Jump to content

Ακούγεται υπέροχο το νέο Lenovo Tab P12 Pro με chip SD888


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρά το μειωμένο ενδιαφέρον πολλών για συσκευές της κατηγορίας tablets, όσοι θελήσουν να αποκτήσουν μια τέτοια φορητή συσκευή εξακολουθούν να στρέφονται κυρίως στην αγορά ενός iPad γι' αυτό και η Apple συνεχίζει να είναι κυρίαρχος σε αυτό το τμήμα. Η Samsung είναι πραγματικά ο μόνος μεγάλος αντίπαλος που έμεινε στην αγορά των tablets υψηλής τεχνολογίας, αλλά φαίνεται ότι πλέον και η Lenovo μπορεί σύντομα να μπει στο "ρινγκ" με ένα Android tablet το οποίο και ενσωματώνει SoC Snapdragon 888.

H όλη ανακάλυψη έγινε στο Google Play Console από τους ανθρώπους του MySmartPrice και μιλούν για το νέο "Lenovo Tab P12 Pro" που φαίνεται να είναι ο διάδοχος του περσινού Tab P11 Pro, αλλά το φύλλο προδιαγραφών φαίνεται εντελώς διαφορετικό.

 

Αντί να αντιπροσωπεύει ένα tablet μεσαίας κατηγορίας, φαίνεται ότι η Lenovo προσπαθεί να ανταγωνιστεί τη σειρά Galaxy Tab S της Samsung με έναν επεξεργαστή Snapdragon 888. Αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο βήμα από το chip Snapdragon 730 που είχε τοποθετηθεί στην προηγούμενη γενιά. Παράλληλα με αυτόν τον επεξεργαστή θα δούμε 8 GB RAM σύμφωνα με τη λίστα και οθόνη 2.560 x 1.600 άγνωστου μεγέθους. Το Android 11, όπως αναμενόταν, θα είναι η προ-επιλεγμένη έκδοση λειτουργικού συστήματος.

 

Μένει να δούμε πότε αυτό το tablet μπορεί να βγει στην αγορά, αλλά το P11 Pro ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2020 και τελικά βγήκε στην αγορά στις αρχές του 2021.

 

[via]

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Όσο η Google δεν έχει σοβαρό οικοσύστημα καμία εταιρία ούτε καν η Samsung μπορεί να κάνει κάτι να κοντράρει την apple.
Μια χαρά σοβαρό οικοσύστημα έχει η google και για πολλούς καλύτερο από της Apple,το πράγμα στραβώνει όταν η κάθε εταιρεια-κατασκευαστής πειράζει το λογισμικό και του αλλάζει τα φώτα.

 

Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung S23 Ultra - Samsung Tab S8+

Link to comment
Share on other sites

Πιο οικοσύστημα ? Όταν σχεδόν όλες οι εφαρμογές που θα τρέξεις σε ένα android tablet ειναι σαν να το τρέχεις σε ένα τεράστιο smartphone και πολλές φορές χωρίς καν να γυρίζει σε landscape η εφαρμογή ?

 

Ποτέ ασχολήθηκε με τα tablet η Google ?

 

Όταν σχεδόν όλες οι εφαρμογές ειναι κακογραμμένες?

 

Είχα και εχω και Android tablet και μπροστά στο iPad Air μου απλά ειναι παιχνιδάκι …

Με μια απλη εφαρμογή διαλέγεις ποιες εφαρμογες θα γυρίζουν landscape (ακομα και αυτές που δεν γυρίζουν καν default), ενω μπορείς να επιλέξεις ποιες θα είναι αυτόματα landscape, ποιες portrait και ποιες θα περιστρεφονται.. Υψηλά γράμματα αυτα για Apple.

Το Android θέλει και λιγο παιδεμα και γίνεται καλύτερο του ios (σε κάποια πράγματα εστω). Στο ios ούτε τσάμπα ταινίες streaming ουτε τίποτα. Και εγω είχα android tablet και ipad, και το ipad το κοπανήσα στον τοιχο.. (που λεει ο λόγος).

Οτι θελει δουλειά ακομα, και εφαρμογές που να έχουν tablet και mobile versions ουτε λόγος. Αλλά και ετσι όπως είναι στα περισσότερα είναι καλύτερο.

Link to comment
Share on other sites

Για αυτό σκίζει το Android στα tablets ε? ... Έχω και το app που λες να γυρίσει landscape η οθόνη.... Το σιχάθηκα το Android tablet και αυτό με τα streaming έχω λύση... Copy από τo android Τηλ μου στο ipad και τέλος... ή ακόμη καλύτερα streaming με το usb c stick της sandisk

 

sent from S10 Lite

Το ερώτημα τελικά είναι τι θέλει ο καθένας να κάνει σε ένα tablet.

Αν πχ είναι office, sorry αλλά λύση υπάρχει μέσω και ms office μια χαρα , δε θες iPad.

Streaming όπως είπες μια χαρα κάνεις.

Από κει και πέρα όμως, το βασικότερο είναι το πως βολεύεται κάποιος. Αν βολεύεται κάποιος με iPad θα πάει με iPad!

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison
Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά οικοσύστημα είναι και το Αντροιντ σε τάμπλετ και μια χαρά κάνεις την δουλειά σου όπως είπα κι έχεις και μια ελευθερία παραπάνω από ότι σε ipad

Εγώ το προσπάθησα με ένα ipad air 2019 αλλά δεν μου κάτσε.Το streaming αγώνων ,λίγο το youtube vanced που δεν μπορούσα να έχω,λίγο το πενάκι που είχα στο tab s4 μου και λίγο η έλλειψη κάρτας sd με περιόρισαν και δεν το άντεξα.

Όμως η μπαταριαρα δεν έχει αντίπαλο!

Samsung S23 Ultra - Samsung Tab S8+

Link to comment
Share on other sites

Αν θέλεις ταμπλετ απροβληματιστο με σχεδόν όλα τα app optimized πας σε ipad τέλος.... Αλλιώς θα μιλούσαμε για κορυφαίες πωλήσεις σε Android tablets. Αλλιώς πάς σε λαπτοπ και ησυχάζεις.

 

sent from S10 Lite

 

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

 

Οχι δεν είναι μια χαρά δεν υπάρχει απλά!

Όσον αφορά τις διαφημίσεις στο youtube κατεβασα το adguard δωρεάν από το app store και βλέπω στο safari χωρίς καμία απολύτως διαφήμιση. Πενάκι έχει και το ipad αν δεν μπορείς χωρίς αυτό.

 

sent from S10 Lite

 

Εντάξει άποψη σου.Δεν βολευόμαστε όλοι με τα ίδια.Το πενάκι στο ipad air είχε όταν ρώτησα 100€ οπότε έφαγε Χ.Όπως και πολλές εφαρμογές που ήθελα κόστιζαν.

Samsung S23 Ultra - Samsung Tab S8+

Link to comment
Share on other sites

Αυτη η συζήτηση εχει καταντήσει βαρετή. Καθένα απο τα 2 οικοσύστηματα έχει συν και πλην. Σίγουρα το ios σε tablet είναι ποιο ολοκλήρωμενο, με εφαρμογές βελτιστοποιημενες για μορφή tablet, landscape κλπ. Απ την αλλη δεν μπορείς να κανεις (εύκολα ή καθόλου) πάρα πολλά πράγματα ακριβώς λογω της φιλοσοφίας του ios να πληρώνεις τα πάντα. Πχ υπάρχει stremio, nova lite και 100αδες αλλες εφαρμογές να βλέπεις τσάμπα απο torrent κλπ? Μπορείς να έχεις τσάμπα εφαρμογες στο ios? Κλπ.

Αν είσαι τυπος που τα θέλει ολα έτοιμα προ ρυθμισμένα και πληρώνεις τα πάντα το ipad πιθανότατα θα σε βολέψει παραπάνω. Αλλιώς το Android, ακομα και όπως είναι αυτη τη στιγμή που δεν είναι όλες οι εφαρμογές βελτιστοποιημενες για μορφή ταμπλετ ειναι αξιολογότατο, ενώ υπάρχουν και πάμφθηνες συσκευες να κάνεις τη δουλειά σου. Όποιος μιλάει για λαπτοπ είναι απλά άσχετος. Δε βολεύει καθόλου θέλει ποντίκι κλπ. Μπορείς να είσαι ξαπλωμενος στο κρεββάτι και να σερφαρεις σε λαπτοπ ή να χειρίζεσαι εφαρμογες (ξάπλα και χωρίς ποντίκι ή πενακι)? Εδω εχω το galaxy book 12, λαπτοπ ταμπλετ με Windows (2000+ κόστος) , και το εχω μονο για σοβαρη εργασία και είναι εντελώς δύσχρηστο σε touch εφαρμογές. Από οταν πηρα ένα Android galaxy tab s6 10.5 το 90% χρήσης γίνεται σε αυτο (κατανάλωση περιεχόμενου κυρίως) και 10% στο Windows galaxy book 12. Προσωπικά iPad, όπως έγραψα έφυγε απ το παράθυρο για τη δική μου χρήση. Απ την άλλη καταλαβαίνω πλήρως αυτους που το προτιμούν. Ευτυχώς υπάρχουν επιλογές.

 

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

και αυτό με τα streaming έχω λύση... Copy από τo android Τηλ μου στο ipad και τέλος... ή ακόμη καλύτερα streaming με το usb c stick της sandisk

 

sent from S10 Lite

Να καταλαβαίνουμε τουλάχιστον τι γράφουμε. Αυτο που κάνεις στο ipad δε λέγεται streaming.

Edited by sosimple2
Link to comment
Share on other sites

Έχω και android tablet (mi pad 4 plus) με Lineage (Android 10) επίσης έχω δουλέψει και το Galaxy Tab S7. Κακό optimize παντού λόγω Google....ναι για popcorn και Τζαμπε καταστάσεις μια χαρά είναι

 

sent from S10 Lite

Σε σχέση με ipad όντως είναι κακο το optimize του galaxy tab s, δε διαφωνεί κανείς μαζί σου. Απλά για πολλούς αυτό δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ασε που φτιάχνεται σε μεγάλο βαθμό αν κάποιος θέλει να το βελτιώσει. Σε τελική ανάλυση επόμενως είναι τι χρήση κάνεις. Δεν είναι τυχαίο οτι κάποιοι ορκίζονται οτι το ένα η το αλλο τους βολεύει πολύ καλύτερα, επομένως δε χρειάζονται φανατισμοι. Καθένας παίρνει οτι τον βολεύει.

Η συσκευή της Lenovo παρεμπιπτόντως φαίνεται πολυ καλη και χρειάζεται γιατί στο Android μόνο η σαμσουγκ φτιάχνει σοβαρές ταμπλέτες για την ώρα. Οταν μπουν και άλλοι παίχτες με καλές δυνατές συσκευές θα έρθει και καλύτερη υποστήριξη από Google και θα ανέβουν τα ποσοστά των Android tablet.

Τι δεν μπορεις να κάνεις ακριβώς με το galaxy tab s7?

