Jump to content

Ξέρουμε σχεδόν τα πάντα για το Xiaomi Mi Mix 4 που έρχεται στις 10 Αυγούστου


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην βιαστείτε να προβείτε στην αγορά νέου smartphone προτού δείτε και το καινούργιο Xiaomi Mi Mix 4 (2106118C) που θα παρουσιαστεί στις 10 Αυγούστου (μαζί με το tablet Mi Pad 5 ) και μάλιστα η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα τρέχει το νέο MIUI 12.5. Στο σχετικό ΔΤ της εταιρείας δεν αναφέρθηκε ακόμη ποιο chipset έχουν επιλέξει, αλλά το Geekbench δεν κρατά μυστικά και φανέρωσε πως το νέο Mix θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 888+ , την ενισχυμένη έκδοση του 888.

 

Όπως φαίνεται στην κάρτα αποτελεσμάτων του γνωστού benchmark, η συγκεκριμένη μονάδα είχε 12 GB RAM. Από προηγούμενες διαρροές γνωρίζουμε ότι θα υπάρχει και έκδοση 8 GB. Η αρχική διαμόρφωση θα είναι πιθανότατα 8/256 GB, αλλά δεν θα εκπλαγούμε να δούμε επίσης χώρο αποθήκευσης στα 512 GB.

 

Ορισμένες φήμες ισχυρίστηκαν ότι το Mi Mix 4 θα έχει μια δευτερεύουσα οθόνη στο πίσω μέρος, όπως και το Mi 11 Ultra. Οι πρώτες τρισδιάστατες εικόνες έδειξαν ακριβώς αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, αλλά αυτό μπορεί να αποδειχθεί ψευδή πληροφορία. Μια εικόνα προώθησης μαζί με το σχετικό κείμενο μόλις εμφανίστηκε στο Weibo και δείχνει κάτι πραγματικά περίεργο, μια πίσω γυάλινη επιφάνεια που παραπέμπει περισσότερο σε ένα είδος "προστατευτικου οθόνης" για το Xiaomi Mi Mix 4, ωστόσο δεν διακρίνεται κανένα πάνελ οθόνης. Λέτε να υπάρξει γυάλινη θήκη; Δεν θα ήταν μια εντελώς περίεργη επιλογή κάτι τέτοιο από την στιγμή που δεν διακρίνεται πουθενά η δευτερεύουσα βοηθητική οθόνη στην πλάτη....

 

Τουλάχιστον ευανάγνωστη είναι η ετικέτα των "108 MP" και μπορείτε να δείτε τον periscope τηλεφακό. Τα καλούδια της κάμερας στο Mix 4 δεν σταματούν εδώ και το τηλέφωνο υποτίθεται ότι διαθέτει την πρώτη κάμερα κάτω από την οθόνη σε συσκευή της Xiaomi.

 

Πληροφορίες που προέρχονται από το 3C υποδηλώνουν ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 120W. Η χωρητικότητα της μπαταρίας αναμένεται να είναι 4.500 mAh.

 

[via]

Edited by Nagata

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

"Μια αφίσα προώθησης μόλις εμφανίστηκε στο Weibo και δείχνει κάτι πραγματικά περίεργο, ένα πίσω "προστατευτικό οθόνης" για το Xiaomi Mi Mix 4 και καμία πραγματική πίσω οθόνη. Λέτε να υπάρξει γυάλινη θήκη; "

 

Εγω καταλαβαινω οτι ειναι φωτοπαιγνιο και εννοουν την under display camera..

Ειναι η μπροστα οψη του κινητου, και οχι προστατευτικο πλατης..

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

κανενα ειδος "προστατευτικου οθόνης" δεν υπαρχει με μαυρες περιμετρικες γραμμες. Ειναι ξεκαθαρα η γυαλινη προστασια του πανελ οθονης πριν να το κολλησουν στην οθονη. σε αυτες τις μαυρες γραμμες "κρυβουν" την κολλα απο το πλαισιο

 

για να ειναι για την πλατη της συσκευης ως θηκη προστασιας, παλι ειναι λαθος. Η συσκευη εχει τις καμερες που ειναι σε πλαισιο που εξεχει απο την πλατη. Τι σοι θηκη θα ηταν χωρις ανοιγμα για τις καμερες ?

Edited by lneam
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...