Alxnks Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 an kai panta empisteuomai ta removal tools apo symantec.. en toutois san kalitero anti-virus theoro to mcafee! apo kei kai pera.. eisai sigouros oti einai to worm pou les kai oxi kapoio allo? dokimase na kaneis online live scanning me panda software mipos dei kati. i kai i mcafee nomizo kanei online. gia try kai vlepeis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 Tα έχω γράψει 2 posts πριν. Δεν αρκεί μόνο το removal tool! Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 to eida to post pou les..mono pou egw otan mpainw sto nety den mporw na katebasw tpt apo to site ths microsoft..oses fores kai na pathsw to koumpi den katebazei tpt.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. April 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2004 Είπες παραπάνω ότι το removal tool δεν σε βοηθάει... Μήπως ανήκεις σ'αυτήν την κατηγορία? If the tool fails to run as expected or it reports that it was not able to remove all the files or end all the processes, run the tool again in Safe mode. In this situation, turn off the power, wait 30 seconds, and then restart the computer in Safe mode (Windows 95/98/Me/2000/XP), and then run the tool again. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunk Δημ. April 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2004 tha to dokimasw kai auto...na doume ti allo tha kanoume.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LimassoL Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 hi all!exo na kano merikes parathrhseis,prota h8ela na po oti to systhma mou htan gemato ious kai o norton den brike tipota pragmatika.mhn sas ta polulogo to pc auto einai tou patera mou :P skefthka kai ego na balo to panda...eno to eixa balei kai ego prin sto pc mou,telos o panda mou briskei 8 ious sto pc kai ego isixazo.(to scan egine meso online scan,giati me gia kapoio logo den mporousa na to kano install).Telos skefthka na katabeso ena anti virus prin to pc kollhsei kai allous ious kai katebasa to kaspersky.kano scan xaroumenos oti o panda eixes kanei douleia, kai briskei allous 18 IOUS AN EINAI DYNATON...lol :o,tora ystera apo 2 ores psaksimo perimene gia scan sbhse ious kane update ta katafera kai einai ok.ekei pou h8ela na kataleisko einai oti NORTON SUCKS HARD OPOS KAI O PANDA,TO ONLINE SCAN EINAI APARADEKTO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poseidon Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 To kaspersky το εχω δοκιμασει και μου φανηκε πολυ δυσχρηστο.Απο την αλλη μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο AVG7 professional και στο zone alarm pro4. Aχτυπητο διδυμο:D.Πιστευω οτι κανoυν πολυ καλυ δουλεια, τουλαχιστον μεχρι τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thodorisgr77 (16 Μάρ. 2004 , 16:55) ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; Ποιος είναι, όμως, ο λόγος ύπαρξης των ιών και γιατί κάποιος να σπαταλήσει χρόνο για να δημιουργήσει ένα μικρό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να σπείρει την καταστροφή σε δίκτυα και υπολογιστές; Gia na exoume kai emeis douleia :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. April 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2004 Ποια προγράμματα θεωρείτε ως τον καλύτερο συνδιασμό για την καλύτερη αντιμετώπιση ιών! Δυστυχώς δέχομαι καθημερινή επίθεση δεκάδων ανεγκέφαλων που δεν συμφωνούν με τα γραφόμενά μου (γράφω σε μια σελίδα στο δίκτυο... αλλά δεν είναι επί τις παρούσης). Παρακαλώ θέλω γνώμες! Χρεισημοποιώ το BitDefender Pro αλλά δεν ξέρω αν είναι και τόσο καλό τελικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Ρε παιδια ειναι 2 μερες τωρα που παιρνω mails με ιους απο αγνωστα ατομα στον λογαριασμο μου στην panafonet.Mails που προερχονται απο otenet κατα κυριο λογο.