Παιχνίδια παίζεις άπειρα και σχεδόν πλήρως βέλτιστοποιημενα (ή δεν φαίνεται η μη βέλτιστοποιηση), εφαρμογές το ιδιο. Οκ βάζεις και μια εφαρμογή να γυρνάει οταν αυτο δε συμβαίνει. Με adb βελτιώνεις τα πάντα σχεδόν όπου δε γίνεται κατευθείαν. Αλλάζεις launcher βαζεις πχ nova και το φτιάχνεις εντελώς στα μέτρα σου. Απειρα widget κλπ. Στο τσάμπα, streaming, εφαρμογές κλπ δεν έχει αντίπαλο. Αν το smoothness σου φαίνεται μέτριο, άλλαξε απο development options τα transition σε 0.5 απο 1 ή και 0. Μπορεις να κόψεις εφαρμογές και υπηρεσίες που ΔΕΝ χρησιμοποιείς, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Στο τέλος η διαφορά με το ipad καταντάει μηδαμινή και έχεις μονο πλεονέκτηματα. Δεν είσαι τύπος που θέλει να κάνει τίποτα απο ολα αυτά και δεν γουστάρεις όπως είναι τα ταμπλετ Android απ τη μανα τους? Κάθεσαι στο ipad, πληρώνεις τα πάντα και κανείς οτι αυτό σου επιτρέπει (δεν είναι λίγα πλέον αλλα σίγουρα δεν κάνεις τα πάντα) . Εγω πάντως επαιξα τα ίδια παιχνίδια και εφαρμογές και στα 2 και δεν ειδα ΤΗΝ διαφορά υπέρ του ipad, ειδικα μετα απο λιγη βέλτιστοποιηση (είναι ποιο γρήγορο όμως το ipad) . Στο ios δεν μπορω να κάνω καμιά βέλτιστοποιηση ετσι και αλλιώς..

Η lineage για τις τελευταίες συσκευές της σαμσουγκ ειναι για τα πανηγύρια παρεπιμπτοντως. Εκει και αν δεν υπάρχει η παραμικρή βέλτιστοποιηση. Την 1η μέρα θα σου φανεί ελαφρύτερο και καθε μερα που περνάει θα σέρνεται σιγα σιγα. Έχοντας βάλει τουλάχιστον σε 20 συσκευες στο παρελθόν τουλάχιστον 200 custom rom, καί έχοντας συμμετάσχει και σε κάποιες κατι παραπάνω ξέρω για να το γράφω. Τελείωσε η εποχή των custom rom (δυστυχώς). 1000 φορές καλύτερα να βέλτιστοποιησεις την original.

Εκει που τελικά υπερέχει το ipad είναι σε κάποιες εφαρμογές και παιχνίδια που δεν υπάρχουν στο Android. Κάτι που αργά η γρήγορα θα αλλάξει αλλα οκ αν χρειάζεσαι κάποιες από αυτές και δε σε βολεύουν οι εναλλακτικές στο Android τότε λογικά πας σε ipad.

Edited by sosimple2
Link to comment
Share on other sites

Αυτη η συζήτηση εχει καταντήσει βαρετή. Καθένα απο τα 2 οικοσύστηματα έχει συν και πλην. Σίγουρα το ios σε tablet είναι ποιο ολοκλήρωμενο, με εφαρμογές βελτιστοποιημενες για μορφή tablet, landscape κλπ. Απ την αλλη δεν μπορείς να κανεις (εύκολα ή καθόλου) πάρα πολλά πράγματα ακριβώς λογω της φιλοσοφίας του ios να πληρώνεις τα πάντα. Πχ υπάρχει stremio, nova lite και 100αδες αλλες εφαρμογές να βλέπεις τσάμπα απο torrent κλπ? Μπορείς να έχεις τσάμπα εφαρμογες στο ios? Κλπ.

 

Δυστηχώς στα tablet η κατάσταση ειναι πολύ χειρότερη σε σχεση με τα smartphones,γιαυτο και τα Ipad ειναι μονόδρομος και φυσικά πουλάνε όσο πουλάνε.

Ο κύριος λόγος ειναι οτι τα tablets ο κοσμος δεν τα αλλαζει τοσο συχνά όπως τα κινητά και η χρήση που κάνει σε αυτά πάλι ειναι συνήθως συγκεκριμένη(web browsing,youtube,παιχνιδια,ταινιες κλπ).

 

Στα 300 με 330ευρω λοιπόν που ξεκινάει το φθηνότερο Ipad,δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα σε Android μερια να προσφέρει ούτε τσιπάκι επιπέδου A12 που φοράει το συγκεκριμένο,ούτε και σε πολυετή software υποστήριξη.

 

Εκει που κερδίζουν κατα κράτος τα Android tablets ειναι οτι έχεις φθηνότερες επιλογές(πχ 150ευρω)και επίσης τα περι torrent.

 

Οσο για το Lenovo του θεματος,κυριολεκτικά αδιάφορο και τον SD888 που θα φοράει(θερμάστρα),και τα χρήματα που θα ζητάει.

Edited by Fulgore1
Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δεν μπορείτε η δεν θέλετε να καταλάβετε μερικοί ότι ο κόσμος δεν θέλει να κάτσει να κάνει όλα τα παραπάνω για να πάρει από ένα ταμπλετ ότι καλύτερο γίνετε. Ο κόσμος θέλει να πάρει κάτι και να δουλέψει κατευθείαν out of the box. Για αυτό το λόγο πουλουν περισσότερο τα iPad. Edited by chocbhed_6630
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει άποψη σου.Δεν βολευόμαστε όλοι με τα ίδια.Το πενάκι στο ipad air είχε όταν ρώτησα 100€ οπότε έφαγε Χ.Όπως και πολλές εφαρμογές που ήθελα κόστιζαν.

 

Ωραία τα λες , τζάμπα εφαρμογές , τζάμπα streaming , παρανομία φουλ , Vanceed κλπ.

Eχει χαϊδέψει άπειρα αυτάκια η Google και φυσικά είναι και ένας τεράστιος παράγοντας να προτιμήσεις android.

Edited by Billeridis
Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/
Link to comment
Share on other sites

Ωραία τα λες , τζάμπα εφαρμογές , τζάμπα streaming , παρανομία φουλ , Vanceed κλπ.

 

Eχει χαϊδέψει άπειρα αυτάκια η Google και φυσικά είναι και ένας τεράστιος παράγοντας να προτιμήσεις android.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω...

Εντάξει το κάναμε το νήμα του Lenovo αχταρμα.

Τέλος το offtopic από εμένα,ο καθένας αγοράζει ότι τον βολεύει.

Άλλωστε όλοι ξέρουμε πως το καλύτερο λειτουργικό ή η καλύτερη συσκευή είναι αυτή που ταιριάζει στον καθένα μας ξεχωριστά.Ολα τα άλλα είναι ιστορίες να λέμε...

Samsung S23 Ultra - Samsung Tab S8+

Link to comment
Share on other sites

Στα 300 με 330ευρω λοιπόν που ξεκινάει το φθηνότερο Ipad,δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα σε Android μερια να προσφέρει ούτε τσιπάκι επιπέδου A12 που φοράει το συγκεκριμένο,ούτε και σε πολυετή software υποστήριξη.

.

Αυτό είναι αλήθεια και βασικός λόγος που στα ταμπλετ παει πολυ καλύτερα η Apple απο οτι πάει στα κινητά..

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πήρα μέσω ψηφιακής μέριμνας το Α7 4g της Σαμσουνγκ,πλην της κάμερας είναι ένα τεράστιο κινητό σε όλα του με φοβερό ήχο,μπαταρία και σήμα.
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πήρα μέσω ψηφιακής μέριμνας το Α7 4g της Σαμσουνγκ,πλην της κάμερας είναι ένα τεράστιο κινητό σε όλα του με φοβερό ήχο,μπαταρία και σήμα.

 

Μα αυτό είναι το θέμα , να μην είναι ένα τεράστιο κινητό.

Γι αυτό η Apple πλέον έχει διαχωρίσει τα λειτουργικά σε iOS και iPadOS.

 

π.χ Αλλη εφαρμογή το Twitter για κινητά , άλλη για Tablet.

Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...