link to comment
Share on other sites

Το NOD32 προστατεύει από ιούς ,spyware (μάλιστα είναι το μοναδικό που έχει πιστοποιηθεί και στην κατηγορία antivirus installed http://www.westcoastlabs.org/cm-av-list.asp?Cat_ID=12), adware, trojans, worms, rootkits και άλλα malware.

Δηλαδή να υποθέσουμε πως το NOD32 μπορεί εκτός από τη γνωστή χρήση του ως antivirus, να χρησιμοποιηθεί και ως firewall;

Link to comment
Share on other sites

Όχι, το NOD32 δεν έχει τέτοιες δυνατότητες και το post που παραθέτεις, δεν λέει κάτι τέτοιο.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...