Τα μπλοκαρει ολα το norton βεβαια αλλα ειναι σπαστικο στα καλα καθουμενα να συμβαινει αυτο,ξερει κανεις λεπτομερειες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (28 Απρ. 2004 , 19:00) Ρε παιδια ειναι 2 μερες τωρα που παιρνω mails με ιους απο αγνωστα ατομα στον λογαριασμο μου στην panafonet.Mails που προερχονται απο otenet κατα κυριο λογο.Τα μπλοκαρει ολα το norton βεβαια αλλα ειναι σπαστικο στα καλα καθουμενα να συμβαινει αυτο,ξερει κανεις λεπτομερειες; Μου φαινεται οτι αν εισαι στο contact list καποιου και μολυνθει με ιο τοτε σε παιρνει και εσενα η μπαλλα,λαμβανοντας μολυσμενα mails. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Υπάρχει εδώ και καιρό έξαρση σ'αυτό το πρόβλημα. Πρόκειται κυρίως για attachments μολυσμένα με διάφορες εκδόσεις του ιού Netsky. Δεν υπάρχει... τέλος στην ταλαιπωρία γιατί γίνεται αλυσίδα μέσω των contact lists. Μπορεί τη δική σου δ/νση να την έχουν μόνο 2-3 άτομα στο address book τους αλλά οι ιοί την χρησιμοποιούν και ως δ/νση αποστολέα με αποτέλεσμα να διαδίδεται ταχύτατα σε τεράστιο αριθμό υπολογιστών... Γι'αυτό κάποια στιγμή μπορεί να λάβεις και ειδοποιήσεις για μολυσμένα mail που έχεις στείλει ή άλλες για μη παραδοθέντα... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. April 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Ερευνητές ασφάλειας λογισμικού εντόπισαν ένα νέο σημαντικό κενό ασφάλειας, που επηρεάζει όλες τις εκδόσεις των Windows αλλά και του Internet Explorer. Το κενό αυτό μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τα συστήματα που χρησιμοποιούν σαν λειτουργικό σύστημα τα Windows και οφείλεται σε buffer overflow. Η Microsoft επιβεβαίωσε το κενό ασφάλειας και συμβούλευσε τους χρήστες των Windows, να εγκαταστήσουν όλα τα τελευταία updates για το λειτουργικό τους σύστημα. Παρόλα αυτά, η εταιρεία Secunia, επιμένει ότι το κενό ασφάλειας συνεχίζει να υφίσταται και έχει επιβεβαιωθεί σε συστήματα που έχουν εγκατεστημένα όλα τα τελευταία patches της Microsoft. Για το λόγο αυτό, προτείνει σε όλους τους κατόχους των Windows να χρησιμοποιούν firewall και -σαν προσωρινή λύση- να απενεργοποιήσουν τον Client for Microsoft Networks ("Πελάτη για δίκτυα της Microsoft), στις ρυθμίσεις της σύνδεσής τους στο Internet. Η Secunia θεωρεί το κενό αυτό ως υψηλής κρισιμότητας, αντίστοιχο με αυτό που προκάλεσε την εξάπλωση του ιού blaster. Αυτή τη φορά όμως, το κενό ασφάλειας επηρεάζει, όχι μόνο τα Windows 2000/XP (όπως το RPC vulnerability που εκμεταλλεύτηκε ο blaster), αλλά και τα Windows 95, 98, 98 SE, ME, NT4.0 και 2003 Server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (28 Απρ. 2004 , 19:41) Υπάρχει εδώ και καιρό έξαρση σ'αυτό το πρόβλημα. Πρόκειται κυρίως για attachments μολυσμένα με διάφορες εκδόσεις του ιού Netsky. Δεν υπάρχει... τέλος στην ταλαιπωρία γιατί γίνεται αλυσίδα μέσω των contact lists. Μπορεί τη δική σου δ/νση να την έχουν μόνο 2-3 άτομα στο address book τους αλλά οι ιοί την χρησιμοποιούν και ως δ/νση αποστολέα με αποτέλεσμα να διαδίδεται ταχύτατα σε τεράστιο αριθμό υπολογιστών... Γι'αυτό κάποια στιγμή μπορεί να λάβεις και ειδοποιήσεις για μολυσμένα mail που έχεις στείλει ή άλλες για μη παραδοθέντα... Ναι την έχω πατήσει και γω και σβήνεται πολύ δύσκολα το πούστικο (έχω Νorton +McAffee) Βοηθάει ένα upadate με τον windows updater πρώτα! Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2004 Το προβλημα αρχιζει και γινεται αρκετα ενοχλητικο και δεν ξερω πως θα σταματησει.Ο ιος ειναι ο Netsky,εγω αποκλειεται να τον εχω αλλα παρολα αυτα τα mails πολλαπλασιαζονται.Μολις πριν λιγο πηρα 9 μαζεμενα ολα με τον netsky. Και κατι που παρατηρησα ενω μεχρι τωρα ο Norton μου εβγαζε το παραθυρο οτι βρεθηκε ιος στο mail και τον εσβηνε αμεσως,τωρα βλεπω 4 mails που εχουν: - αποστολεα το :NAV for Microsoft Exchange-ARTEMIS <NAVMSE-ARTEMIS@citicom.gr> -στο θεμα εχουν:Norton AntiVirus detected a virus in a message you sent. The infected attachment was deleted. -και γραφει τελικα:Recipient of the infected attachment: Macridis George\Εισερχόμενα Subject of the message: Re: My details One or more attachments were deleted Attachment my_details.pif was Deleted for the following reasons: Virus W32.Netsky.D@mm was found Τι μπορω να κανω εγω για να απαλλαγω απο ολη αυτη την ταλαιπωρια;Η Panafonet δεν μπορει να το λυσει το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Ένα καταπληκτικό προγραμματάκι για spyware/adware remove (και όχι μόνο, μιας και ταυτόχρονα είναι pop-up watch, spy watch και άλλα πολλά) είναι το BPS spyware remover . Εγώ έχω την έκδοση 8.2.0.6 Κατεβάστε την και δεν θα χάσετε. Και αν έχετε… απορίες… στείλτε μου μήνυμα (you know)!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNoS_HiM Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 kalispera sas guys.... exw tin eksis aporia xrhsimopoiw ton MSN Messenger kai otan paei kapoios na mou milisei me mic i cam xanw ta DNS mou kai anagkastika prepei i na kanw re-conect i stin xeiroteri restart :!: :lol: xrisimopoiw to Pc Cillin 2002 + Firewall help meeeeeeeeeeee :cry: thanks ek twn proterwn ps oso afora ta add-spy removals i diki mou protasi einai to Spy Sweeper Leitourgei ws tray gia tin amesi epemvasi tou se kakovoula pop ups i allou eidous add i spyware egw exw tin 2.61 (Free Ekdosi i opoia eixe vgei nomizw kai sto PC Mag ayta apo mena Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Παιδιά επειδή λείπω εδώ και δύο μήνες από Αθήνα και από το forum θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που ίσως έχει απαντηθεί. Στο PC της κοπέλας μου (τρέχει Win98SE) και με NAV 2000 μετά τη σύνδεσή της στο Internet (περίπου στα 3 λεπτά), το PC συμπεριφέρεται περίεργα, ανοίγωντας παράθυρα κάθε φορά που κινεί το mouse. Κάνει απ'ότι με έχει ενημερώσει update στα virus definitions κάθε εβδομάδα (μια και δεν μπαίνει στο Internet τόσο συχνά. Προσπάθησε να εγκαταστήσει κάποιο άλλο Antivirus, μήπως ο Norton δεν "λειτουργεί", αλλά κατά τη διάρκεια του setup crashάρει η εγκατάσταση. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τί μπορεί να ευθύνεται; Εικάζω ιός, αλλά ποιός και πώς μπορεί να αφαιρεθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Reignman ( 1 Μάι. 2004 , 10:52) Παιδιά επειδή λείπω εδώ και δύο μήνες από Αθήνα και από το forum θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που ίσως έχει απαντηθεί. Στο PC της κοπέλας μου (τρέχει Win98SE) και με NAV 2000 μετά τη σύνδεσή της στο Internet (περίπου στα 3 λεπτά), το PC συμπεριφέρεται περίεργα, ανοίγωντας παράθυρα κάθε φορά που κινεί το mouse. Κάνει απ'ότι με έχει ενημερώσει update στα virus definitions κάθε εβδομάδα (μια και δεν μπαίνει στο Internet τόσο συχνά. Προσπάθησε να εγκαταστήσει κάποιο άλλο Antivirus, μήπως ο Norton δεν "λειτουργεί", αλλά κατά τη διάρκεια του setup crashάρει η εγκατάσταση. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τί μπορεί να ευθύνεται; Εικάζω ιός, αλλά ποιός και πώς μπορεί να αφαιρεθεί; Δοκίμασε να σκανάρεις το σύστημά σου για ad-ware και keyloggers!!! Προτινόμενα προγράμματα... spybot, ad-aware και spysweeper. Θα τα βρεις εδώ!!! http://www.safer-networking.org/ http://www.spysweeper.com http://www.ad-aware.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 To δεύτερο και το τρίτο link δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστά. Το site για το Spysweeper είναι το http://www.webroot.com και για το Ad-aware είναι το http://www.lavasoftusa.com Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Καλημερα...εχω το εξης προβλημα:αλλαξα προσφατα υπολογιστη & με το που εβαλα τα ΧΡ εμφανιστηκε ο γνωστος ιος που κανει shutdown σε 60 δευτερολεπτα...λεγεται worm/lavsoft 'η καπως ετσι...το κακο ειναι οτι οταν το βρισκει το AVG λεει οτι το βγαζει,αλλα οταν ξανασυνδεομαι στο ιντερνετ ο ιος υπαρχει!Καμια συμβουλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soniasimitzi Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 ( 1 Μάι. 2004 , 15:11) Καλημερα...εχω το εξης προβλημα:αλλαξα προσφατα υπολογιστη & με το που εβαλα τα ΧΡ εμφανιστηκε ο γνωστος ιος που κανει shutdown σε 60 δευτερολεπτα...λεγεται worm/lavsoft 'η καπως ετσι...το κακο ειναι οτι οταν το βρισκει το AVG λεει οτι το βγαζει,αλλα οταν ξανασυνδεομαι στο ιντερνετ ο ιος υπαρχει!Καμια συμβουλη? Αυτη η ερωτηση εχει απαντηθει πολλες φορες εδω μεσα...πας στο site tης symantec και κατεβαζεις το removal tool για τον blaster worm,ετσι λεγεται,οταν τελειωσει το τρεχεις,στον βρισκει,τον αφαιρει...Αυτα τα tools ειναι ειδικα κατασκευασμενα για τον καθε ιο οποτε λογικα δεν θα εχεις προβλημα.Αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soniasimitzi Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soniasimitzi ( 1 Μάι. 2004 , 15:55) Αυτη η ερωτηση εχει απαντηθει πολλες φορες εδω μεσα...πας στο site tης symantec και κατεβαζεις το removal tool για τον blaster worm,ετσι λεγεται,οταν τελειωσει το τρεχεις,στον βρισκει,τον αφαιρει...Αυτα τα tools ειναι ειδικα κατασκευασμενα για τον καθε ιο οποτε λογικα δεν θα εχεις προβλημα.Αυτα... Επισης θα ηθελα να σου επισημανω γιατι το ξεχασα,αν τυχον δεν το ξερεις ηδη,πριν τρεξεις το tool,να απενεργοποιησεις απο το συστημα σου το system restore... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Και, το πιό σημαντικό φίλε Δημήτρη, τρέξε τον windows updater, γιατί το πρόβλημα οφείλεται σε κενό των windows. Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. May 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde ( 1 Μάι. 2004 , 13:35) To δεύτερο και το τρίτο link δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστά. Το site για το Spysweeper είναι το http://www.webroot.com και για το Ad-aware είναι το http://www.lavasoftusa.com Και αυτά που δίνεις εσύ και αυτά που δίνω εγώ οδηγούν σε site που βρίσκουμαι το spysweeper και το ad-aware οπότε η δουλειά γίνεται είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts